Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Benne lesz Palpatine valamilyen fizikai formában az előzetesben? 23 felhasználó szavazott

1. 1. Benne lesz Palpatine valamilyen fizikai formában az előzetesben?

A szavazás lezárult

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Adrián írta:

Van, új hajó?

Szerintem van, de itt annyi minden van hogy nem biztos hogy kiszirnánk.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Iqvi írta:

Szerintem van, de itt annyi minden van hogy nem biztos hogy kiszirnánk.

Egyetértek. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, DiO írta:

https://starwars.fandom.com/wiki/Defender-class_light_corvett

Most nézem, mintha ilyen hajó is lenne benne! De ott van a Mandalori hajó is! Ott van a Colussus is az Ellenállásból! Na jó én kész vagyok. 

A Colossust én nem látom. :para: 

3 perccel korábban, Adrián írta:

Van, új hajó?

Nekem ezek közül a 90%-a ismeretlen. :D 

Hozzászólás ideje:

Van ott még Braha'tok osztály is az ep6-RO-ból. :D
Szerk.: Sőt, még az Eravana is ott van a TFA-ból, vagy lehet csak egy másik szállítóhajó.

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:

Ennyi hajóval,lehetett volna ez űrcsata is,nyilván attól nem lesz jobb vagy rosszabb,hogy űrcsata helyett légtéri csata,ám ilyen mennyiségnél jobban örültem volna a klasszikus űrcsatának.

Ez,legyen a legnagyobb problémám,a filmmel:)

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Adrián írta:

Ennyi hajóval,lehetett volna ez űrcsata is,nyilván attól nem lesz jobb vagy rosszabb,hogy űrcsata helyett légtéri csata,ám ilyen mennyiségnél jobban örültem volna a klasszikus űrcsatának.

Lehet ez csak a gyülekező, és még csak most készülnek hiperűrsebességre ugrani :)

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Adrián írta:

Miért lenne légtéri csata? Simán megütközhetnek egy olyan helyen ahol van egy ilyen szinű gázfelhő. Plusz a nagy Mon-Cala hajók le se tudnak ereszkedni a légkörbe, akkor meg mi értelme lenne odavinni őket? Na de majd kiderül. :peace: 

amúgy itt egy kis mankó a halyók azonosításához:https://mobile.twitter.com/admiralnick22/status/1186349220757786629?s=21

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Őőőőő szerintem ez űrcsata lesz :) Vagy ott is harcolnak majd.

Háttér alapján gondoltam,hasonlít D23-as teaserben látottakra :)

De azért,kívánom,hogy legyen igazad.

Hozzászólás ideje:
20 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Basszus ennyi hajót! Nem látszik a flotta vége!

Nem véletlen, hogy ennyien vannak. Ha esetleg híre menne, hogy a háttérben megint Palpatine kavar, akkor szerintem a holtak is feltámadnak a galaxisban. 

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Donát írta:

Nem véletlen, hogy ennyien vannak. Ha esetleg híre menne, hogy a háttérben megint Palpatine kavar, akkor szerintem a holtak is feltámadnak a galaxisban. 

A holtak IS.:D 

@DiO: hol szúrtad ki a Colossust?

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Donát írta:

Mint,Palpatine?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
4 perccel korábban, Donát írta:

Egyszer elég volt belőle, szóval érthető lenne. 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Donát írta:

Gondolj csak a Coruscanton ledöntött szobrára. Pedig Coruscanton sokan még jól is éltek...

Na ja, ha ott így utálták, márpedig az a bolygó maga volt a jólét sokak számára, akkor mi lehetett a helyzet például a Rodian, vagy a Rylothon. Az ilyen helyeken szerintem elemi gyűlölet övezhette. Nem csoda, ha tényleg visszatérne, mindenki megpróbálná megállítani.

Hozzászólás ideje:

Minden hajó eljött, talán még másik galaxisoké is másik időkből... egyedül csak Borkai gépe hiányzik.  :lol2: Döbbenet látvány, ez komoly ügynek látszik. Hmmm. ;)

Hozzászólás ideje:

Megfogadtam, hogy a trailerig nem nézek be ide, de nem bírtam ki, és hát nem is bántam meg! Gyönyörű látkép a jeges tájról és tuti ez a mostani lesz minden idők legepicebb űrcsatája :yes:  

Már most jól felrobbant ez a topic, holnap reggel meg majd nem bírok elindulni a munkába... :D:lol:

Szerkesztve: - Sinistra

Hozzászólás ideje:

Ezt nevezem! :o Így felcsigázni pár képkockával. :shocked: Ghost, U-szárnyú, Hammerhead, Nebulon-B, Mandalori hajója, Eravana, MG-100-as bombázó (a Colossus kihagyott ziccer lenne)... hajók minden érából. Ha az egész film ilyen szinten törekszik majd a Saga egységesítésére, akkor le a kalappal. :) 

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nekem egy vízben lévő jéghegynek tűnik. 

Ha jól megnézed, az alsó rész egyáltalán nem a felsőnek a tükörképe, teljesen más az alakja. Ez bizony egy jégtömb, ami lebeg az űrben. Szerintem baromi menő, az ST legmenőbb helyszíne eddig. De a fanyalgók biztos ki lesznek akadva, hogy megint jeges bolygó :D

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nekem egy vízben lévő jéghegynek tűnik. 

Ez nem víz, semmi nem tükröződik a gépekből sem, ez az űr. ;)

Hozzászólás ideje:

Ha ezek összecsapnak azzal az írdatlan mennyiségü csillagrombolóval azt hiszem a látványra nem lesz panasz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.