Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Állítólag külön álló lesz igen, de nem gondolom hogy ennek bármi köze lenne Gordonhoz, Jokernél is szimplán így döntöttek és kész. A Joker is nagyon jól megállja szerintem önmagában a helyét.

A DC-ben én annyira nem vagyok benne mint a Marvelben úgyhogy én már rég nem tudom mi az ami egy univerzum, mi reboot stb. így a többire nem tudok válaszolni. 

Hozzászólás ideje:

Szimplán akkor még nem foglalkoztak annyira ezzel a kérdéssel. Úgymond továbbvitte az előző 2 film történetét, de folytatásnak nevezni elég merész tekintve, hogy csak az Alfrédot játszó színész tért vissza. A 2 Tim Burtun féle egyértelműen egybe tartozik, a másik kettő, meg csak Batman filmek. Mivel sok közük nincs egymáshoz, ezért kár is kontinuitást keresni bennük

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Állítólag külön álló lesz igen, de nem gondolom hogy ennek bármi köze lenne Gordonhoz, Jokernél is szimplán így döntöttek és kész. A Joker is nagyon jól megállja szerintem önmagában a helyét.

A DC-ben én annyira nem vagyok benne mint a Marvelben úgyhogy én már rég nem tudom mi az ami egy univerzum, mi reboot stb. így a többire nem tudok válaszolni. 

A Joker film sztorija viszont egyértelműen elhatárolódik a DC mozi univerzumos Jokertől. Gondolom azért is akarták ezt, hogy az Öngyilkos Osztat visszaemlékezései ne korlátozzák a Joker filmet.

Batmanre visszatérve. Hivatalosan is megerősítették a készítők, hogy a the Batman-nek nem lesz köze a DC mozi univerzumhoz, vagy tényleg csak pletyka?

Egyébként szerintem simán lehetne a The Batman is része a filmes univerzumnak, csak Batman fiatalkorát mutatná be.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A Joker film sztorija viszont egyértelműen elhatárolódik a DC mozi univerzumos Jokertől. Gondolom azért is akarták ezt, hogy az Öngyilkos Osztat visszaemlékezései ne korlátozzák a Joker filmet.

Batmanre visszatérve. Hivatalosan is megerősítették a készítők, hogy a the Batman-nek nem lesz köze a DC mozi univerzumhoz, vagy tényleg csak pletyka?

Egyébként szerintem simán lehetne a The Batman is része a filmes univerzumnak, csak Batman fiatalkorát mutatná be.

Úgy konkrétan tudtommal nincs hivatalosan megerősítve, de úgy beszélnek róla a készítők hogy ez standalone lesz. Eredetileg a DCEU része lett volna, de miután Affleck otthagyta a projektet más irányba kezdtek el gondolkodni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
45 perccel korábban, luke19 írta:

Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Keaton visszatérhet Batman szerepébe a Flash moziban. :yes:

Hú az jó lenne. Ezek szerint mégis Flashpoint lesz a téma?

Hozzászólás ideje:

Elvileg az lesz, csak kisebb változtatásokkal. Ha igaz a hír, azért remélem Jeffrey Dean Morgan is feltűnik, mint Thomas Wayne, és nem az lesz a változtatás, hogy a képregény szerinti egyik legfontosabb szereplő nem lesz benne.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Érkezett pár Wonder Woman 1984 kép. Nagyon várom már a filmet, remélem nem lesz több halasztás. 

EcVBplqXYAELZia?format=jpg&name=small

EcU-YkuXgAA2w9s?format=png&name=900x900

EcU-W1YWoAcTHm2?format=png&name=900x900

EcU6fSpXkAIePyk?format=jpg&name=medium

Ez a Golden Armor pedig gyönyörű. Be is szereztem egy McFarlane Toys DC Multiverse figurát is belőle:

YsKTAdB.jpg

Hozzászólás ideje:

Ha én is gyűjtenék figurákat akkor nekem az aranyszerkós szériából az alábbi kéne:

IEMgURi.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Állítólag érkezni fog az HBO Max -ra egy új DC sorozat, amelyen Matt Reeves fog atyáskodni. A sorozat a gothami rendőrségre fog fókuszálni - elvileg Jeffrey Wright főszereplésével - és ugyanabba az univerzumba tartozna, mint a jövőre érkező mozifilm.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Bence1997 írta:

és ugyanabba az univerzumba tartozna, mint a jövőre érkező mozifilm.

A Batman? Amúgy pletykálnak rgy Zatana filmet is.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Iqvi írta:

A Batman? Amúgy pletykálnak rgy Zatana filmet is.

Aha, a The Batman film univerzumában szerepelne ez a zsarus DC sorozat...

A Zatanáról meg: sok mindent pletykálnak, Justice League Darkot, Constantine is visszajön elvileg, meg tudja még kicsoda. Bár hogy mi lesz a jövőben DC fronton arra kíváncsi vagyok, márcsak a Flash film miatt is, mert tudtommal Cyborg is szerepel majd benne/vagy csak akarják? Cyborg meg nem tudom hogyan lesz a jövőben, mert az utóbbi időben a színész erősen nekiesett Whedonnak és néhány tagnak. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Állítólag érkezni fog az HBO Max -ra egy új DC sorozat, amelyen Matt Reeves fog atyáskodni. A sorozat a gothami rendőrségre fog fókuszálni - elvileg Jeffrey Wright főszereplésével - és ugyanabba az univerzumba tartozna, mint a jövőre érkező mozifilm.

Ilyen sorozat már volt. Ez volt a Gotham.

Hozzászólás ideje:
2020. 07. 10. - 19:59, Bence1997 írta:

Aha, a The Batman film univerzumában szerepelne ez a zsarus DC sorozat...

A Zatanáról meg: sok mindent pletykálnak, Justice League Darkot, Constantine is visszajön elvileg, meg tudja még kicsoda. Bár hogy mi lesz a jövőben DC fronton arra kíváncsi vagyok, márcsak a Flash film miatt is, mert tudtommal Cyborg is szerepel majd benne/vagy csak akarják? Cyborg meg nem tudom hogyan lesz a jövőben, mert az utóbbi időben a színész erősen nekiesett Whedonnak és néhány tagnak. :D

Pontosabban azoknak, akik szétcseszték az Igazság Ligája és az Öngyilkos Osztag filmeket.

Ha jól tudom, akkor azok közül már egyik sem dolgozik a Warnernél.

Hozzászólás ideje:

A The Batman szeptemberben fog tovább forogni. A vírus miatt nem mennek el az eddigi helyszínekre, hanem egy stúdióban felépített díszletek között fog majd folytatódni a munka...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes. Remélem időben elkészül. Vajon ez a film mennyire fog hasonlítani a korábbiakhoz? Maradnak a nolani realizmus talaján? Vagy egy összetettebb Batman jön?

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Vajon ez a film mennyire fog hasonlítani a korábbiakhoz? Maradnak a nolani realizmus talaján? Vagy egy összetettebb Batman jön?

Az eddig látott Bat-járművek alapján én a realizmusra tippelnék.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Júniusban elkezdtem egy szuperhős óriásmaraton pár napja végeztem a Marvellel (nemcsak MCU) és folytattam is egyből a DCEU-val most nézem a Justice League-t és akármilyen is lett nagyon sajnálom, hogy valószínűleg mostanában nem fogunk majd látni hasonló team up-ot a DC hősöktől. Talán ha a Snyder Cut sikeres lesz akkor elgondolkodnak újra a csoportos mozikon... remélem.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Batman kontra Robin.

A történet a Baglyok Bíróságát és a Született gyilkost ötvözi. Remekül megcsinálták ezt az animációs mozit. Végig pörög, megfelelő a dráma, az akció és a feszültség. Vajon csinálnak majd ilyen Batman filmet valaha?

Hozzászólás ideje:

A DCFandome végül két részletben lesz megtartva: az első menet most szombaton a "Hall of Heroes" címet kapta - itt főleg filmek és játékok lesznek - míg a szeptember 12. -én lévő "Explore the Multiverse" eseményen a sorozatoké lesz a főszerep. :)

Hozzászólás ideje:

Úgy hírlik hogy a The Batman forgatását szeptemberben az angliai Leavesden stúdióban kezdik folytatni.

Hozzászólás ideje:

A DC FanDome panelra szánt Justice League Snyder Cut tréler tízere:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem tudom, hogy az új Batmanhez mit szóljak. Állítólag Reeves, a rendező trilógiában gondolkodik, már az első részben lenne utalás Jokerre, a másodikban főszereplő lenne a Joker és a harmadik részre is visszatérne. Ez a koncepció valahogy a Sötét Lovag trilógiára emlékeztet nagyon. Ugyebár, a Ledger nem halt volna meg, akkor a harmadik részben visszatért volna, mint Joker.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.