Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Ennek örömére durrantsanak már valami DLC-t, de ízibe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. 17 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ennek örömére durrantsanak már valami DLC-t, de ízibe. Meg legyen kb 6000 ft és játszhatok vele. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 18. Nos, én is végig játszottam. No nem tartott ilyen sokáig, szombaton játszottam végig. -Kiváló élmény volt. -A játékmenet jó volt. -Az Ellenfelek kellően érősek voltak (hogy levigyem a szintet story módra, aminek lehetett volna Padawan is a neve, de ez csak szőrszál hasogatás.) -A zene. Na igen azok, az ismerős témák... -Kashyyyk, na ott nagyon bírtam, az AT-AT-val való csapatást. - A cinematic-ok nagyon jó voltak. Amik nem tetszettek. -A játék nagyon jó, de technikailag, enyhén szólva van mit javítani rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. 2020. 02. 16. - 12:27, Frenkie írta: Meg legyen kb 6000 ft és játszhatok vele. Én most zsákoltam be a g2a-ról. Töltöm, aztán átadom magam az érzésnek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. 2 órával ezelőtt, cyrano írta: Én most zsákoltam be a g2a-ról. Töltöm, aztán átadom magam az érzésnek. A psstore-ban várom hogy 6000 ft legyen. Hihetetlen jó akciók vannak ott. Szerintem kb év vége fele annyi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. Állítólag készülőben van a játék 2. része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. 56 perccel korábban, Darth Sky írta: Állítólag készülőben van a játék 2. része. Nem meglepő akkorát kaszáltak vele, hogy csak na. Mondjuk először valami DLC-t is dobhatnának az ugye hamarabb kész lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 23. 2 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nem meglepő akkorát kaszáltak vele, hogy csak na. Mondjuk először valami DLC-t is dobhatnának az ugye hamarabb kész lenne. Meg adják már olcsóbban. Most akció van de még mindig 10 000 ft felett van. Természetesen egyik játék sem ér ennyit. Még a legjobb is max 6000 ft-ot. Ugye az a fránya ár/érték arány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Személye válogatja, nekem bőven megérte a 20 000 forintot. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 23. Kérnék egy kis segítséget. PC-n játszom egér+bill. párossal. Az utolsó résznél vagyok, Vader szorongatja a nyakam, aztán bármit is csinálok, kiszorítja belőlem a szuszt. Mit kellene nyomogatnom, hogy ez ne történjen meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 23. 1 órával korábban, cyrano írta: Kérnék egy kis segítséget. PC-n játszom egér+bill. párossal. Az utolsó résznél vagyok, Vader szorongatja a nyakam, aztán bármit is csinálok, kiszorítja belőlem a szuszt. Mit kellene nyomogatnom, hogy ez ne történjen meg? Nem írja oldalt? Amúgy a Vadertől jobbra fenn lévő cső szerűséget kell megpróbálni nekivágni, próbáld meg azt a gombot amin az Erőhúzás van. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. 9 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nem írja oldalt? Amúgy a Vadertől jobbra fenn lévő cső szerűséget kell megpróbálni nekivágni, próbáld meg azt a gombot amin az Erőhúzás van. Köszi. Este megnézem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 5. Kipörgettem a sztorit. Ez egy remek játék. Izgalmas, fordulatos ugri-bugri. A történet klassz, lebilincselő a játékmenet. Volt egy-két dolog, ami annyira nem tetszett, de ezek technikai jellegű dolgok, mint pl. néha lefagyott, egyszer annyira, hogy csak egy újraindítás segített. Aztán ott vannak a kincses ládák, minden bolygón ugyanúgy néznek ki. Arról nem beszélve, hogy mindig újrateremtek az ellenfelek. A kecskék is ott, ahol nem is számítottam rá. Minden bolygót imádtam. Főleg a Dathomírt, ahonnan még egy boszit is összeszedtem. A sztori befejezése után még visszalátogattam minden bolygóra, hogy minden ládát megkeressek, amik lemaradtak, illetve minden helyszín 100% legyen. Most már csak a Kashyyyk van hátra. Az össz játékidő így valahogy 45 óra körül mozog, mire végzek. Apropó, játékidő: szegény The Witcher 3-ban több, mint 300 órám van, pedig még Toussaint-ban nem voltam. Ehhez képest az a 15-25 óra, ami alatt végig lehet tolni, igazán karcsú. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 5. 27 perccel korábban, cyrano írta: Aztán ott vannak a kincses ládák, minden bolygón ugyanúgy néznek ki. Azt veheted úgy, hogy azok a szabvány birodalmi utánpótlás ládák azért néznek ki mindenhol ugyanúgy 27 perccel korábban, cyrano írta: Arról nem beszélve, hogy mindig újrateremtek az ellenfelek. A kecskék is ott, ahol nem is számítottam rá. Hát igen sajnos Dark Souls Like-ság átka. 27 perccel korábban, cyrano írta: Apropó, játékidő: szegény The Witcher 3-ban több, mint 300 órám van, pedig még Toussaint-ban nem voltam. Ehhez képest az a 15-25 óra, ami alatt végig lehet tolni, igazán karcsú. Az szép! Gratula! Nem azt mondom a TW3-ban el lehet ütni az időt de nekem az össz. DLC végigtolása után volt annyi körül 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 5. 4 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Az szép! Gratula! Nem azt mondom a TW3-ban el lehet ütni az időt de nekem az össz. DLC végigtolása után volt annyi körül Ráérősen játszom. Minden szir-szar küldetést megcsinálok, meg csak úgy bolyongok, ha már nyílt világú az a játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 5. 6 perccel korábban, cyrano írta: Ráérősen játszom. Minden szir-szar küldetést megcsinálok, meg csak úgy bolyongok, ha már nyílt világú az a játék. Én sem szoktam sietni az ilyen game-kben mondjuk csak úgy bóklászni nem szoktam, de a mellékküldiket meg szoktam csinálni, illetve ami nem túl idegesítő gyűjtögetős dolgokat is össze szoktam szedni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 9. (szerkesztve) A héten nekem is sikerült kijátszanom ezt a fantasztikus játékot. Minden percét élveztem! Nálam ott van az utóbbi 3-4 év legjob game TOP listáján simán. Az élmény, a helyszínek és a karakterek mind elsőosztályúak voltak, jól kidolgozottak. Epekedve várom a második részt! Szerkesztve: 2020. Április 9. - JakeSully 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Szóval a játék kapott egy új, ingyenes tartalmi frissítést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. (szerkesztve) @Dei Zsír! Lejött ez a Journey+ Viszont nem tudom, ez nullázza az eddigi képességeimet ha elindítom?A kijátszott load game-et szoktuk betölteni, vagy "continue" - t nyomni. Aa New Journey-t még nem nyomtam, és persze ezt a Journey +-t sem. Utazgatni szoktunk a fullos Cal-el, a gyerek így élvezi. Nem szeretnék újra kezdeni mindent. Kérlek mesélj erről az update-ről mielőtt belevágok. Új Arénaharcok is vannak? Vagy csak megtévesztő a trailer? Szerkesztve: 2020. Május 5. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. 4 perccel korábban, csoli1138 írta: @Dei Zsír! Lejött ez a Journey+ Viszont nem tudom, ez nullázza az eddigi képességeimet ha elindítom?A kijátszott load game-et szoktuk újraindítani és utazgatni a fullos Cal-el, a gyerek így élvezi. Nem szeretnék újra kezdeni mindent. Kérlek mesélj erről az update-ről mielőtt belevágok. Új Arénaharcok is vannak? Vagy csak megtévesztő a trailer? Szóval van egy új aréna mód, amit a meditációs pontokról tudsz elindítani. Ezt lehet a sima 100%-os mentésedbe is csinálni. A New Game+ módba nem maradnak meg a képességek, hanem csak a kinézetek, de még nem próbáltak ki ezt a módot. Mondjuk az Inkvizítor kinézetet és az új fénykard színt csak New Game+ elindításával lehet megszerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. 3 perccel korábban, Dei írta: Szóval van egy új aréna mód, amit a meditációs pontokról tudsz elindítani. Ezt lehet a sima 100%-os mentésedbe is csinálni. A New Game+ módba nem maradnak meg a képességek, hanem csak a kinézetek, de még nem próbáltak ki ezt a módot. Mondjuk az Inkvizítor kinézetet és az új fénykard színt csak New Game+ elindításával lehet megszerezni. Köszi! Amúgy ez csak kijátszott játékra jött? Mert azt írta hogy unlockoltam.. Jó akkor New journey+ teljes újrakezdést jelent csak van benne unlock olni való content. Már csak az a kérdés hogy a 100%-os kijátszott állapot játszható/folytatható marad-e attól, hogy New journey+ - ba kezd az ember? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. 16 perccel korábban, csoli1138 írta: Köszi! Amúgy ez csak kijátszott játékra jött? Mert azt írta hogy unlockoltam.. Jó akkor New journey+ teljes újrakezdést jelent csak van benne unlock olni való content. Már csak az a kérdés hogy a 100%-os kijátszott állapot játszható/folytatható marad-e attól, hogy New journey+ - ba kezd az ember? ha külön mentésre teszed akkor szerintem működik. Legalábbis más játékoknál így szokott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Azért ez a frissítés jöhetett volna két-három nappal korábban, mert akkor kezdtem el előlről a játékot, és közben azon morogtam, hogy de jó lenne egy New Game+ mód. Erre pár nappal később... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. 2 órával ezelőtt, Dei írta: ha külön mentésre teszed akkor szerintem működik. Legalábbis más játékoknál így szokott lenni. Ja, meglátjuk. Remélem rákérdez hova rakja, elvégre van több slot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 6. (szerkesztve) Nos új helyre megy a "+" game mód semmi gond ezzel. Maga az update szerintem viszont az aréna harcok miatt értékes. Az inkvizítor-Cal skin a sztoriban szvsz. bután jön ki hiába menő. Pont fordítva kellett volna. Az aréna harcokban 12 csillagért elérhető BD-1 skineket tettem volna a sztoriba és az inkvizítor skint az aréna jutalomnak. Ja és az inkvizítor skin nem jelenik meg a korábbi mentésben, tehát ha erős Cal-el akarunk inkviként arénázni, ki kell tolni újra fullra. Míg gondolom a BD skinek megjelennek a game + ban is. Nem tudom, csak gondolom, egy pályát toltam le. Visszatérve az arénàkra. Azthiszed a legkeményebbeknek is kihívást jelent majd sértetlenül túlélni őket. Durva! De jók. Örülök neki! Szerkesztve: 2020. Május 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Az egyik EA fejes azt mondta hogy a Jedi Fallen Order egy új franchise nyitódarabja lehet. Tehát még az is lehet, hogy nem is egy hanem több folytatást terveznek hozzá. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Itt a cikk róla: https://ziro.hu/jatekok/franchise-za-terebelyesedik-a-jedi-fallen-order Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Én már korábban hallottam róla, hogy több folytatás jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Yep, a Respawn már pár hete elkottyintotta, hogy szívesen trilógiává bővítenék. Épp az inkvizítor ruha miatt elgondolkodtam azon, hogy mekkora lenne már, ha egy folytatásban Cal - ha csak rövid időre is -, de inkvizítorrá válna, vagy egy olyan inkvizítort irányíthatnánk, akinek a feladata Cal levadászása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 11. A SW nap alkalmából én is bezsebeltem. Második legnehezebb szinten 22 óra volt, de abból legalább 1 Trilla volt a végén (meg 1 másik az elején Oggdo Bogdo ) A játék minden percét élveztem. Igazi SW hangulat, ami hű a lore-hoz. Jöhet a folytatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.