Ugrás a kommentre

Star Wars Celebration - Chicago 2019


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

  • 3 héttel később...

Az öt napos bérlet elkelt, a napijegyek vannak. Amúgy 2016-ban nyitottak újabb napijegyeket, hónapokkal azután, miután már sold out volt.

 

Amúgy azért ez nem épp a Star Wars halálára enged következtetni. 

 

 

A kva életbe, ha nincs celebration, akkor BERENDELEM AZT A HAN SOLO TFA HOT TOYS figurát csakazértis!!!! 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

23 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Mind 3 nap alatt elkelt :( Pedig komolyan gyűjtöttem rá, lehet, hogy a 2020-asra összpontosítom a takarékpénzem!

Ennyit arról hogy szegények az emberek.:D A fejlett világban(Nyugat) az embereknek ez semmi pénz. Ezért is megy el ilyen gyorsan.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 5 hónappal később...

Összegyűjtöttek gyorsan, hogy a jövő évi Celebration miket fog tartalmazni. Már kevesebb, mint 150 nap van hátra - pontosabban 147 nap.

Azt tudjuk, hogy 5 napos lesz a rendezvény - április 11-15 - így látva az alábbi listát, nem meglepő ez a "hosszú hétvége". :)

 

- THE PHANTOM MENACE 20TH ANNIVERSARY

Bizony, jövőre lesz 20 éve, hogy bemutatták a Baljós Árnyakat. Nehéz elhinnem, pedig akkor még 1-2 éves picurka voltam. :D

Ez szerintem rögtön az első nap lesz, április 11 -én. Nagy programot várok, színészekkel, Lucassal stb. Hogy kik jelenhetnek meg? Nos akikben fogadok, az Liam Neeson, Samuel L. Jackson, Ewan McGregor, Ian McDiarmid, Anthony Daniels. Hogy mások is részt fognak venni rajta? Remélem, legalábbis örülnék neki. :)

 

- STAR WARS: EPISODE IX

Az első előzetesre ekkor számítok. Nagy esemény lesz ez is, mint az elmúlt 2 rész esetében is, itt is hatalmas hype -ra tippelek. Remélem elárasztanak minket információkkal. Eltudom képzelni, hogy az első napon fog ez is szerepelni, a TPM ünneplése után, mint volt az tavaly az SW 40. évfordulója utáni TLJ panel.

 

- THE MANDALORIAN

Jon Favreau élőszereplős sorozata szerintem az egyik legnagyobb esemény lesz. Előzetesre bizony számítok, továbbá van egy olyan sejtésem, hogy a castingnál 1-2 emberkét eddig a panelig fognak titkolni. :D

 

- THE CLONE WARS SAVED / SEASON 7

Fél éve, amikor bejelentették a következő Celebration helyszínét és időpontját, még elképzelni se tudtuk, hogy lesz jövőre ilyen panel. Most viszont biztos, hogy az egyik legvártabbá lépett elő. Filoniék végre pontot tehetnek a klónháborúk végére. Érdekes lesz majd látni, hogy mivel is rukkolnak elő.

 

- STAR WARS RESISTANCE SEASON 2

Justin Ridge, Brandon Auman és Athena Yvett Portillo kitett magáért. Bár még fejlődnie kell ennek a sorozatnak, de már 6 rész után szépen kiegészítették a ST időszakát. És ez csak a kezdet. Elképzelhető - sőt a korábbi rendezvényekkel egyetemben - hogy levetítik az első részt a panelen, ezenkívül egy előzetesre is számítani lehet.

 

- ROB BEDROW: STORIES AND INSIGHT OF THE CREATION OF THE EFFECTS OF SOLO: A STAR WARS STORY

Az előző héten lett bejelentve, hogy Rob felfog tűnni egy panel keretében a Celebration -ön. A Solo -ról tehát fognak beszélni.

 

- MARVEL'S COMICS PANEL

Számomra ez a panel is várós, hiszen jelenleg jó képregényekkel vagyunk körülvéve. Amikre számítok azok a következők: Fő SW széria, Doctor Aphra, Age of ... széria (és itt remélhetőleg az Age of Resistance -ről is megfogunk tudni többet, nem úgy mint a NYCC -on, ahol az író nem volt jelen :D) továbbá a Solo és a Han Solo - Imperial Cadet ekkora már véget fog érni, de tuti beszélni fognak róla. Továbbá a Poe Dameron és a Darth Vader sorozatról is megemlékeznek. Az is elképzelhető, hogy Charles Soule itt fogja bejelenteni az új szériát, amin jelenleg dolgozik. :D

 

- STAR WARS BOOKS

Amilyen fontosak a képregények, olyan fontosak a könyvek is. Néhány új könyv bejelentésére számítok - amik TPM/EPIX központúak lesznek majd szerintem.

 

- STAR WARS GAMES

Itt minden lesz. TOR, Galaxy of Heroes, BFII de amit legfőképp várok, az a jövő decemberben érkező új SW játék, a Jedi: Fallen Order lesz. Ekkor már szerintem elkezdenek információkat csepegtetni róla, hogy aztán majd az E3 -on jöjjön egy gameplay. (vagy a gameplay marad a Gamesconra. :))

 

- FUTURE THINGS PANEL :D

Bizony, hogy számítok erre. 2015 -ben és 16 -ban volt ilyen, tavaly nem. De jövőre mindenképpen számítok egy ilyenre az utolsó napon, hétfőn. Én úgy gondolom, hogy szó lesz röviden a 2020 -ban érkező Cassian Andor sorozatról, Rian Johnson trilógiájáról talán megtudjuk, hogy hol játszódik majd/mikor fog érkezni az első rész. A GoT áprilisban kezd, szóval Weiss & Benioff is tiszteletét teheti majd és elhinthetnek néhány információt a filmsorozatukról. Ezenkívül számítok még egy-két meglepetésre. :D

 

Egyelőre ennyi lenne, ami szerintem fontos lehet a számunkra. Nagyon nagy esemény lehet a jövőévi, hiszen ennyi minden fog szerepelni. Már kíváncsian várom. :)

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...

Nagyon tetszik a poszter, bár a jók oldalán többen vannak (11:9 az arány), és még így is lespórolták C-3PO-t (pedig az eo7-8-ban többet szerepel, mint R2). A gonoszok oldalára még szerintem felfért volna Hux és Jango, esetleg Jabba. Ettől függetlenül nagyon szép poszter és jó látni, amikor ilyen egységesen kezelik a Sagát.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

B*szki ott van Simon Zoli neve a művészek között! :o :o :o Na majd elkapom a bajszát!!

 

Greg Grunberg ott lesz, ezzel 100%, hogy Snap visszatér.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
  • Nagyon tetszik 1
  • Meglepő 2
  • Tetszik 1
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ezt is megértük! Fórumtag szerepel egy starwars.com hírben. :D

 

https://www.starwars.com/news/chewbacca-actor-joonas-suotamo-star-wars-celebration-chicago

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

15 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Szuper ez a poszter! Nagyon úgy tűnik, hogy az Erő egyensúlyára mennek rá. A fény és a sötétség egyensúlyban van. Nekem legalábbis ez jön le.

A középen lévő kompozíció a prime jedit ábrázoló padlóképre emlékeztet, így valóban lehet ebben valami. Izgalmas de egyben fantasztikus kép is. Nekem nagyon tetszik. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.