Jump to content

Star Wars Jedi: Fallen Order


Recommended Posts

Annak én is örülök, hogy kihangsúlyozták: ez egy egyjátékos, sztori játék lesz, multyplayer és mikrotranzakciók nélkül. Bár időnként jól elszórakozom a Battlefront II-vel is (a látvány és SW hangulat kiváló), már nagy szükségét érzem egy sztori alapú SW-játéknak (ez a műfaj amúgy is közelebb áll hozzám). Az 5 óra játékidő kicsit kevésnek tűnik, bár lehet, hogy csak telhetetlen vagyok. :P Igaz, én szeretek lassan játszani: a 4 óra alatt kijátszható BF2 sztoriját is gyűrtem 10+ óráig. :) 

 

Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre. Remélem, nem adnak alább egy trailer+gameplay kombónál.    

Link to comment
Share on other sites

Végre a sztoriközpontú Star Wars játék, amire a Force Unleashed óta várok! Az egyik legérdekesebb időszakban, Jedi főszereplővel, a rendezőtől, akinek a kedvenc játékom 3. részét is köszönhetjük! És akció-kaland játék! El se hiszem! Sokat kellett várni az első részletekre, de megérte!

Link to comment
Share on other sites

Gondolom szokás szerint lesz pár kapcsolódó regény, meg képregény is. Mindenesetre csak csatlakozni tudok a fentebbiekhez: végre! Elvoltam én a Battlefield 2-övel, de egy igazi sztoriközpontú játék már nagyon kellett. Az elején amikor még munkásként próbál elvegyülni, az különösen hangulatos. Jópofa hogy a Birodalom szétszeleteli és hasznositja a Klón-háborúkban lezuhant rombolókat.

Link to comment
Share on other sites

5 perccel korábban, Bence1997 írta:

Szóval 2. nővér. Érdekes. Na de ki a másik csávó! :o

Pont kommentelés közbe mondták el kik ők. :D 

Amúgy az új Vader sorozat 13. számában tűntek fel először. 

Link to comment
Share on other sites

Jól néz ki! Reménykedtem még némi gameplay-ben, de novemberig biztos leleplezik azt is. A játékmechanikára kíváncsi vagyok. Elvileg a fénykarddal való harc nem lessz olyan könnyű, mint a Jedi Knight II-III-ban, vagy a The Force Unleashed I-II-ben. Újszerű harcrendszert ígérnek, ami ötvözi a támadás-hárítás-kitérés hármasát. Amit kombinálhatunk különféle Erő-képességekkel.

A sztori alapfelállása ideálisnak tűnik, még ha nem is újszerű: a 66-os parancs utáni rejtőzködő Jedi, aki a Birodalom elől menekül érdekes szitukat eredményezhet. A sötét idők kilátástalannak tűnő hangulata remekül átjött a Coruscanti éjszakák regénysorozatból is, vizuális platformon ez még izgalmasabb lehet. Az inkvizítorok mellett szerintem Vader felbukkanása is garantált még, de gyakorlatilag vagy tucatnyi ismerőst előkaphatnak, ha akarnak. Kíváncsi vagyok, hogy Cal sztorija mennyire fog kapcsolódni a nagy egészhez. Bízom egy nagyszabásúbb történetben, kellő misztikummal és átgondolt univerzumbővítéssel a háttérben, ami igazán emlékezetessé teszi majd a játékot. :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Érdekesnek ígérkezik a jövő heti E3 a játék szempontjából, hiszen nem csak ez nyitja az EA Play-t (ami technikailag nem az E3, és most már nem is show, de ez más lapra tartozik), ahol végre mozgásban is láthatjuk a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, de mint nemrég kiderült, a Microsoft konferenciáján is ott lesz néhány exkluzív nyalánksággal. Szóval valószínűleg többet is megtudhatunk végre a játékról. Bár az egyik vezető fejlesztő, Stig Asmussen nemrég annyit elárult a Sony magazinjának, hogy a program nem lesz végig búskomor, és a harcrendszere sokkal taktikusabb és összetettebb lesz, mint amilyen a Force Unleashedé volt.

  • Like 1
  • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information