Ugrás a kommentre

A fórum közössége

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mázlink volt, hogy éltünk már. :)  A mai gyerkőcök máshogy mázlisták, egyben kapnak egy Sagát, bár várakozni-álmodozni marha jó volt, nem? Viszont ha lesz SW 20-30 év múlva, azt mi már máshonnan nézzük... és lesz SW. :)

Hozzászólás ideje:

Jó volt az úgy, ahogy volt. :)

A 20-30 éves távlatról meg csak annyit mondanék, hogy volt már olyan vízióm, hogy nagymamaként bottal is még moziba fogok járni és SW filmet nézek. :D

Hozzászólás ideje:
  2017. 12. 04. - 15:31, Darth Porg írta:

Üdv, pajtosok!  ;)

Teljes nézet  

Üdv újra itt, örülök, hogy itt vagy :) Mi a gond a számokkal? (kérdezi egy pénzügyes :D )

2017. 12. 04. - 19:04, Pildi írta:

A 20-30 éves távlatról meg csak annyit mondanék, hogy volt már olyan vízióm, hogy nagymamaként bottal is még moziba fogok járni és SW filmet nézek. :D

Teljes nézet  

Remek vízió, megyünk mi is, és így legyen :peace:

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Nem tudom, ide tartozik-e, amiről írni fogok. Elnézést, ha nem, s akkor kérlek, töröljétek a hozzászólást.

Egy kis segítséget szeretnék kérni, egy star wars rajongót keresek, spoiler-ben írom a részleteket. Előre is köszönöm.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2018. 01. 28. - 7:29, Kenobi tábornok írta:

Már régóta szerettem volna leírni ide, hogy itt egy nagyszarű közösség van és örülök, hogy a tagja lehetek. :) Kevés olyan fórum van manapság, ahol értelmesen lehet vitázni, értelmes emberekkel megosztani dolgokat, új ismereteket szerezni másoktól. Örülök is ennek, hogy sok, tapasztalatabb fórumtárs által sok új dolgot tudhatok meg a Star Wars világáról, és remélem hogy néha én is hozzájárulok a magas színvonalhoz. Még egyszer köszönöm, hogy itt lehetek. :)

Teljes nézet  

A kérdések révén, amiket különböző topikokban felteszel szinte egy az egyben magamra emlékeztetsz. :) Anno az EpII után èn is így támadtam be a rutinosabbakat a kérdéseimmel. :D 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Porg! Épp most néztem utánad egy kicsit! Annyi hsz- ahány like rájuk? Mondom ki lehet ez. De látom nem ma kezdted. A user neved meg friss gondolom és más lehet, mint régen.. Ody "Wall.."-jából nem vágom, hogy "ismerlek-e"..

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

A legendák még Wallatos néven énekelték meg, és igen, elég régi motoros a szakmában, még ő is az Erő honába tűnt starwars.hu-ról manifesztált ide át. :) 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

aha! De szerettem azt az oldalt. Párévente lehetőség nyílik rá, hogy emlékeztetőül beírhatom, hogy én is voltam ott. Főleg a Klónok támadása várakozási idejében, de leginkább Oldie-ra és SimoZ-re emlékszem. Velük tudom, hogy diskuráltam. (55-nek hívattam ott magam, majd később Csoli_1138-nak ;) )

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:
  2018. 02. 05. - 17:48, Dzséjt írta:

A legendák még Wallatos néven énekelték meg, és igen, elég régi motoros a szakmában, még ő is az Erő honába tűnt starwars.hu-ról manifesztált ide át. :) 

Teljes nézet  

Ilyen fantasztikusan költői hozzászólást én még nem láttam itt. :D

2018. 02. 05. - 18:00, csoli1138 írta:

aha! De szerettem azt az oldalt.

Teljes nézet  

Egy idő után más nem sokat ért a fórum része. A hírszekció viszont jó volt, hála ploknak.

4 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Párévente lehetőség nyílik rá, hogy emlékeztetőül beírhatom, hogy én is voltam ott. Főleg a Klónok támadása várakozási idejében, de leginkább Oldie-ra és SimoZ-re emlékszem. Velük tudom, hogy diskuráltam. (55-nek hívattam ott magam, majd később Csoli_1138-nak ;) )

Teljes nézet  

Emlékszem! Azok miatt az idők miatt lettél meghívva. :P

Hozzászólás ideje:
  2018. 02. 05. - 22:38, Ody Mandrell írta:

Ilyen fantasztikusan költői hozzászólást én még nem láttam itt. :D

Egy idő után más nem sokat ért a fórum része. A hírszekció viszont jó volt, hála ploknak.

Emlékszem! Azok miatt az idők miatt lettél meghívva. :P

Teljes nézet  

Ja! Ide az az érettségi mi? ;)

• 4 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.