Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Valószínűleg elnézte ő is, mint sokan az első nézéskor. Bár egy aszteroida nem így néz ki. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Az Exogol bolygó meg lett már valahol erősítve, hogy ez a neve? Vagy ez még mindig csak a leakeknek tudható be? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Még nem hivatalos. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Az sem biztos, hogy írják. JP Exogolnak írja, Ward írta már Exegolnak, Exogulnak, meg talán Exegalnak is 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Az imént a zene topikba berakott szivárgással megerősítést nyert a bolygó neve: EXEGOL 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Érdekesek voltak a hiperszökkenés alatt látott helyszínek is. Az a bolygó tele tornyokkal nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Másik dolog: A végén, amikor bolygóról bolygóra mutatják a csillagrombolók hullását, én vártam volna egy PT bolygót is. Ezt kihagyott ziccernek tartom. De egyébként elégedett voltam így is. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 19. A bolygók terén fantasztikusat alkotott a film! Akik eddig az új világokat hiányolták, hát most megkapták. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Mi a véleményetek, az első bolygó, ahol Kylo és az Első Rend mészároskodik, lehet a Mustafar? Kívülről úgy festett, én nekem egyből az a bolygó ugrott be. A felszínen ugyan most egy erdőben harcoltak, de a Rogue One-ban már láttuk, hogy vannak barátságosabb szegmensei is, mint az, amit az ep3-ban láttunk. Sőt a Ventress-könyvben az is kiderült, hogy nem csak bányák vannak, de városok is találhatóak rajta. És az az erdő felégetett volna, hasonlított ahhoz, ahogy kinéznek az erdők vulkánkitörés után, a földet pedig sűrű hamu fedte. Túl sok és túl nagy pusztítás ez ahhoz, hogy néhány rohamosztagos és a helyiek összecsapásának eredménye legyen. Aztán meg, az Exegolra vezető útkeresőkből ugye kettő volt, akárcsak a Sith-ekből. Az egyik Palpatine tróntermében a Halálcsillag II-n volt eldugva, ahol szándéka szerint tartósan tartózkodott volna. A másik ezek alapján lehetett Vader kis birodalmában, a Mustafaron elrejtve. A Wookipedia persze már így is hivatkozik rá, de megerősítést még nem találtam - egész pontosan semmi vonatkozó, hivatalos infó nincs még a kezdő bolygóról, de imádnám, ha tényleg Mustafar lenne. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. (szerkesztve) 10 perccel korábban, Dzséjt írta: Mi a véleményetek, az első bolygó, ahol Kylo és az Első Rend mészároskodik, lehet a Mustafar? Képes útmtató: Spoiler Kvázi megerősíti, hogy igen, az a Mustafar. Amúgy a szivárgások sokkal bővebbnek írták le ezt a jelenetet, egy kastélyszerű valamiben (Vader kastélya?) találta meg Kylo a Wayfindert azok szerint. És a filmet nézve nekem is az volt az érzésem, hogy "itt rohadt sokat forgattunk, de nincs idő ennyi mindenre, csináljunk egy gyors meshup-ot az egészből". Az egész harci szekvencia nekem ezt a benyomást keltette. Szerkesztve: 2019. December 20. - Yoda József 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Nekem is fura volt, hogy csak úgy ott volt az a hely a pusztában ahol a holokron van. Amúgy tényleg a Mustafar az, első nézésre fel se tűnt, de így utólag már igen! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Itt lett volna az orákulumos jelenet eredetileg, csak az az újraforgatásokkor kikerült a filmből. De amúgy maga az orákulum látszott is az egyik BTS videóban... és pont úgy nézett ki, ahogy annak idején JediPaxis lerajzolta Nem tudom ez a csávó honnan jutott hozzá ilyen dolgokhoz, de Abrams helyében én körbeszaglásznék a Bad Robotnál... a csávónak nem volt olyan filmje ami ne szivárgott volna ki... 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A bolygók terén fantasztikusat alkotott a film! Akik eddig az új világokat hiányolták, hát most megkapták. Ezzel egyetértek, tényleg nagyon jó új helyszínek kerültek be a filmbe, főleg a Kijimi és az ott játszódó jelenetek tetszettek nagyon... viszont mégis az új bolygók mellet a legjobban annak örültem, hogy a Tatooine is feltűnt és ott fejeződött be a történet. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 10 perccel korábban, Yoda József írta: Nem tudom ez a csávó honnan jutott hozzá ilyen dolgokhoz, de Abrams helyében én körbeszaglásznék a Bad Robotnál... a csávónak nem volt olyan filmje ami ne szivárgott volna ki... Vagy direkt csinálja. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Mustafarért nagy piros pont! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Na akkor a mustafari őslakosok jó sokat szívnak a sötét Erőhasználók miatt. A képregények szerint, amikor Vader elkezdte építeni a kastélyát ostrom alá akarták venni a helyet. Nem sok sikerrel persze. Egyébként ezzel a szemmel nézve a képregényben szereplő figurák meg a filmben lévők tényleg eléggé hasonlitanak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerintem azok inkább az EPIII-ban látott fajhoz hasonlítanak. Ezek más lakosok lehetnek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Csak azért gondolnám, hogy ezek ugyanaz a törzs lehetnek mert ezek is talpig feketébe vannak bugyolálva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 20. A fejfedőjük kicsit más volt, de persze lehet az a törzs. Nekem azért tetszene egy másik mert más vidéken vagyunk, nem kifejezetten láva centrikus helyen. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Engem az EXEGOL érdekel az új bolygók közül a legjobban A redditen már fel is raktak a Képes útmutatóból egy kis ízelítőt. Érdekes sztorija van. Én már elő is rendeltem a könyvet. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 5 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Engem az EXEGOL érdekel az új bolygók közül a legjobban A redditen már fel is raktak a Képes útmutatóból egy kis ízelítőt. Érdekes sztorija van. Én már elő is rendeltem a könyvet. Ezt privátban el tudnád nekem küldeni? Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Elküldtem. Ha mást is érdekel, beraktam spoiler mögé. Kicsit homályos a fotó de pár dolgot ki lehet venni. Spoiler https://m.imgur.com/a/uvYdRzD 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Alig várom ezt a kiadványt, sok érdekességgel kecsegtet. 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Ennél jobb PT utalást nem sokat tudnék elképzelni. Kylo itt volt a film elején: Spoiler 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 20. KELL EZ A KÖNYV! Ezt el se olvasom. Majd magyarul. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: KELL EZ A KÖNYV! Ezt el se olvasom. Majd magyarul. Ody elrejtenéd a második képet is? Nem akartam lelőni csak véletlenül illesztettem be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 20. (szerkesztve) spoileres topik, szóval elfér úgy. Amúgy ez a Mustafar kiakasztott most, pedig a filmben nem is eszméltem rá, hogy ez az a bolygó! Szerkesztve: 2019. December 20. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Én is gondoltam a Mustafarra, de elvetettem, amikor megláttam az erdőt. A vulkanikus környezet miatt nem hittem volna, hogy fák is megélnek a bolygón. Bár, ha légkör (oxigén) van... Szép kapocs az Ep3-RO kettősével. Kár, hogy Vader kastélya már nem fért bele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 20. (szerkesztve) 14 perccel korábban, Darth Sky írta: Én is gondoltam a Mustafarra, de elvetettem, amikor megláttam az erdőt. A vulkanikus környezet miatt nem hittem volna, hogy fák is megélnek a bolygón. Bár, ha légkör (oxigén) van... Halott fák voltak, ki tudja mióta. A kastélyért szerintem is nagy kár. Szerkesztve: 2019. December 20. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Vader kastélyát hiányoltam, de annyi baj legyen. Érdekes volt látni Mustafar egy másik oldalát. A bolygókkal úgy-ahogy megvoltam elégedve. Exegol és azok a gyors váltakozású helyszínek tetszettek, a többi meg a szokásos, szép táj. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Örülök, Vincent. Anno a Hosnian Prime-ot tévesen Coruscantnak néztem, és bántam, hogy kiderült, nem az volt. Kicsit féltem, hogy most meg Mustafarral járok így, de akkor hip-hip-hurrá, Mustafar szerepel az ep9-ben. Így máris nem bánom, hogy a film végén csak a Tatooine-t látjuk, ami részben képviseli a prequel érát. 4 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.