Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. 10 perccel korábban, Bence1997 írta: Szerintem a zenéknél mindegy hogy a szám vagy az epizód van ott. Ha mindegyik másik részben volt akkor szuper. Esetleg majd az epizód címét írjuk oda. 10 perccel korábban, Bence1997 írta: Az epizódoknál én a wookiet vettem figyelembe. Amúgy is ahol part 1 és part 2 volt ott külön néztük meg őket. De javíthatom, ha szükséges. Elég ha átírja a kategóriát aki eddig már jelölt. Mindig egynek vettük az ilyen részeket, már a TCW óta is. A starwars.com-on is így vannak fent. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. (szerkesztve) 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ha mindegyik másik részben volt akkor szuper. Esetleg majd az epizód címét írjuk oda. Javítottam. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Elég ha átírja a kategóriát aki eddig már jelölt. Mindig egynek vettük az ilyen részeket, már a TCW óta is. A starwars.com-on is így vannak fent. Ezt is. Mostmár jó minden, remélhetőleg. Szerkesztve: 2018. Augusztus 25. - Bence1997 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. A mellékszereplőknél Palpatine-t nem lehet jelölni? És Minister Hydan-t? Nekem adná magát... Thrawn főszereplő vagy mellékszereplő? Ha nem főszereplő, akkor mindenképpen a mellékszereplős listára kívánkozik... Governor Pryce is... mi alapján van ez a jelölt lista összeállítva a mellékszereplőkre? Nem látok benne rációt, csupa olyan név, akit úgy kell előbányásznom az emlékezetemből, a kézenfekvő nevek meg sehol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Ez csak egy ajánlás. Azt jelölsz akit szeretnél. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Éppen most , Ody Mandrell írta: Ez csak egy ajánlás. Azt jelölsz akit szeretnél. Okés. Azt hittem csak Bence hsz-éből lehet. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Na ez a jelöltlistát úgy állítottam föl, hogy a mellékszereplőknél azokat vettem számításba, akik 1 résznél többet szerepeltek. Namármost most látom, hogy ez addig volt érvényes, amíg az epizódoknál part 1 és part 2 volt. Ja, és nem kéne meghosszabbítani a jelöltszavazást? Csak mert eddig 3 -an szavaztunk. De amúgy meg igen, ez kvázi egy "ajánlás", különösen a mellékszereplőknél van az, hogy bárkit jelölhetsz, aki nem főszereplő. A többi meg amúgy ugyanaz lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. @Donát Jogos! Thrawnék hiányáét észre se vettem. @Bence1997 A jelölésnél még nem annyira fontos a részvétel, de azért jó lenne egy nagyobb aktivitás. Legalább a törzstagoktól. Meglátjuk holnap estig. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Íme egy újabb jelölés akkor. Legjobb mellékszereplő: Kallus Minister Hydan Sheev Palpatine Rukh Pryce kormányzó Thrawn Legjobb idegen karakter: Thrawn Garazeb Orellios Rukh Hondo Ohnaka Hera Syndula Cikatro Vizago Legjobb negatív karakter: Thrawn Rukh Pryce kormányzó Tiber Saxon Darth Sidious/Palpatine/Emperor Brom Titus Legjobb droid: Chopper AP-5 Kutaszdroid IG-RM testőrdroid IT-O vallató droid RA-7 protokoll droid Legjobb űrjármű: Ghost Star Destroyer (Chiemera) TIE-Defender U-wing X-szárnyú TIE bombázó Legjobb felszíni jármű: 614-Ava speed bike AT-DP Arc Cannon prototípus RGC-18 felszíni sikló TX-225 GAVr „Occupier” combat assault tank Joben T-85 speedster bike AT-AT Legjobb zene: Passing the Sword (Heroes of Mandalore) Kanan and the Fire (Jedi Night) Nobody More Than Kanan (DUME) Sabine Arrested (Wolves and a Door) Kanan’s End Credit (World between Worlds) Hera’s Arrive (A Fool's Hope) Legjobb angol hang: Freddie Prinze Jr. Dee Bradley Baker Ian McDiarmid Lars Mikkelsen Ashley Eckstein Mary Elizabeth McGlynn (Arihnda Pryce) Legjobb epizód: Heroes of Mandalore In the Name of Rebellion Wolves and a door World between Worlds A Fool’s hope Family Reunion & a Farewell 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 3. Kész a szavazó lista hamarosan közzétesszük. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 5. Majdnem lemaradtam! Várom! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 5. Jövőhéten lesz belőle valami. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26. Most már tényleg nem kell sokat várni a szavazásra. Lehet, hogy még a mai napon felkerül. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 30. Hölgyeim és uraim, kedves Star Wars rajongók! Eljött a pillanat, amikor megválaszthatjuk a Rebels utolsó évadának kedvenceit. A folyamat a szokásos, van egy szép szavazólapunk, amin megjelölhetitek kedvenceteket a jelöltek közül. Mivel a 4. évad már fél éve véget ért, mankóként ezúttal minden kategóriában vannak képek, illetve videók és zenék is szolgálják a könnyebb visszaemlékezést. A szavazás ezzel a pillanattal veszi kezdetét és egészen vasárnapig, azaz október 7. 23:59-ig tart. Szavazni emitt lehet: https://dzsejt.polldaddy.com/s/szavazas-a-negyedik-evad-legjobbjai Szavazzatok, hogy megtudjuk, nektek mi tetszett a legjobban a Star Wars: Rebels utolsó évadában! 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Köszönjük! Én már szavaztam is! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Szuper a támogató anyag, köszönjük! És hogy még zenék és videók is vannak! Hamarosan szavazok! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Köszi nagyon, srácok! hamarosan szavazok én is. Mr. Konferancié úr készül már az első megmérettetésre? @Bence1997 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Leadtam én is a szavazatomat. Hát az egyik kategóriánál fifty-fifty volt, de volt 3 olyan, ahol nagyon kemény volt a döntés. De ez is jelzi azt, hogy milyen erős volt a szezon. @Donát készülök, készülök, most éppen a köszöntőmet írom. (amit holnap el is kezdek írni ) 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Hozzászólás ideje: 2018. Október 1. Szavaztam én is. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Én is megcsináltam! Jó lett, köszi! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Eddig mennyien szavaztak? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Leszavaztam én is. 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Köszi az összeállítást, én is szavaztam. 2 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Hozzászólás ideje: 2018. Október 2. Innen is ment a szavazat. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 3. Hozzászólás ideje: 2018. Október 3. Kész! Nehéz szülés volt! Dzséjt, Ody nem semmi mennyi melót tettetek ebbe. Le a kalappal, még a zenéket is meglehetett hallgatni megfelelő cover képpel. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 3. Dzséjt érdeme a végső változat. Bence van a második helyen, én csak összesítettem a jelöléseket. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Hozzászólás ideje: 2018. Október 4. Én is leadtam. 2 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Szavaztam. A legjobb epizódnál bajban voltam. Tegnap néztem meg egymás utám 4-et (Jedi éjszakájától a világ a világok közöttig) és ezek között nagyon nehéz volt dönteni. Ez a 4 rész (szerintem) nem csak a negyedik évad, hanem az egész Rebels sorozatban a legkiemelkedőbb. Talán az egész SW univerzum egyik legjobb sztorija. 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Még időben, én is szavaztam. A zenéknél különösen jól jött a kis segítség, hogy bele lehetett hallgatni. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.