Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Elhunyt Andrew "Fletch" Fletcher. Mi történt, lehet tudni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Sajnos semmit nem tudni az okokról. Csak 61 éves volt. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Nem tudom, hogy lett volna baja, sőt, pár hete még azt olvastam, hogy spanyolországi nyaralása során eltörte a kezét. Ebbe azért nem halnak bele az emberek! Megdöbbentem teljesen most. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Engem is sokkolt, már vártuk a jövő évi albumot és turnét. Erre ez.... Egyelőre nem tudni mi történhetett. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Egyből rád gondoltam @Ody Mandrell, mikor láttam a hírt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Béke poraikra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Haumann Péter is elment. Béke poraira. 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 1. Hozzászólás ideje: 2022. Július 1. (szerkesztve) Úristen, ezt nem hiszem el. Meghalt szegény Böszörményi Gyula író. Olyan borzasztó ez. https://24.hu/kultura/2022/07/01/meghalt-boszormenyi-gyula-iro-gergo-es-az-alomfogok-ambrozy-baro-esetei/ Az Ambrózy báró esetei egy zseniális könyvsorozat tőle. Az első öt könyvet olvastam tőle. Plusz az egyik kiegészítő könyvet. És még két fantasy-t. Nagyszerű és olvasmányos stílusa volt. Kicsordult a könnyem is, amikor meghallottam a hírt. Idén ősszel jött volna egy új Ambrózy regény, a Hullazházi skandallum. Remélem ezt még be tudta fejezni. Olyan borzasztó ez. Tavaly Csikász Lajos, idén meg Böszörményi Gyula is meghalt. Szegényebbek lettünk nélkülük. Szerkesztve: 2022. Július 1. - Darth Revan9 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 1. Béke poraira. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 1. Hozzászólás ideje: 2022. Július 1. Apró vigasz, hogy a Hullaházi skandallum című Böszörményi Gyula regény már készen van. A kiadónál van az anyag. Akkor ez lesz az utolsó regénye, ami megjelenik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Elhunyt James Caan. 6 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Nyugodjon békében. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Egyből Sonny jutott eszembe a Keresztapából. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 7. Nekem meg DeGuerin a Végképp eltörölniből. Béke poraira. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Július 8. Hozzászólás ideje: 2022. Július 8. Na meg a Tortúra írója. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Autóbalesete után, 83 évesen elhunyt Roger E. Mosley, akit valószínűleg sokunk úgy imsert, mint T.C. 7 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Béke poraira. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Nézem az új Magnum sorit, ami bár semmi extra, de mégis kellemes kis limonádé, és visszahozták őt is cameo-zni, meg Rick-et is. Tök jó volt őket újra látni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Autóbalesete után, 53 évesen elhunyt Anne Heche, egy héttel azután, hogy autóbalesetben súlyosan megsérült. Itt a fórumon talán a legjobban a Hat nap, hét éjszaka című filmből ismerjük, amiben együtt játszott Harrison Forddal és Temuerra Morrisonnal. Azért ez durva, öt nap leforgása alatt két színész is azért halt meg, mert autóbalesetben súlyos sérüléseket szerzett. 8 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Én eddig öt muviban láttam. A Tűzhányó a legbejövősebb közülük. Béke poraira. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. 49 perccel korábban, Dzséjt írta: Azért ez durva, öt nap leforgása alatt két színész is azért halt meg, mert autóbalesetben súlyos sérüléseket szerzett. Heche vérében nagy mennyiségű alkohol és drog volt. 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Elég zűrös élete volt szegénynek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. Ahogy olvasom a baleset az volt, hogy Heche alkohollal és droggal a szervezetében belehajtott egy házba. A ház ezután teljesen le is égett. A bentlakó gyűjtést szervezett hogy újra talpra tudjon állni, mert a vagyona jó részét elvesztette. 4 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 16. Meghalt Wolfgang Petersen német rendező. Pont két napja láttam a Célkeresztben c. filmjét. R.I.P. 7 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 17. 14 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Meghalt Wolfgang Petersen német rendező. Pont két napja láttam a Célkeresztben c. filmjét. R.I.P. Tőle a Végtelen történet az egyik nagy gyerekkori kedvencem volt. Kiskölökként legalább háromszor láttam a moziban. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 14. Hozzászólás ideje: 2022. Október 14. Meghalt Robbie Coltrane, akit legtöbben talán Hagridként ismertünk. Isten nyugosztalja. https://www.theguardian.com/culture/2022/oct/14/robbie-coltrane-cracker-harry-potter-dies-national-treasure 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 24. Hozzászólás ideje: 2022. November 24. 49 éves korában elhunyt Jason David Frank, aki a Zöld Ranger volt a régi Power Rangers sorozatban. Emlékszem kisiskolásként nagyon szerettem ezt a sorozatot. Már nem sokra emlékszem a szériából, de arra igen, hogy gyerekként ő volt a kedvencem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 6. Hozzászólás ideje: 2022. December 6. Elhunyt Kristie Alley 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 6. Hozzászólás ideje: 2022. December 6. Úgy sajnálom. A Nincsak ki beszélből ismertem meg., azokat nagyon szeretem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.