Jump to content

CSOPORT SELEJTEZŐ 2 (Kallus, Ezra, Ventress, Kanan, Yeager)


Donát
 Share

Csoport Selejtező #2  

32 members have voted

 1. 1. Ki jusson a Winter Madness főtáblára?


This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/10/19 at 06:59 PM

Recommended Posts

 • Donát pinned this topic
 • Donát unlocked this topic
Éppen most , Ody Mandrell írta:

@Donát megint elírtad Ezra nevét. :D Bridger. 

Upsz. Javítottam.

Szóval egyesek szerint ez az egyik halálcsoport, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek ki tudja behúzni. Szerintem Yeagernek nem nagyon van esélye, de a többiek mind eséllyel pályáznak a győzelemre. Lássuk, hogy látják a szavazók!

Link to comment
Share on other sites

Asajj Ventress kapta a szavazatomat. 2003 óta ismerem a karaktert a a Tartakovsky animációs sorozat óta, de tudom, hogy előtte már szerepelt képregényekben, de ami még jobb, hogy nem is képregényekhez találták ki, hanem az ep2-höz, csak Dooku megelőzte őt a castingon. :D 

Szerencsére Filoniék is érezték, hogy van benne potenciál így már nem csak a dizájnja vagány, hanem személyisége is van.

Link to comment
Share on other sites

Egy hónapja még nehéz lett volna a választás. Viszont menetközben elolvastam a Sötét tanítvány című regényt, ami Asajj-hoz rengeteget hozzátett. Úgy általában is nagy kedvenc lett a karakter. Szép ívet kapott. Ment neki a voks. Viszont ha esetleg Kanan nyerné a szavazást azt se bánnám. Birom a "cowboy jedit".

Link to comment
Share on other sites

Kallusra szavaztam. :) Az első évadban csak egy birodalmi volt, de egy jó ellenfél a lázadók számára, ennyi nem több nem kevesebb. Azután a 2. évadban Lord Vader miatt, meg az inkvizítorok miatt háttérbe szorult néha, de szintén 2.évad The Honorable Ones című részben (egyik kedvencem) változott a karakter, elég sokat pozitív irányba. A 3. évadban fulcrum volt, a lázadóknak súgott és a Thrawn főadmirálissal való "játéka". A 4. évadban meg már lázadó volt a Yavin 4-en. És persze itt van Kanan Jarrus is, ja úgyhogy nehéz volt. :)

Link to comment
Share on other sites

Huh nem is tudom hol kezdjem..
- Kallus: Mikor kiderült hogy Fulcrum ő is, az valamilyen szinten jólesett a szívemnek. Ritka jó karakter, aztán plusz jó hogy visszatért a negyedik évadra is.
- Ventress: huh, hát igazából én őt nagyon imádom, főleg az ominózus "a mesterem cserben hagyott" történés után, plusz ez a bujkálós, kissé cselszövős Ventress rettentően részről részre egyre jobban bejött. a Sötét Tanítványt még nem olvastam, egyszer biztos fogom :D
- Ezra: Hát az ő fejlődése szépen lassan bontakozott ki, a 3.évad elején az a pici Kanaan - Ezra ellentét majd békülés rettentően bejött. Ott éreztem igazán hogy "igen, itt érkezett meg igazán". A 4.évad végi történések a császárral, a szembesülés hogy Kanan-t nem hozhatja vissza, a Thrawn ellentét mégtovább mélyítette a karaktert.
- Kanan: Egy bújdosó lovag, aki (most a Marvelt veszem alapul sorry) olyan mint Vasember nekem. Úgy kezdte hogy csakis saját maga volt a fontos (ezt nem szó szerint értem, inkább úgyértem hogy titkolózott a múltját illetően, nem nyílt meg a többiek előtt, és az elején kicsit tartva tőle de elkezdte tanítani Ezrát), de a sorozat végére magát áldozta fel a többiekért, a szerelméért, a családjáért. Azon szépen könnyeztem igazából, egy méltó búcsú, de a gének tovább lesznek véve legalább :D
- Yeager: Igazából nem ismerjük igazán, mint a másik négyet, mégis rányomtam a szavazatomat. Nem szánalomból, nem is azért mert annyira bejön a karaktere a többiekkel ellentétben.
De ott van benne valami plusz ami miatt muszály voltam rányomni, valamiért bejön, valamiért..;)

Link to comment
Share on other sites

Kallus nagyon szép ívet járt be nálam a sorozat folyamán. Leggyűlöltebb karakterből lett talán a legkedveltebb, és ezt nem csak a Star Warson belül, hanem általánosságban mondhatom, hogy nagyon kevés szereplő tudta eddig elérni nálam. Elképesztő karakterfejlődés az övé, megy a voks

 • Like 1
 • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Nem gyenge a mezőny, de nálam Ventress a befutó. Az egyik legdurvább karakterfejlődés az övé. A TCW mozifilmben, illetve a korai évadokban elég ellenszenves figura volt, aztán mi lett belőle?! :o Egy már-már kedvelhető és abszolút megérthető személy. Ahsoka után a 2. kedvenc TCW figurám, akihez nagyban hozzátett a Sötét tanítvány c. regény. Meleg szívvel ajánlom tényleg mindenkinek, aki kicsit is szerette a TCW-t annak idején. Nem fogjátok megbánni. Ventress karaktere természetesen óriási pluszt kap ebben, ami befolyásolt a mostani döntésemben.

A többiek közül talán még Kanan karaktere az, aki megfogott, de Ventress ellen sajnos nem tudok rá szavazni. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Egy hónapja még nehéz lett volna a választás. Viszont menetközben elolvastam a Sötét tanítvány című regényt, ami Asajj-hoz rengeteget hozzátett. Úgy általában is nagy kedvenc lett a karakter. Szép ívet kapott. Ment neki a voks. 

Az a könyv nálam is sokat hozzátett Ventress karakteréhez, én is rá szavazok. :) Pedig Kallust is nagyon megkedveltem.

Link to comment
Share on other sites

3 órával ezelőtt, Donát írta:

Upsz. Javítottam.

Szóval egyesek szerint ez az egyik halálcsoport, úgyhogy nagyon kíváncsi leszek ki tudja behúzni. Szerintem Yeagernek nem nagyon van esélye, de a többiek mind eséllyel pályáznak a győzelemre. Lássuk, hogy látják a szavazók!

A képen is Bridgers van. :) Na mindegy, ettől nem dől össze a világ.

 

Azt hittem többet kell gondolkoznom, de nem: Kallus! Fantasztikusan építették fel a sorozatban, és ami lett belőle a végére....bravo! :clap: Szerintem az animációs sorozatok egyik legjobb karaktere. 

 • Like 1
 • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

Én Kananre szavaztam. Yeageren nem is gondolkodtam, annak ellenére, hogy a kedvenc karakterem a Resistance-ból, de a többiek mellett esélye sincsen.

Kallus valóban remek ívet vitt be, bár az nem tetszett, hogy a végén tisztára mosták a lelkiismeretét - még ha ez egy mesébe illik is, érdekesebb lenne a sztorija, ha bűnös maradt volna.

Pont ez a helyzet Ventress-szel, akit a TCW egyik legerősebb szereplőjének tartok. Nagyszerű, ahogy mezei Sith fogdmegből egy tragikus hős lett, és őt nem is mosták tisztára, de éppen ezért válik sokkal érdekesebb karakterré, mint Kallus. Ventress remek példája annak, hogy nem minden a tehetség, jó helyre is kell születni, és egy jó emberből is lehet rossz, de még neki sem volt késő. Majdnem meglelte a helyét a Galaxisban, majdnem élhetett "rendes" életet, de a körülmények nem úgy alakultak. Rá szavaznék, ha nem lenne a listán egy bizonyos másik szereplő.

Ezra számomra szintén erős karakter, önző utcai sshancból remek Jedi lett, és ha más, jobb világba született volna, szerintem az egyik legnagyobb Jedi lovag lett volna. De hát a Birodalomba született, a padawan rangon így ő sem juthatott túl, és végül el is kellett tűnnie. A története még folytatódhat, így talán majd a jövőben lesz olyan idő, amikor már rá szavazok.

De addig is Kanan Jarrusra tettem a voksomat. Az ő történetét nagyon szeretem, főleg azért, mert míg a korábban látott túlélő Jedik a Jedik útján maradtak, addig Jarrus úgy tűnik, még az Erőről is lemondott. Innen, ebből a laza cowboy állapotból kellett visszatérnie a Jedik ösvényére, hogy végül meghozza ugyanazt at áldozatot, amit a mestere hozott meg érte. Egy űrvagányból szép lassan Jedi lovag, majd Jedi mester válik, aki oly mértékben az Erő követője, hogy nem akadályozza még a vakság sem. Remek Jedit farag Ezrából is, segítségével megalakulhat a Lázadók Szövetsége, és bár ilyen jelentős események résztvevője, sokszor alakítója, mégis, megmarad a háttérben. Nem lesz hadvezér, tábornok vagy parancsnok, a vége felé már a Lázadók eligazításain sem vesz részt, inkább csak elkíséri barátait és megvédi őket. Hiszen a Jedi lovagok a béke őrei, nem katonák.

Link to comment
Share on other sites

Eddig ez volt a legnehezebb. Mindannyian nagyszerű szereplők. Ezrát sose kedveltem különösebben, így ő nálam kiesett, annak ellenére, hogy ő is végigjárta a maga útját. Yeager egyelőre még nem bontakozott ki, de megjegyzem, csak az első évadot láttam eddig. Maradt Kallus, Kanan és Ventress.

 

Kallus volt az egyik kedvencem a Rebels-ben: továbbra is az egyik legerősebb momentumnak tartom, amikor a Zebbel való kényszerű remeteség után visszatér a csillagrombolóra és elkezd kételkedni addigi életén, tevékenységén. Sajnos az átállása után a készítők rendesen a háttérbe szorították, így ez az új Kallus már nem tudott kibontakozni. Végül, ezért nem rá szavaztam. Ventress amennyire utálatos és egysíkú karakter volt számomra a képregényekben ill. a Tartakowsky-féle sorozatban, annyira sikerült velem megkedveltetnie a TCW-nek, amely egy igazi, többrétegű, tragikus sorsú SW karaktert faragott belőle. A Sötét Tanítványban zseniális, ahogy az ő története zárul. De, mégis, Kanan még hozzá képest is hatalmas fejlődésen ment keresztül, a kezdetben nemtörődöm, kalandor hevületű ex-Jedi-ből a legnagyobb tanítók egyikévé változott és ilyen szép nemes önfeláldozó halált azóta sem láttam animációs sorozatban. Így, végül, rá szavaztam. Ez egy igazi halálcsoport, nagyon jó válogatás.

Edited by Nute Gunray
 • Like 1
 • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information