Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 19. EW-s "dumcsi a muviról" vidike: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 19. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 19. R*hadt jók! Végre láthatjuk Pryde tábornokot is. Nagyon durva a csávó. Egy megjegyzés ha lehetne. Esetleg el lehetne hagyni ezt a b*zis becézgetést? Istenemre, néha még fizetnék is érte. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Nagyon jó képek, a 6-os a kedvencem. Amúgy a 7-es képen nektek is úgy tűnik hogy Poe fogja a fénykardot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Itt egy francia poszter is: 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 19. 2 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 19. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. (szerkesztve) 17 órával ezelőtt, Yoda József írta: Azt hiszem, ez a legszebb poszter, amit valaha láttam. Letisztult, visszafogott, mégis, mindent elmond: egy maréknyi ember egy roppant birodalommal szemben. Csillagos ötös. Szerkesztve: 2019. November 20. - cyrano 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Az alkotók beszélnek a filmről. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. (szerkesztve) Korábban már bekerült. Ott van az oldal tetején. Szerkesztve: 2019. November 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Ja ez volt a "vidike" Nem láttam, a tegnapi napom nem itthon töltöttem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Amúgy nem igazán problémázok azon hogy beraktad. Csak úgy megemlítettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. 4 órával ezelőtt, cyrano írta: Azt hiszem, ez a legszebb poszter, amit valaha láttam. Letisztult, visszafogott, mégis, mindent elmond: egy maréknyi ember egy roppant birodalommal szemben. Csillagos ötös. Nálam nagyon Poe vs. Hux EvIII feelingje van. Tetszik 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. 6 órával ezelőtt, cyrano írta: Azt hiszem, ez a legszebb poszter, amit valaha láttam. Letisztult, visszafogott, mégis, mindent elmond: egy maréknyi ember egy roppant birodalommal szemben. Csillagos ötös. Nekem annyira nem jön be, hogy a csillagromboló(k) copypaste-elve van(nak), ezt mondjuk csak PC-n látom, telón nem tűnik fel és úgy valóban nagyon szép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Eldördült a startpisztoly! Beindult a kampány. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. A Sith Troopereket láttuk már olyan képanyagon, ami nem valamilyen promókép volt, hanem tényleg a filmből van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Emlékeim szerint nem láttuk. De a Reneket se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. (szerkesztve) Egy jó kis interjú is van: https://www.rollingstone.com/movies/movie-features/star-wars-jj-abrams-secrets-of-skywalker-912362/ Tetszik, hogy se az újságíró, se Abrams nem kerülgetik a forró kását, vannak itt meglehetősen érdekes kérdések. A TFA kritikái és Lucas elégedetlensége is szóba kerül (az Iger könyvében leírtak miatt) Újságíró: One thing you hear from people is that the character of Rey feels preternaturally gifted, even for a Jedi — that she learns things faster than, say, Luke Skywalker ever did. Abrams: Yeah, spooky, right? [Smiles] It’s a fair point. It’s not an accident. Érdekes... Szerkesztve: 2019. November 21. - Yoda József 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Nem véletlen...nem hát, ezt sejtettük, csak még az okát nem tudjuk. Nagy film lesz ez a IX, bármilyen szempontból is nézzük. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Néhány bennfentes hamarosan látni fogja a filmet... Irigylem őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Vajon mikor? Kíváncsi vagyok mit írnak majd. Figyelni kell a csatornákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Nem tudom, de arra fel kell készülni, hogy mostantól biztosan elkezd egyre több dolog szivárogni. Hamarosan biztosan jönnek befotózott oldalak a képes útmutatóból, az OST címek is jönnek majd lassan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Német poszter. Csak szerintem néz ki sokkal jobban, mint az eredeti? 3 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Ez szerintem 100 -szor jobb, mint a hivatalos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Mert sokkal jobb is! Rajta van Hux, Pryde és a Renek. Landonak van kicsit gáz feje, de belefér. Jönni fog szerintem az international trailer is még a héten. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Én őszintén szólva egy BTS videót várok. Egy olyan videóban sok minden ki szokott derülni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Úgy legyen Amúgy még egy porg is rajta van ccsak nem visszatérünk Ahch To-ra? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Süni Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Német poszter. Csak szerintem néz ki sokkal jobban, mint az eredeti? Nem. Piszok jól néz ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.