Jump to content

1. évad trailer 2

Ody Mandrell

Recommended Posts

Jó kis trailer, de azt azért érezni, hogy ez mégis csak egy TV sorozat lesz. :) Továbbra is sok a kopár kietlen helyszín. Tetszettek az akciók, a Mandalori nagyon badass lesz. :) Kíváncsi vagyok milyen sztorit húztak fel, mert abból most se kaptunk semmit. 

6 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Esetleg lesznek flashbackek a klón-háborúról? Persze az is lehet hogy egyszerüen csak valamelyik bűnbanda használja a régi szeparatista arzenál néhány kiselejtezett darabját.

Szerintem valamelyik bűnszövetkezet használja őket. Legalábbis remélem így van. :) 

13 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szerintem valamelyik bűnszövetkezet használja őket. Legalábbis remélem így van.

Szerintem flashback lehet Mandalore ostromából akár... látható azokban a jelenetekben egy kisgyerek, aki tippre a főszereplőnk gyerekkorában.

Az első trailer számomra hangulatosabb volt, de ez sem rossz. A látvánnyal egyértelműen nem lesz baj, sorozathoz képest mozis minőség. Idegen lények, idegen állatok, és úgy tűnik, városokban sem lesz hiány, az akció is jól fest. A prequeles utalásokat már imádom, akár flashbeckek, akár jelenkorabeliek - szerintem mondjuk az utóbbi, bár csuda jó lenne élőben látni Mandalore-t.

25 perccel korábban, Dzséjt írta:

Az első trailer számomra hangulatosabb volt, de ez sem rossz. A látvánnyal egyértelműen nem lesz baj, sorozathoz képest mozis minőség. Idegen lények, idegen állatok, és úgy tűnik, városokban sem lesz hiány, az akció is jól fest. A prequeles utalásokat már imádom, akár flashbeckek, akár jelenkorabeliek - szerintem mondjuk az utóbbi, bár csuda jó lenne élőben látni Mandalore-t.

Nekem még kicsit szegényes a látványvilág, semmi epikusabb helyszínt nem láttunk.

19 perccel korábban, Darth Porg írta:

Nagyon várom már, erős lesz, az Erő van ezzel. Remélem a premier után azonnal szedhető lesz lefele, különben szétcsesz majd az ideg. Hangulat nagyon nagy, minimum 2 évad, imádom előre. ;)

Tölteni biztos lehet, de felirat nem tudni mikor készül hozzá.

Nagyon bízom benne, bár a sztori fontosabb. :) Az mindenesetre látszik, hogy ez is egy jól bejáratott sorozat lesz, a megszokott elemekkel (az éra ahol játszódik már előrevetítette ezt). Persze a lényeg valószínűleg a részletekben rejlik, meglátjuk mit tudtak összehozni. 

Nagyon jó lett a trailer, talán az előző kicsit hangulatosabb volt.:)  Nagyon jó, hogy szerepelnek régi fajok, (ez egy nagy szívfájdalmam az új trilógiával kapcsolatban), és nyilván vannak új fajok is. Nagyon jó az utálás PT-re. A látvány nagyon jó,az akciók is, meg most a zene nekem jobban tetszett, nem tudom ki, hogy van vele.