Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. (szerkesztve) Ma új trailer érkezik! Szerkesztve: 2020. Szeptember 16. - Ody Mandrell 4 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ma új trailer érkezik! Magyar idő szerint mikor? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Ami náluk este az nálunk szokás szerint hajnal vagy reggel. Jól fog kezdődni a nap! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Éppen most , Ody Mandrell írta: Ami náluk este az nálunk szokás szerint hajnal vagy reggel. Jól fog kezdődni a nap! Bakker, holnap pont dolgozom. Akkor a szokásosnál egy kicsit hamarabb kell kelnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Ez az! Ráadásul eltaláltam ,hogy két héttel a sorozat előtt jön, egy második trailer! Kívánom, hogy így jöjjön a fórumozóknak a lottó ötös, mint nekem az előzetessel kapcsolatban. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 6 perccel korábban, Iqvi írta: Bakker, holnap pont dolgozom. Akkor a szokásosnál egy kicsit hamarabb kell kelnem. Amint kikerül, ide bekerül. Szóval csak figyelned kell. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Ez a Pedro Pascal baromi ismerős. Nem játszott a Trónok harcában? Hasonlít egy ottani herceghez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 2 perccel korábban, Frenkie írta: Ez a Pedro Pascal baromi ismerős. Nem játszott a Trónok harcában? Hasonlít egy ottani herceghez. De bizony, ő volt Oberyn. A trailer -ről: 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. 18 perccel korábban, Frenkie írta: Ez a Pedro Pascal baromi ismerős. Nem játszott a Trónok harcában? Hasonlít egy ottani herceghez. Dede! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Éjjel 1-2 között várható a trailer. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Itt az új trailer! 7 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Esetleg lesznek flashbackek a klón-háborúról? Persze az is lehet hogy egyszerüen csak valamelyik bűnbanda használja a régi szeparatista arzenál néhány kiselejtezett darabját. Szeparatista hajó: Szuper harci droidok: 3 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 4 órával ezelőtt, Bomarr írta: Itt az új trailer! Wow! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Ez hihetetlenül badass lett! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Hát ez nagyon kemény lesz. Tetszik a darkos hangulat. Amire remélem mindenki azt mondja: "Yeah? Good!" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Magyar feliratos: 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Tetszik a trailer, remélem a sorozat is hasonló hangulatú lesz Szerintem azok a jelenetek flashback-ek 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Jó kis trailer, de azt azért érezni, hogy ez mégis csak egy TV sorozat lesz. Továbbra is sok a kopár kietlen helyszín. Tetszettek az akciók, a Mandalori nagyon badass lesz. Kíváncsi vagyok milyen sztorit húztak fel, mert abból most se kaptunk semmit. 6 órával ezelőtt, Bomarr írta: Esetleg lesznek flashbackek a klón-háborúról? Persze az is lehet hogy egyszerüen csak valamelyik bűnbanda használja a régi szeparatista arzenál néhány kiselejtezett darabját. Szerintem valamelyik bűnszövetkezet használja őket. Legalábbis remélem így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem valamelyik bűnszövetkezet használja őket. Legalábbis remélem így van. Szerintem flashback lehet Mandalore ostromából akár... látható azokban a jelenetekben egy kisgyerek, aki tippre a főszereplőnk gyerekkorában. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Az első trailer számomra hangulatosabb volt, de ez sem rossz. A látvánnyal egyértelműen nem lesz baj, sorozathoz képest mozis minőség. Idegen lények, idegen állatok, és úgy tűnik, városokban sem lesz hiány, az akció is jól fest. A prequeles utalásokat már imádom, akár flashbeckek, akár jelenkorabeliek - szerintem mondjuk az utóbbi, bár csuda jó lenne élőben látni Mandalore-t. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Nagyon várom már, erős lesz, az Erő van ezzel. Remélem a premier után azonnal szedhető lesz lefele, különben szétcsesz majd az ideg. Hangulat nagyon nagy, minimum 2 évad, imádom előre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 25 perccel korábban, Dzséjt írta: Az első trailer számomra hangulatosabb volt, de ez sem rossz. A látvánnyal egyértelműen nem lesz baj, sorozathoz képest mozis minőség. Idegen lények, idegen állatok, és úgy tűnik, városokban sem lesz hiány, az akció is jól fest. A prequeles utalásokat már imádom, akár flashbeckek, akár jelenkorabeliek - szerintem mondjuk az utóbbi, bár csuda jó lenne élőben látni Mandalore-t. Nekem még kicsit szegényes a látványvilág, semmi epikusabb helyszínt nem láttunk. 19 perccel korábban, Darth Porg írta: Nagyon várom már, erős lesz, az Erő van ezzel. Remélem a premier után azonnal szedhető lesz lefele, különben szétcsesz majd az ideg. Hangulat nagyon nagy, minimum 2 évad, imádom előre. Tölteni biztos lehet, de felirat nem tudni mikor készül hozzá. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nekem még kicsit szegényes a látványvilág, semmi epikusabb helyszínt nem láttunk. Még. Szerintem abban sem lesz hiány. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Nagyon bízom benne, bár a sztori fontosabb. Az mindenesetre látszik, hogy ez is egy jól bejáratott sorozat lesz, a megszokott elemekkel (az éra ahol játszódik már előrevetítette ezt). Persze a lényeg valószínűleg a részletekben rejlik, meglátjuk mit tudtak összehozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Szerintem flashback lehet Mandalore ostromából akár... Lehetséges Mandalore ostroma spoiler: Én úgy tudom, hogy Mandalore ostrománál nincsenek jelen a Szeparatisták. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 1 perccel korábban, Bomarr írta: Lehetséges Mandalore ostroma spoiler: Spoileres tartalom megtekintése Én úgy tudom, hogy Mandalore ostrománál nincsenek jelen a Szeparatisták. Na ezt nem tudtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Nagyon faja az új tréler. Mandalórikánk nem cicózik. Jar Jar után szabadon - Ő aztán durrbele. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Jó lett az előzetes, bár az előbbi nekem is egy hangyányival jobban tetszett. Örülnék a flashbacknek, jo lenne latni a klónháborút újra élőszereplősben, a technika sokat fejlődött a PT óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Nagyon jó lett a trailer, talán az előző kicsit hangulatosabb volt. Nagyon jó, hogy szerepelnek régi fajok, (ez egy nagy szívfájdalmam az új trilógiával kapcsolatban), és nyilván vannak új fajok is. Nagyon jó az utálás PT-re. A látvány nagyon jó,az akciók is, meg most a zene nekem jobban tetszett, nem tudom ki, hogy van vele. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Nagyon tetszik, hogy nem egyszer eltalálják a csávót, de mindig lepattan a páncéljáról a lézer. 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.