Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

CSOPORT SELEJTEZŐ 2 (Kallus, Ezra, Ventress, Kanan, Yeager)

Csoport Selejtező #2 32 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a Winter Madness főtáblára?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2019-11-10 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Úgy látom sokat segített neki a könyve.

Én pont a könyv miatt nem szavaztam rá...

Hozzászólás ideje:

Hello mindenki! 
Nagyon ritkán szoktam írni, de ezt a szavazást nem hagyhattam ki. :) 
A mezőny nagyon erős, és ha más összeállításokban lennének, a legtöbb szereplő biztosan vinné a szavazatomat. Így viszont elég nehéz volt a döntés, ám végül Kanannak adtam a voksomat. 
Kallus és Ventress is nagy kedvencem, de Kanan lekörözi őket karakterfejlődésben. Míg az előbbi kettő már érettebb fejjel nézz szembe a múltjában lévő hibákkal/tévutakkal - teszik amúgy nagyszerűen - addig Kanan világa már gyerekkorában darabokra tőrt a 66-os parancs miatt, amiért aztán mindent meg kellett kérdőjeleznie, amiben hitt és tanítottak neki. Ezt a Kanan - Az utolsó padawan képregény nagyon jól bemutatta, ahogyan az Új hajnal című könyv pedig azt, hogy évekkel később hova vezetett ez az új irány. A könyvben szereplő Kanan még nagyon sokban különbözik attól a Specter 1-tól, aki a Rebels első részében felfedi a jedi mivoltát, és össze sem mérhető azzal a mesterrel aki feláldozza magát a családjáért. 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Donát írta:

Én elsőre Ventressre szavaztam, de még hezitálok... :D

Az a baj, hogy az eredményt nézve (meg látva azt hogy Yeager-nek nem lesz meg a minimum 3 szavazat) lehet 8 előtt még szavazatot változtatok :para:

Hozzászólás ideje:

Izgalmas verseny, az biztos! Már első látásra lehetett sejteni, hogy ez lesz az egyik legkeményebb választás. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Donát írta:

Ne feledjétek, hogy döntetlen állás esetén lesz egy 1 órás új szavazás 20:15től Kanan és Ventress között, aki azt megnyeri, megy tovább. 

Komolyan mondom pusztuljak meg, ha nem leszek itt a szavazásnál :D  Hajrá!

season 3 GIF by Star Wars

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Revanshist írta:

Az a baj, hogy az eredményt nézve (meg látva azt hogy Yeager-nek nem lesz meg a minimum 3 szavazat) lehet 8 előtt még szavazatot változtatok :para:

Kitartok Yeager mellett, de milyen lenne ha hirtelen Ventress-re módosítanám? :yes:

Hozzászólás ideje:

Hát ez baromi nehéz kérdés. Yeager nekem egyelőre kevés, elég súlytalan, ráadásul a motivációit se mindig értem, egyszerűen nem áll össze a karakter. Ezrát nem tudtam különösebben megkedvelni, szóval ő is kiesik. Kanant már meg tudtam kedvelni, sokat nyom a latba a búcsúja. Ventress-t nagyon jó karakternek tartom, főképp a fejlődési íve miatt. Ez Kallus-ra is igaz, csak belőle kevesebbet kaptunk. Ventress és Kanan között vacillálok, ha nem lett volna a végjáték, akkor egyértelműen a boszira is tenném a voksom, így viszont, ha leheletnyivel is, de inkább Dume felé billen a mérleg nyelve.

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Bence1997 írta:

Meggondoltam magam. :D

the force awakens traitor GIF by Star Wars

Amúgy, meg én is hasonlón gondolkodtam volna, ha döntetlen lett volna az állás, mert akkor az Utolsó percben szavaztam volna Kanan-re. De így nem kellet manipulálnom az eredményt, köszönöm. :evil:

• Donát megszűntette a topik kiemelését
Hozzászólás ideje:
Éppen most , Adrián írta:

the force awakens traitor GIF by Star Wars

Amúgy, meg én is hasonlón gondolkodtam volna, ha döntetlen lett volna az állás, mert akkor az Utolsó percben szavaztam volna Kanan-re. De így nem kellet manipulálnom az eredményt, köszönöm. :evil:

Bennem volt egy olyan gondolat hogy ígyis - úgyis kihozom döntetlenre, de így hogy megláttam Kanan-on 12 van, Ventress-nek meg 10 mégse tettem :D

Hozzászólás ideje:

Nem sajnálom Kanantól a győzelmet, habár nálam ebben a mezőnyben csak a harmadik legjobb volt. Nagy hajrával győzött. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.