Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Sajnálom Nute, de vigasztaljon, hogy a 10*-11 részek alapján nem csökkent a színvonal, és még a lezárást nem is láttam! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Én csak este tudom megnézni, egyelőre sikerült elkerülni mindent, de már nagyon várom. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Sajnálom Nute, de vigasztaljon, hogy a 10*-11 részek alapján nem csökkent a színvonal, és még a lezárást nem is láttam! Tegnap újranéztem az előző hármast hangolásként. Ha azt a színvonalat hozza, én már elégedett leszek. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Lassan odaérek, hogy elkezdhetem. Eddig elkerültem mindent! Remélem jó lesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hát kérem.... Gyönyörű lett a lezárás, amiről sokat fogunk beszélni! Minden egyes aspektusát ki kell elemezni. 5 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Maradnék napi egy epizódnál, de holnap este színházba megyek, szombaton is, így vasárnapig tartana a napi egy rész - azt meg nem bírom ki. Szóval ma muszáj lesz egyben megnézni elsőre! 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Én a spoilerek miatt vagyok így. Facebookon, Youtube-on a csapból is ez folyik, muszáj lesz ma valahogy megnézni, de nem hiszem, hogy bele fog férni az időmbe. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.