Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hmm, akkor lehet igaza lesz annak az ürgének, aki azt mondta, hogy novembertől júliusig fogják forgatni? Mivel ugye nem a Volume -ot használják majd, hanem a Pinewood stúdióban forgatnak.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Anglia újra le van zárva, november 5 -től december 2. -áig. Úgy tűnik, hogy most a filmek és sorozatok készítése nem fog félbemaradni, így ha minden igaz, holnap kezdetét is veszi a Cassian sorozat forgatása. Hihetetlen, hogy ez a sorozat tényleg hamarosan forog. :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A mandót látva egyre többet várok ettől a sorozattól.

Az biztos, hogy nagyon-nagyon magasan van a léc. Ez a sorozat sajnos jobban meg lesz kötve, mert egy olyan érában játszódik, amiről már sok mindent tudunk, ráadásul azt is tudjuk, hogy hova fut ki. Ettől függetlenül remélem a készítők tanultak a Mandalorian sikeréből, és kapunk egy hasonlóan színvonalas, meglepetésekkel teli sorozatot.

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Iqvi írta:

Aznap kezdték a forgatást, amikor az interjút adta vagy még előtte?

Előző hónapban kezdtek neki. Hogy mikor, azt nem tudni, de ha minden igaz, egészen nyárig forgatni fognak (július-augusztus).

Valószínűleg ez lesz az a sorozat, amelynek sorsa mindig az adott évad közben vagy végén fog eldőlni. Nem a Volume -ot használják, irtó sok meló van a sorozattal, szóval ha be is rendelik a 2. évadot, azt csak az első évad után hetekkel/akár hónapokkal később kezdik el forgatni.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Whill írta:

Az biztos, hogy nagyon-nagyon magasan van a léc. Ez a sorozat sajnos jobban meg lesz kötve, mert egy olyan érában játszódik, amiről már sok mindent tudunk, ráadásul azt is tudjuk, hogy hova fut ki. Ettől függetlenül remélem a készítők tanultak a Mandalorian sikeréből, és kapunk egy hasonlóan színvonalas, meglepetésekkel teli sorozatot.

Vagy lesz egy Rogue One-hez hasonló 10 éveseknél idősebbeknek szóló sorozat. A sok limonádé után egy kis sör... :)

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, gafz írta:

Vagy lesz egy Rogue One-hez hasonló 10 éveseknél idősebbeknek szóló sorozat. A sok limonádé után egy kis sör... :)

Gondolom nem láttad az animációsakat mef a Mandaloriant, am i right?

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Gondolom nem láttad az animációsakat mef a Mandaloriant, am i right?

A Resistance-ot nem láttam COVID alatt megvolt a Clone Wars azt hiszem kb. harmadszor :) Éa miért ne láttam volna a Mandaloriant? A limonádé sem rossz, ha jól készítik el. 

Hozzászólás ideje:

Nekem Krennic mellett a kedvencem volt Cassian a Zsiványból. Szerintem ebből is kifogják hozni a maximumot. 

És ez is, csakúgy mint az Obi-Wan, egy jó és a Star Wars világát bővítő sorozat lesz. 

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, gafz írta:

A Resistance-ot nem láttam COVID alatt megvolt a Clone Wars azt hiszem kb. harmadszor :) Éa miért ne láttam volna a Mandaloriant? A limonádé sem rossz, ha jól készítik el. 

Und Rebels?:hehe:

Amúgymeg, a limonádét képtelenség elrontani.:evil:

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Iqvi írta:

Und Rebels?:hehe:

Amúgymeg, a limonádét képtelenség elrontani.:evil:

A Rebes a következő SW dara, ha lesz rá időm. A 4. évadot talán csak 1x láttam eddig.

A limonádét is el lehet rontani, de ez már egyéni ízlés kérdése is.

Szerkesztve: - gafz

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Bence1997 írta:

A Címe:

STAR WARS ANDOR

12 epizód lesz! :o

És csak egy évad?

Hozzászólás ideje:

A szereplőgárda egészen tetszetős. :)

- Diego Luna

- Alan Tudyk

- Stellan Skarsgard

- Adria Arjona

- Fiona Shaw

- Denise Gough

- Kyle Soller

- Genevieve O'Reilly

12 epizódban rengeteg mindent eltudnak majd nekünk mesélni, pláne ezzel a spy-thriller jelleggel. A concept artok jól néznek ki. A forgatást ha minden igaz a nyár végéig csinálják.

Hozzászólás ideje:

Most Alan Tudykot nem említette meg Kennedy. És nem is tűnt fel sehol a videóban. Mi lesz vele? Engem ez a sorozat jóóóóval kevésbé érdekel, ha nem lesz benne K-2SO, aki a legkedvesebb szereplő volt számomra a Zsivány Egyesben.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Most Alan Tudykot nem említette meg Kennedy. És nem is tűnt fel sehol a videóban. Mi lesz vele? Engem ez a sorozat jóóóóval kevésbé érdekel, ha nem lesz benne K-2SO, aki a legkedvesebb szereplő volt számomra a Zsivány Egyesben.

Itt van feletted 2-vel a cast, nincs miért aggódnod.

Hozzászólás ideje:
2020. 12. 11. - 20:31, IndianaAndrisSolo írta:

Igen, láttam a listát, de a tegnapi előadásban nem említette Tudykot Kennedy. Volt hivatalos megerősítés korábban, hogy K2 szerepel, vagy csak pletyka?

Tavaly a D23-on jelentették be, hogy Alan Tudyk visszatér, mint K-2SO. :)

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: Az Andor sorozat
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Diego Luna nyilatkozott a Hollywood Reporternek és elmondta, hogy az Andor sorozat a Zsivány egyesre emlékezteti. És úgy érzi mintha egy nagyon hosszú mozifilmet csinálnának: 

'The way we’re shooting this reminds me of how we shot the film, and the amount of work behind this TV series reminds me of the work you do for a film. It feels like we’re doing a very long movie.'

Nos, ha olyasmi lesz, mint az R1 akkor több, mint elégedett leszek. 

Hozzászólás ideje:

Látni fogjuk ahogy átprogramozza K-2SO-t... és ez a legkevésbé fontos, hehe. Erős sori lesz ez, várom nagyon. Setét... és meglepő. Nem tudok kevesebbet várni tőle. Andort bírom, és tuti, hogy még közelebb kerül hozzánk a karakter. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.