Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat

Dei

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
33 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Sajnálom Nute, de vigasztaljon, hogy a 10*-11 részek alapján nem csökkent a színvonal, és még a lezárást nem is láttam!

Tegnap újranéztem az előző hármast hangolásként. Ha azt a színvonalat hozza, én már elégedett leszek.

Hozzászólás ideje:

Maradnék napi egy epizódnál, de holnap este színházba megyek, szombaton is, így vasárnapig tartana a napi egy rész - azt meg nem bírom ki.

Szóval ma muszáj lesz egyben megnézni elsőre! 

Hozzászólás ideje:

Csak holnap este nézem meg. Egy napig csak nem fogok spoilerekbe futni. Ráadásul még dolgom is lesz ezért nem lesz időm arra hogy egyet megnézzek és írjak róla aztán továbbnézzem.

Egyben kell megnéznem. Mert azért péntekig se akarok várni. Visszasírom a TCW-s időket mikor szombatonként mentek a részek.

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Pildi írta:

Szóval ma muszáj lesz egyben megnézni elsőre! 

Úgy voltam vele, hogy mivel mostanában munka ügyben le kellene hívnom néhány ** nagy, embert próbáló, időigényes adathalmazt, így mai napra terveztem be, és amíg elfutott a háttérben, megnéztem reggel a 3 epizódot egyben :hehe::rock:

Hozzászólás ideje:

Lezárult az Andor is, és igy ebben a formában csak annyit tudok irni, ilyesmiből még pár évadot megnéztem volna, mert pazar volt ez a kaland! Sokszor piszkosul drámai, de pazar! :) 

"A remény élteti a lázadást!" 

Hozzászólás ideje:

Most kivételesen én sem napi egy részt néztem, hanem egymás után letoltam a három epizódot. Alapvetően is nagyon megérintett a rész, de a végéig volt bennem hiányérzet... aztán az a befejezés feltette az epizódra a koronát. 

Még emészteni kell, aztán holnap este megnézem a Rogue Onet is, de annyit adott ez hozzá, meg az egész SW-hoz, hogy arra szavak nincsenek!

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Wilde írta:

Még emészteni kell, aztán holnap este megnézem a Rogue Onet is, de annyit adott ez hozzá, meg az egész SW-hoz, hogy arra szavak nincsenek!

Nekem sincsenek szavaim, legfeljebb annyi, hogy ez a sorozat mestermű! Olyan réteget tudott adni ennek az univerzumnak, és olyan minőségben, ami nélkül mind szegényebbek lennénk. Ennél többet nem is tudok mondani.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.