Ody Mandrell Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited ) Ma új trailer érkezik! Edited September 16, 2020 by Ody Mandrell 4 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ma új trailer érkezik! Magyar idő szerint mikor? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Ami náluk este az nálunk szokás szerint hajnal vagy reggel. Jól fog kezdődni a nap! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Éppen most , Ody Mandrell írta: Ami náluk este az nálunk szokás szerint hajnal vagy reggel. Jól fog kezdődni a nap! Bakker, holnap pont dolgozom. Akkor a szokásosnál egy kicsit hamarabb kell kelnem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Ez az! Ráadásul eltaláltam ,hogy két héttel a sorozat előtt jön, egy második trailer! Kívánom, hogy így jöjjön a fórumozóknak a lottó ötös, mint nekem az előzetessel kapcsolatban. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 6 perccel korábban, Iqvi írta: Bakker, holnap pont dolgozom. Akkor a szokásosnál egy kicsit hamarabb kell kelnem. Amint kikerül, ide bekerül. Szóval csak figyelned kell. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Ez a Pedro Pascal baromi ismerős. Nem játszott a Trónok harcában? Hasonlít egy ottani herceghez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 2 perccel korábban, Frenkie írta: Ez a Pedro Pascal baromi ismerős. Nem játszott a Trónok harcában? Hasonlít egy ottani herceghez. De bizony, ő volt Oberyn. A trailer -ről: 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Riddick Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 18 perccel korábban, Frenkie írta: Ez a Pedro Pascal baromi ismerős. Nem játszott a Trónok harcában? Hasonlít egy ottani herceghez. Dede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Éjjel 1-2 között várható a trailer. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bomarr Posted October 29, 2019 Popular Post Share Posted October 29, 2019 Itt az új trailer! 7 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Esetleg lesznek flashbackek a klón-háborúról? Persze az is lehet hogy egyszerüen csak valamelyik bűnbanda használja a régi szeparatista arzenál néhány kiselejtezett darabját. Szeparatista hajó: Szuper harci droidok: 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrano Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 4 órával ezelőtt, Bomarr írta: Itt az új trailer! Wow! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Ez hihetetlenül badass lett! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Hát ez nagyon kemény lesz. Tetszik a darkos hangulat. Amire remélem mindenki azt mondja: "Yeah? Good!" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Magyar feliratos: 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Tetszik a trailer, remélem a sorozat is hasonló hangulatú lesz Szerintem azok a jelenetek flashback-ek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 29, 2019 Author Share Posted October 29, 2019 Jó kis trailer, de azt azért érezni, hogy ez mégis csak egy TV sorozat lesz. Továbbra is sok a kopár kietlen helyszín. Tetszettek az akciók, a Mandalori nagyon badass lesz. Kíváncsi vagyok milyen sztorit húztak fel, mert abból most se kaptunk semmit. 6 órával ezelőtt, Bomarr írta: Esetleg lesznek flashbackek a klón-háborúról? Persze az is lehet hogy egyszerüen csak valamelyik bűnbanda használja a régi szeparatista arzenál néhány kiselejtezett darabját. Szerintem valamelyik bűnszövetkezet használja őket. Legalábbis remélem így van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem valamelyik bűnszövetkezet használja őket. Legalábbis remélem így van. Szerintem flashback lehet Mandalore ostromából akár... látható azokban a jelenetekben egy kisgyerek, aki tippre a főszereplőnk gyerekkorában. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Az első trailer számomra hangulatosabb volt, de ez sem rossz. A látvánnyal egyértelműen nem lesz baj, sorozathoz képest mozis minőség. Idegen lények, idegen állatok, és úgy tűnik, városokban sem lesz hiány, az akció is jól fest. A prequeles utalásokat már imádom, akár flashbeckek, akár jelenkorabeliek - szerintem mondjuk az utóbbi, bár csuda jó lenne élőben látni Mandalore-t. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Porg Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Nagyon várom már, erős lesz, az Erő van ezzel. Remélem a premier után azonnal szedhető lesz lefele, különben szétcsesz majd az ideg. Hangulat nagyon nagy, minimum 2 évad, imádom előre. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 29, 2019 Author Share Posted October 29, 2019 25 perccel korábban, Dzséjt írta: Az első trailer számomra hangulatosabb volt, de ez sem rossz. A látvánnyal egyértelműen nem lesz baj, sorozathoz képest mozis minőség. Idegen lények, idegen állatok, és úgy tűnik, városokban sem lesz hiány, az akció is jól fest. A prequeles utalásokat már imádom, akár flashbeckek, akár jelenkorabeliek - szerintem mondjuk az utóbbi, bár csuda jó lenne élőben látni Mandalore-t. Nekem még kicsit szegényes a látványvilág, semmi epikusabb helyszínt nem láttunk. 19 perccel korábban, Darth Porg írta: Nagyon várom már, erős lesz, az Erő van ezzel. Remélem a premier után azonnal szedhető lesz lefele, különben szétcsesz majd az ideg. Hangulat nagyon nagy, minimum 2 évad, imádom előre. Tölteni biztos lehet, de felirat nem tudni mikor készül hozzá. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nekem még kicsit szegényes a látványvilág, semmi epikusabb helyszínt nem láttunk. Még. Szerintem abban sem lesz hiány. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 29, 2019 Author Share Posted October 29, 2019 Nagyon bízom benne, bár a sztori fontosabb. Az mindenesetre látszik, hogy ez is egy jól bejáratott sorozat lesz, a megszokott elemekkel (az éra ahol játszódik már előrevetítette ezt). Persze a lényeg valószínűleg a részletekben rejlik, meglátjuk mit tudtak összehozni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Szerintem flashback lehet Mandalore ostromából akár... Lehetséges Mandalore ostroma spoiler: Én úgy tudom, hogy Mandalore ostrománál nincsenek jelen a Szeparatisták. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 1 perccel korábban, Bomarr írta: Lehetséges Mandalore ostroma spoiler: Spoileres tartalom megtekintése Én úgy tudom, hogy Mandalore ostrománál nincsenek jelen a Szeparatisták. Na ezt nem tudtam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Nagyon faja az új tréler. Mandalórikánk nem cicózik. Jar Jar után szabadon - Ő aztán durrbele. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Jó lett az előzetes, bár az előbbi nekem is egy hangyányival jobban tetszett. Örülnék a flashbacknek, jo lenne latni a klónháborút újra élőszereplősben, a technika sokat fejlődött a PT óta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Nagyon jó lett a trailer, talán az előző kicsit hangulatosabb volt. Nagyon jó, hogy szerepelnek régi fajok, (ez egy nagy szívfájdalmam az új trilógiával kapcsolatban), és nyilván vannak új fajok is. Nagyon jó az utálás PT-re. A látvány nagyon jó,az akciók is, meg most a zene nekem jobban tetszett, nem tudom ki, hogy van vele. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 29, 2019 Author Share Posted October 29, 2019 Nagyon tetszik, hogy nem egyszer eltalálják a csávót, de mindig lepattan a páncéljáról a lézer. 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts