Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Szerző Ha a tegnapi +5-6 emberből még pár aktivizálódik, ebben a csoportban még bármi megtörténhet (na jó, Yeager és Ezra már nem igazán juthat tovább). Nagyon izgalmas.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Én is éppen azt nézem, hogy amilyen előnye volt reggel Asajj-nak és Kallusnak, most már arra is van esély, hogy Kanan megelőzi. Hajrá Kanan!
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Tegnap nem adtam még le a voksom,de így a végére tényleg elég szoros lesz a küzdelem.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Úgy látom sokat segített neki a könyve. Én pont a könyv miatt nem szavaztam rá...
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Szerző Kevesebb mint 4 órával a vége előtt: Ventress - 10 Kanan - 9 Kallus - 8
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Szerző Én elsőre Ventressre szavaztam, de még hezitálok...
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Hello mindenki! Nagyon ritkán szoktam írni, de ezt a szavazást nem hagyhattam ki. A mezőny nagyon erős, és ha más összeállításokban lennének, a legtöbb szereplő biztosan vinné a szavazatomat. Így viszont elég nehéz volt a döntés, ám végül Kanannak adtam a voksomat. Kallus és Ventress is nagy kedvencem, de Kanan lekörözi őket karakterfejlődésben. Míg az előbbi kettő már érettebb fejjel nézz szembe a múltjában lévő hibákkal/tévutakkal - teszik amúgy nagyszerűen - addig Kanan világa már gyerekkorában darabokra tőrt a 66-os parancs miatt, amiért aztán mindent meg kellett kérdőjeleznie, amiben hitt és tanítottak neki. Ezt a Kanan - Az utolsó padawan képregény nagyon jól bemutatta, ahogyan az Új hajnal című könyv pedig azt, hogy évekkel később hova vezetett ez az új irány. A könyvben szereplő Kanan még nagyon sokban különbözik attól a Specter 1-tól, aki a Rebels első részében felfedi a jedi mivoltát, és össze sem mérhető azzal a mesterrel aki feláldozza magát a családjáért.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Szerző Ne feledjétek, hogy döntetlen állás esetén lesz egy 1 órás új szavazás 20:15től Kanan és Ventress között, aki azt megnyeri, megy tovább.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve 1 órával ezelőtt, Donát írta: Én elsőre Ventressre szavaztam, de még hezitálok... Az a baj, hogy az eredményt nézve (meg látva azt hogy Yeager-nek nem lesz meg a minimum 3 szavazat) lehet 8 előtt még szavazatot változtatok
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Izgalmas verseny, az biztos! Már első látásra lehetett sejteni, hogy ez lesz az egyik legkeményebb választás.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve 1 órával korábban, Donát írta: Ne feledjétek, hogy döntetlen állás esetén lesz egy 1 órás új szavazás 20:15től Kanan és Ventress között, aki azt megnyeri, megy tovább. Komolyan mondom pusztuljak meg, ha nem leszek itt a szavazásnál Hajrá!
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve 1 órával ezelőtt, Revanshist írta: Az a baj, hogy az eredményt nézve (meg látva azt hogy Yeager-nek nem lesz meg a minimum 3 szavazat) lehet 8 előtt még szavazatot változtatok Kitartok Yeager mellett, de milyen lenne ha hirtelen Ventress-re módosítanám?
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Szerző Hosszabbítás lenne. @pb69, @Max Stirner, @Leon, @Csikue még nem szavazott tegnaphoz képest.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Hát ez baromi nehéz kérdés. Yeager nekem egyelőre kevés, elég súlytalan, ráadásul a motivációit se mindig értem, egyszerűen nem áll össze a karakter. Ezrát nem tudtam különösebben megkedvelni, szóval ő is kiesik. Kanant már meg tudtam kedvelni, sokat nyom a latba a búcsúja. Ventress-t nagyon jó karakternek tartom, főképp a fejlődési íve miatt. Ez Kallus-ra is igaz, csak belőle kevesebbet kaptunk. Ventress és Kanan között vacillálok, ha nem lett volna a végjáték, akkor egyértelműen a boszira is tenném a voksom, így viszont, ha leheletnyivel is, de inkább Dume felé billen a mérleg nyelve.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve 12 perccel korábban, Bence1997 írta: Meggondoltam magam. Amúgy, meg én is hasonlón gondolkodtam volna, ha döntetlen lett volna az állás, mert akkor az Utolsó percben szavaztam volna Kanan-re. De így nem kellet manipulálnom az eredményt, köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Igazából amikor én szavaztam, akkor mindketten 10-nél álltak. I'm proud of myself. Elindítottam egy hajrát.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Éppen most , Adrián írta: Amúgy, meg én is hasonlón gondolkodtam volna, ha döntetlen lett volna az állás, mert akkor az Utolsó percben szavaztam volna Kanan-re. De így nem kellet manipulálnom az eredményt, köszönöm. Bennem volt egy olyan gondolat hogy ígyis - úgyis kihozom döntetlenre, de így hogy megláttam Kanan-on 12 van, Ventress-nek meg 10 mégse tettem
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Itt meg mi volt? Mekkora meccs! És mégis csak Kanan jutott tovább, gratula. Sokan őt várták befutónak, de kötve hiszem, hogy ilyen versenyben.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Nem sajnálom Kanantól a győzelmet, habár nálam ebben a mezőnyben csak a harmadik legjobb volt. Nagy hajrával győzött.
Hozzászólás ideje: 2019. November 11.5 éve Szerző 2019. 11. 09. - 23:33, Ody Mandrell írta: A képen is Bridgers van. Na mindegy, ettől nem dől össze a világ.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.