Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Sajnálom Nute, de vigasztaljon, hogy a 10*-11 részek alapján nem csökkent a színvonal, és még a lezárást nem is láttam! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Én csak este tudom megnézni, egyelőre sikerült elkerülni mindent, de már nagyon várom. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Hozzászólás ideje: 7 órával korábban 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Sajnálom Nute, de vigasztaljon, hogy a 10*-11 részek alapján nem csökkent a színvonal, és még a lezárást nem is láttam! Tegnap újranéztem az előző hármast hangolásként. Ha azt a színvonalat hozza, én már elégedett leszek. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Lassan odaérek, hogy elkezdhetem. Eddig elkerültem mindent! Remélem jó lesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hát kérem.... Gyönyörű lett a lezárás, amiről sokat fogunk beszélni! Minden egyes aspektusát ki kell elemezni. 6 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Maradnék napi egy epizódnál, de holnap este színházba megyek, szombaton is, így vasárnapig tartana a napi egy rész - azt meg nem bírom ki. Szóval ma muszáj lesz egyben megnézni elsőre! 1 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Én a spoilerek miatt vagyok így. Facebookon, Youtube-on a csapból is ez folyik, muszáj lesz ma valahogy megnézni, de nem hiszem, hogy bele fog férni az időmbe. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Csak holnap este nézem meg. Egy napig csak nem fogok spoilerekbe futni. Ráadásul még dolgom is lesz ezért nem lesz időm arra hogy egyet megnézzek és írjak róla aztán továbbnézzem. Egyben kell megnéznem. Mert azért péntekig se akarok várni. Visszasírom a TCW-s időket mikor szombatonként mentek a részek. 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban 5 órával ezelőtt, Pildi írta: Szóval ma muszáj lesz egyben megnézni elsőre! Úgy voltam vele, hogy mivel mostanában munka ügyben le kellene hívnom néhány ** nagy, embert próbáló, időigényes adathalmazt, így mai napra terveztem be, és amíg elfutott a háttérben, megnéztem reggel a 3 epizódot egyben 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.