Ugrás a kommentre

Star Wars Jedi: Fallen Order


Yoda József

Ajánlott hozzászólás

Annak én is örülök, hogy kihangsúlyozták: ez egy egyjátékos, sztori játék lesz, multyplayer és mikrotranzakciók nélkül. Bár időnként jól elszórakozom a Battlefront II-vel is (a látvány és SW hangulat kiváló), már nagy szükségét érzem egy sztori alapú SW-játéknak (ez a műfaj amúgy is közelebb áll hozzám). Az 5 óra játékidő kicsit kevésnek tűnik, bár lehet, hogy csak telhetetlen vagyok. :P Igaz, én szeretek lassan játszani: a 4 óra alatt kijátszható BF2 sztoriját is gyűrtem 10+ óráig. :) 

 

Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre. Remélem, nem adnak alább egy trailer+gameplay kombónál.    

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Végre a sztoriközpontú Star Wars játék, amire a Force Unleashed óta várok! Az egyik legérdekesebb időszakban, Jedi főszereplővel, a rendezőtől, akinek a kedvenc játékom 3. részét is köszönhetjük! És akció-kaland játék! El se hiszem! Sokat kellett várni az első részletekre, de megérte!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Gondolom szokás szerint lesz pár kapcsolódó regény, meg képregény is. Mindenesetre csak csatlakozni tudok a fentebbiekhez: végre! Elvoltam én a Battlefield 2-övel, de egy igazi sztoriközpontú játék már nagyon kellett. Az elején amikor még munkásként próbál elvegyülni, az különösen hangulatos. Jópofa hogy a Birodalom szétszeleteli és hasznositja a Klón-háborúkban lezuhant rombolókat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jól néz ki! Reménykedtem még némi gameplay-ben, de novemberig biztos leleplezik azt is. A játékmechanikára kíváncsi vagyok. Elvileg a fénykarddal való harc nem lessz olyan könnyű, mint a Jedi Knight II-III-ban, vagy a The Force Unleashed I-II-ben. Újszerű harcrendszert ígérnek, ami ötvözi a támadás-hárítás-kitérés hármasát. Amit kombinálhatunk különféle Erő-képességekkel.

A sztori alapfelállása ideálisnak tűnik, még ha nem is újszerű: a 66-os parancs utáni rejtőzködő Jedi, aki a Birodalom elől menekül érdekes szitukat eredményezhet. A sötét idők kilátástalannak tűnő hangulata remekül átjött a Coruscanti éjszakák regénysorozatból is, vizuális platformon ez még izgalmasabb lehet. Az inkvizítorok mellett szerintem Vader felbukkanása is garantált még, de gyakorlatilag vagy tucatnyi ismerőst előkaphatnak, ha akarnak. Kíváncsi vagyok, hogy Cal sztorija mennyire fog kapcsolódni a nagy egészhez. Bízom egy nagyszabásúbb történetben, kellő misztikummal és átgondolt univerzumbővítéssel a háttérben, ami igazán emlékezetessé teszi majd a játékot. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...

Érdekesnek ígérkezik a jövő heti E3 a játék szempontjából, hiszen nem csak ez nyitja az EA Play-t (ami technikailag nem az E3, és most már nem is show, de ez más lapra tartozik), ahol végre mozgásban is láthatjuk a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, de mint nemrég kiderült, a Microsoft konferenciáján is ott lesz néhány exkluzív nyalánksággal. Szóval valószínűleg többet is megtudhatunk végre a játékról. Bár az egyik vezető fejlesztő, Stig Asmussen nemrég annyit elárult a Sony magazinjának, hogy a program nem lesz végig búskomor, és a harcrendszere sokkal taktikusabb és összetettebb lesz, mint amilyen a Force Unleashedé volt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.