csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Hozzászólás ideje: 2018. December 30. 2018. 12. 28. - 21:27, Ody Mandrell írta: A fandangon lehetett szavazni a leginkább várt 2019-es színésznőre is. Íme a lista: 1. Brie Larson (“Captain Marvel,” “Avengers: Endgame”) 2. Scarlett Johansson (“Avengers: Endgame”) 3. Daisy Ridley (“Star Wars: Episode IX”) 4. Karen Gillan (“Avengers: Endgame”) 5. Margot Robbie (“Once Upon a Time in Hollywood,” “The Lego Movie 2: The Second Part”) .... Ha egy objektívabb szemüveget húzunk ehhez listához, akkor őszintén mondom, hogy Daisy az első rajta. Magyarázat: A többiek, -persze főleg Scarlett-, korunk szex-szimbólumai, de minimum jobban hasonlítanak egy olyan lista részvevőire, hogy "ki legyen a következő Playboy címlapján?". Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Hozzászólás ideje: 2018. December 30. (szerkesztve) 1 órával korábban, csoli1138 írta: Ha egy objektívabb szemüveget húzunk ehhez listához, akkor őszintén mondom, hogy Daisy az első rajta. Magyarázat: A többiek, -persze főleg Scarlett-, korunk szex-szimbólumai, de minimum jobban hasonlítanak egy olyan lista részvevőire, hogy "ki legyen a következő Playboy címlapján?". Azért Margot Robbie az Én a Tonya-val megmutatta,hogy színészkedni is tud független az Oscar jelölésétől. Scarlett-et se kell különösebben bemutatni....van amikor a külső mellé társul tehetség is. Szerkesztve: 2018. December 30. - Kargarosz Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Hozzászólás ideje: 2018. December 30. (szerkesztve) 1 órával korábban, Kargarosz írta: Azért Margot Robbie az Én a Tonya-val megmutatta,hogy színészkedni is tud független az Oscar jelölésétől. Scarlett-et se kell különösebben bemutatni....van amikor a külső mellé társul tehetség is. Én a tehetségükre egy rossz szót sem mondtam. Mindegyikük igen tehetséges. Csak arra céloztam, hogy akik szavazataiból összeállt a lista lehet, hogy nem csak az eszükre hallgattak.. Szerkesztve: 2018. December 30. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Hozzászólás ideje: 2018. December 30. 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Ha egy objektívabb szemüveget húzunk ehhez listához, akkor őszintén mondom, hogy Daisy az első rajta. Szólt a Star Wars rajongó. 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Hozzászólás ideje: 2018. December 30. 15 perccel korábban, Dzséjt írta: Szólt a Star Wars rajongó. Ment a Like! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Todd Fisher elárulta, hogy egész nagy szerepe lesz Carrie-nek a filmben. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Ennek örülök, de remélem jól beillesztik a szerepét. Nehezen tudom elképzelni, hogy milyen jelenetek vannak a Lucasfilmnél, amiket még mi se láthattunk kivágott jelenetként. Roppant mód izgat ez a dolog, jól jöhetnek ki belőle, de ugyanakkor lehet nagyon nagy bukta is. Remélem előbbi lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 30. Ha így csinálják akkor biztos el lehet érni a célt. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Én várok legalább egy, de inkább két meglepetés szereplőt is. A legjobban Hayden Christensen-nek örülnék, illetve Ewan McGregor-nak. 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Haydent valamiért várom erre a filmre. Ewant már kevésbé. Persze ő sem lenne rossz, de Anakinnak muszáj feltűnnie a záró részben. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Csak nehogy gonosz szellem legyen. Mert ugye készültek ilyen concept rajzok a VII-hez. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Tulajdonképpen róla szólt az első hat rész. Én nagyon csalódott lennék, ha nem szerepelne valamilyen módon. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Csak nehogy gonosz szellem legyen. Mert ugye készültek ilyen concept rajzok a VII-hez. Azt én is remélem, hogy nem lesz ilyen. Jól mutat concept artban de ennyi. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Az EpVI végén mint jó Anakin jelent meg. Hogy hogyan képzelték gonosz szellemnek, az nekem nehezen áll össze. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Az EpVI végén mint jó Anakin jelent meg. Hogy hogyan képzelték gonosz szellemnek, az nekem nehezen áll össze. Szellemként is elbukott. Something's happening. I am not the ghost I should be. I want more! 3 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Leia szerepe az utolsó filmben. "Mégsem kellett CGI-hoz nyúlni, a színésznővel ugyanis annyi kimaradt jelenet készült, amikből bőven össze tudták rakni a sztoriját a következő részben is." Kíváncsi leszek a végeredményre. https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/01/03/star_wars_9_carrie_fisher/?fbclid=IwAR1bzNkF1iu1LVvyGQkkCX8j_LUltHwftI0tT40TXMvnZAB5UY6xhxTQAPQ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. EPVII-es kivágott jelentek, Kylo felveszi a sisakot...remélem nem az EPVII folytatása lesz ez a film. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. (szerkesztve) 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: EPVII-es kivágott jelentek, Kylo felveszi a sisakot...remélem nem az EPVII folytatása lesz ez a film. A film azzal fog kezdődni, hogy Luke felébred, és kiderül csak álom volt a TLJ Egyébként Leia kapcsán EPVII-es kivágott jelenetből nekem kapásból az ugrik be, hogy Maz a kezébe adja a fénykardot szerintem ez a jelenet simán beleillene a 9-be is, feltéve hogy Rey ugyanazt a kardot építi újjá. Szerkesztve: 2019. Január 3. - Yoda József 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. (szerkesztve) Tényleg! Lehet, hogy Abrams anno teljesen más szerepet szánt volna Leiának csak utána a nagy átíráskor azt is teljesen megváltoztatta? Nem találom azt az előzetest. Tudtok youtube linket adni hozzá? Szerkesztve: 2019. Január 3. - Ody Mandrell 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 4. Hozzászólás ideje: 2019. Január 4. Anakinra én is vevő lennék, Leia szerepe nagyon érdekesnek ígérkezik, a kék kardot meg engedjük már el. Nehogy már egy ep 7 trailerben felvezetett jelenet az ep 9 része legyen... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 4. Miért? Maz adja vissza Leiának Rey halála után. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 4. Hozzászólás ideje: 2019. Január 4. 58 perccel korábban, csoli1138 írta: Nehogy már egy ep 7 trailerben felvezetett jelenet az ep 9 része legyen... Miért ne? Ez legalább tényleg egy olyan jelenet, amelyről tudjuk, hogy létezik, de sosem láthattuk. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, ezt fel fogják használni valahogyan. Egyébként meg az átadott kardot ma már simán ki lehet cserélni utólag cgi-jal is nem feltétlen kell, hogy a kék kard legyen az. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 4. Hozzászólás ideje: 2019. Január 4. 19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: EPVII-es kivágott jelentek, Kylo felveszi a sisakot...remélem nem az EPVII folytatása lesz ez a film. Majd akkor kezdek el pánikolni, ha a film címe The Awakening Force lesz. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Vajon ilyen arcszőrrel lesz a karaktere is? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Hux öccse. Amúgy ebből a képből kitűnik, hogy Rose és Connix is forgat Londonban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Még 11 hónap. Richard E. Grant elhintette, hogy egy ismert szereplőt fog alakítani. Persze ez lehet bárki, de nagy eséllyel nem a filmekből ismert! 2 Válasz
Max Stirner Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Még 11 hónap. Richard E. Grant elhintette, hogy egy ismert szereplőt fog alakítani. Persze ez lehet bárki, de nagy eséllyel nem a filmekből ismert! Vajon kék lesz-e a bőrszíne? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. (szerkesztve) Igen, Thrawn-t emlegetik a fórumokon, de ezt Grant tagadta (ami nem jelent semmit ugyebár). Thrawnnak fiatal nem? Egyébként a próbafelvételen Daisy Ridley-vel próbáltak egy vallatási jelenetet. Szerkesztve: 2019. Január 20. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.