Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Jedi: Fallen Order

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Ennek örömére durrantsanak már valami DLC-t, de ízibe. :D 

Meg legyen kb 6000 ft és játszhatok vele.:D:D

Hozzászólás ideje:

Nos, én is végig játszottam. No nem tartott ilyen sokáig, szombaton játszottam végig.

-Kiváló élmény volt.

-A játékmenet jó volt.

-Az Ellenfelek kellően érősek voltak (hogy levigyem a szintet story módra, aminek lehetett volna Padawan is a neve, de ez csak szőrszál hasogatás.)

-A zene. Na igen azok, az ismerős témák...

-Kashyyyk, na ott nagyon bírtam, az AT-AT-val való csapatást.

- A cinematic-ok nagyon jó voltak.

Amik nem tetszettek.

-A játék nagyon jó, de technikailag, enyhén szólva van mit javítani rajta. 

Hozzászólás ideje:
2020. 02. 16. - 12:27, Frenkie írta:

Meg legyen kb 6000 ft és játszhatok vele.:D:D

Én most zsákoltam be a g2a-ról. Töltöm, aztán átadom magam az érzésnek. :D

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, cyrano írta:

Én most zsákoltam be a g2a-ról. Töltöm, aztán átadom magam az érzésnek. :D

A psstore-ban várom hogy 6000 ft legyen. Hihetetlen jó akciók vannak ott. Szerintem kb év vége fele annyi lesz.

Hozzászólás ideje:
56 perccel korábban, Darth Sky írta:

Állítólag készülőben van a játék 2. része. :)

Nem meglepő akkorát kaszáltak vele, hogy csak na. Mondjuk először valami DLC-t is dobhatnának az ugye hamarabb kész lenne. :D 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Nem meglepő akkorát kaszáltak vele, hogy csak na. Mondjuk először valami DLC-t is dobhatnának az ugye hamarabb kész lenne. :D 

Meg adják már olcsóbban. Most akció van de még mindig 10 000 ft felett van. Természetesen egyik játék sem ér ennyit. Még a legjobb is max 6000 ft-ot. Ugye az a fránya ár/érték arány.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kérnék egy kis segítséget. PC-n játszom egér+bill. párossal. Az utolsó résznél vagyok, Vader szorongatja a nyakam, aztán bármit is csinálok, kiszorítja belőlem a szuszt. Mit kellene nyomogatnom, hogy ez ne történjen meg?

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, cyrano írta:

Kérnék egy kis segítséget. PC-n játszom egér+bill. párossal. Az utolsó résznél vagyok, Vader szorongatja a nyakam, aztán bármit is csinálok, kiszorítja belőlem a szuszt. Mit kellene nyomogatnom, hogy ez ne történjen meg?

Nem írja oldalt? Amúgy a Vadertől jobbra fenn lévő cső szerűséget kell megpróbálni nekivágni, próbáld meg azt a gombot amin az Erőhúzás van.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Nem írja oldalt? Amúgy a Vadertől jobbra fenn lévő cső szerűséget kell megpróbálni nekivágni, próbáld meg azt a gombot amin az Erőhúzás van.

Köszi. Este megnézem. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kipörgettem a sztorit. Ez egy remek játék. Izgalmas, fordulatos ugri-bugri. A történet klassz, lebilincselő a játékmenet. 

Volt egy-két dolog, ami annyira nem tetszett, de ezek technikai jellegű dolgok, mint pl. néha lefagyott, egyszer annyira, hogy csak egy újraindítás segített. Aztán ott vannak a kincses ládák, minden bolygón ugyanúgy néznek ki. Arról nem beszélve, hogy mindig újrateremtek az ellenfelek. A kecskék is ott, ahol nem is számítottam rá. :D

Minden bolygót imádtam. Főleg a Dathomírt, ahonnan még egy boszit is összeszedtem. :D

A sztori befejezése után még visszalátogattam minden bolygóra, hogy minden ládát megkeressek, amik lemaradtak, illetve minden helyszín 100% legyen. Most már csak a Kashyyyk van hátra. 

Az össz játékidő így valahogy 45 óra körül mozog, mire végzek. 

Apropó, játékidő: szegény The Witcher 3-ban több, mint 300 órám van, pedig még Toussaint-ban nem voltam. Ehhez képest az a 15-25 óra, ami alatt végig lehet tolni, igazán karcsú. 

Hozzászólás ideje:
27 perccel korábban, cyrano írta:

Aztán ott vannak a kincses ládák, minden bolygón ugyanúgy néznek ki.

Azt veheted úgy, hogy azok a szabvány birodalmi utánpótlás ládák azért néznek ki mindenhol ugyanúgy :D 

Arról nem beszélve, hogy mindig újrateremtek az ellenfelek. A kecskék is ott, ahol nem is számítottam rá. :D

Hát igen sajnos Dark Souls Like-ság átka. :para:

Apropó, játékidő: szegény The Witcher 3-ban több, mint 300 órám van, pedig még Toussaint-ban nem voltam. Ehhez képest az a 15-25 óra, ami alatt végig lehet tolni, igazán karcsú. 

:o Az szép! Gratula! Nem azt mondom a TW3-ban el lehet ütni az időt de nekem az össz. DLC végigtolása után volt annyi körül :)

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

:o Az szép! Gratula! Nem azt mondom a TW3-ban el lehet ütni az időt de nekem az össz. DLC végigtolása után volt annyi körül :)

Ráérősen játszom. Minden szir-szar küldetést megcsinálok, meg csak úgy bolyongok, ha már nyílt világú az a játék. :)

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, cyrano írta:

Ráérősen játszom. Minden szir-szar küldetést megcsinálok, meg csak úgy bolyongok, ha már nyílt világú az a játék. :)

Én sem szoktam sietni az ilyen game-kben :) mondjuk csak úgy bóklászni nem szoktam, de a mellékküldiket meg szoktam csinálni, illetve ami nem túl idegesítő gyűjtögetős dolgokat is össze szoktam szedni. :)

Hozzászólás ideje:

A héten nekem is sikerült kijátszanom ezt a fantasztikus játékot. Minden percét élveztem!

Nálam ott van az utóbbi 3-4 év  legjob game TOP listáján simán. Az élmény, a helyszínek és a karakterek mind elsőosztályúak voltak, jól kidolgozottak.

Epekedve várom a második részt!

Szerkesztve: - JakeSully

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

@Dei Zsír! Lejött ez a Journey+

Viszont nem tudom, ez nullázza az eddigi képességeimet ha elindítom?A kijátszott load game-et szoktuk betölteni, vagy "continue" - t nyomni. Aa New Journey-t még nem nyomtam, és persze ezt  a Journey +-t sem. Utazgatni szoktunk a fullos Cal-el, a gyerek így élvezi. Nem szeretnék újra kezdeni mindent. 

Kérlek mesélj erről az update-ről mielőtt belevágok. Új Arénaharcok is vannak? Vagy csak megtévesztő a trailer? 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, csoli1138 írta:

@Dei Zsír! Lejött ez a Journey+

Viszont nem tudom, ez nullázza az eddigi képességeimet ha elindítom?A kijátszott load game-et szoktuk újraindítani és utazgatni a fullos Cal-el, a gyerek így élvezi. Nem szeretnék újra kezdeni mindent. 

Kérlek mesélj erről az update-ről mielőtt belevágok. Új Arénaharcok is vannak? Vagy csak megtévesztő a trailer? 

Szóval van egy új aréna mód, amit a meditációs pontokról tudsz elindítani. Ezt lehet a sima 100%-os mentésedbe is csinálni.

A New Game+ módba nem maradnak meg a képességek, hanem csak a kinézetek, de még nem próbáltak ki ezt a módot.

Mondjuk az Inkvizítor kinézetet és az új fénykard színt csak New Game+ elindításával lehet megszerezni.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Dei írta:

Szóval van egy új aréna mód, amit a meditációs pontokról tudsz elindítani. Ezt lehet a sima 100%-os mentésedbe is csinálni.

A New Game+ módba nem maradnak meg a képességek, hanem csak a kinézetek, de még nem próbáltak ki ezt a módot.

Mondjuk az Inkvizítor kinézetet és az új fénykard színt csak New Game+ elindításával lehet megszerezni.

Köszi! Amúgy ez csak kijátszott játékra jött? Mert azt írta hogy unlockoltam.. 

Jó akkor New journey+ teljes újrakezdést jelent csak van benne unlock olni való content. 

Már csak az a kérdés hogy a 100%-os kijátszott állapot játszható/folytatható marad-e attól, hogy New journey+ - ba kezd az ember?

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, csoli1138 írta:

Köszi! Amúgy ez csak kijátszott játékra jött? Mert azt írta hogy unlockoltam.. 

Jó akkor New journey+ teljes újrakezdést jelent csak van benne unlock olni való content. 

Már csak az a kérdés hogy a 100%-os kijátszott állapot játszható/folytatható marad-e attól, hogy New journey+ - ba kezd az ember?

ha külön mentésre teszed akkor szerintem működik. Legalábbis más játékoknál így szokott lenni.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Dei írta:

ha külön mentésre teszed akkor szerintem működik. Legalábbis más játékoknál így szokott lenni.

Ja, meglátjuk. Remélem rákérdez hova rakja, elvégre van több slot. 

Hozzászólás ideje:

Nos új helyre megy a "+" game mód semmi gond ezzel. Maga az update szerintem viszont az aréna harcok miatt értékes. Az inkvizítor-Cal skin a sztoriban szvsz. bután jön ki hiába menő. Pont fordítva kellett volna. Az aréna harcokban 12 csillagért elérhető BD-1 skineket tettem volna a sztoriba és az inkvizítor skint az aréna jutalomnak. 

Ja és az inkvizítor skin nem jelenik meg a korábbi mentésben, tehát ha erős Cal-el akarunk inkviként arénázni, ki kell tolni újra fullra. Míg gondolom a BD skinek megjelennek a game + ban is. Nem tudom, csak gondolom, egy pályát toltam le. 

Visszatérve az arénàkra. Azthiszed a legkeményebbeknek is kihívást jelent majd sértetlenül túlélni őket. Durva! 

De jók. Örülök neki! 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Yep, a Respawn már pár hete elkottyintotta, hogy szívesen trilógiává bővítenék.

Épp az inkvizítor ruha miatt elgondolkodtam azon, hogy mekkora lenne már, ha egy folytatásban Cal - ha csak rövid időre is -, de inkvizítorrá válna, vagy egy olyan inkvizítort irányíthatnánk, akinek a feladata Cal levadászása.

Hozzászólás ideje:

A SW nap alkalmából én is bezsebeltem. Második legnehezebb szinten 22 óra volt, de abból legalább 1 Trilla volt a végén (meg 1 másik az elején Oggdo Bogdo :D )

A játék minden percét élveztem. Igazi SW hangulat, ami hű a lore-hoz. Jöhet a folytatás :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.