Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 26. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: OFF @Darth Revan9! Spoiler elé nem kell már az a /spoiler kapcsoló! A hozzászólás ablakban van egy szem, arra rákattintasz és kidobja a spoiler ablakot, abba tudsz írni. Tudom, csak már hozzászoktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 26. A Jedik fénye 93% a molyon eddig 24 értékelés alapján. Fenyegető sötétség 93% a molyon eddig 11 értékelés alapján. Kiváló eredmények. Ez nagyban befolyásolja a későn lemaradókat, akik nem vették meg megjelenés környékén a könyvet. Ha ez marad így, akkor a Köztársaság Fénykora regények tartósan a legnépszerűbb, legjobban fogyó Star Wars regények sorába lépnek olyan könyvek mellé, mint az új Thrawn könyvek, a Kenobi, a Darth Plagueis, a Mester és tanítványa, az Ahsoka, Elveszett csillagok, Darth Bane, The Old Republic. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 26. 20 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Tudom, csak már hozzászoktam. De így ronda, mert benne van a kód is. Szerintem használd a szemet, az egyszerűbb is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 1. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Akkor már indul is a fő High Republic képregén, sorozat ugye? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. (szerkesztve) 1 órával korábban, Iqvi írta: Akkor már indul is a fő High Republic képregén, sorozat ugye? Igen, bizony, kihagyhatatlan lenne. Kár, hogy nem idén indult el. Szerkesztve: 2021. Szeptember 3. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Jó, hogy a Szukits és a rajongói fordítások révén a High Republic túlnyomó része elérhető magyarul. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. https://youtu.be/woVwmgynnOg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Kissé lemaradtam ezért segítséget kérnék. A Light of the Jedi megvolt, meg utána néhány képregényt olvasgattam. Az Into the Dark mint következő könyv jöhet esetleg, vagy van köztük valami, amit mindenképp el kellene olvasni előtte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Kissé lemaradtam ezért segítséget kérnék. A Light of the Jedi megvolt, meg utána néhány képregényt olvasgattam. Az Into the Dark mint következő könyv jöhet esetleg, vagy van köztük valami, amit mindenképp el kellene olvasni előtte? Jöhet azon nyomban. Amúgy figyelmedbe ajánlom az idővonalat, amit készítettem, eme topik alatt találod. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. 9 órával ezelőtt, Donát írta: Kissé lemaradtam ezért segítséget kérnék. A Light of the Jedi megvolt, meg utána néhány képregényt olvasgattam. Az Into the Dark mint következő könyv jöhet esetleg, vagy van köztük valami, amit mindenképp el kellene olvasni előtte? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Jöhet azon nyomban. Amúgy figyelmedbe ajánlom az idővonalat, amit készítettem, eme topik alatt találod. Köszi! Megnéztem, és azt látom, hogy a Csillagfény novelláskötet jó pár része van oda beékelődve. Ennek milyen a minősége? Érdemes megvenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. Nem adták ki nálunk, csak magyar fordítás létezik @kdani20 oldalán. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. 2021. 09. 16. - 8:39, Donát írta: Köszi! Megnéztem, és azt látom, hogy a Csillagfény novelláskötet jó pár része van oda beékelődve. Ennek milyen a minősége? Érdemes megvenni? Szerintem érdekes kis adalékok, láthatjuk, hogy milyen az élet a Starlighton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Ma 3 éve, hogy összeállt a csapat és elkezdték kidolgozni a High Republic időszakát. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. (szerkesztve) E hónap elején volt 1-2 HR kiadás, de az októberi izgalmasnak ígérkezik: - Október 5. - Showdown at the Fair - A Viharfellegek c. könyv ifjúsági adaptálása, hasonló a januárban megjelent The Great Jedi Rescue -hoz, ami a Hetzal-i katasztrófát mutatta be. - Október 6. - The High Republic Adventures 9 - Folytatódik a padawanok kalandja, egy igazán érdekes történet vette kezdetét az előző számmal. - Október 6. Október 13. - Trails of Shadows 1 - Egy új miniszéria indul, amely egy jedi detektívet és a főkancellár magándetektívjét hozza össze, hogy kinyomozzanak egy rejtélyes esetet. Nagy valószínűséggel a Viharfellegek történetének kellőképp ismerete szükséges majd a sztorihoz. (szerk.: a Marvelnél ahogy olvasom tolnak 1 hetet itt, továbbá a War of the Bounty Hunters 5. és az IG-88 képregények is tolódnak 13-ára.) - Október 20. - A The Shadow of the Nihil történetszál második felvonása. Ez is nagyon izgalmasnak ígérkezik. - Október 27. - The Monster of Temple Peak 3 - Ty Yorrick szörnyvadász kalandjai folytatódnak, erre is kíváncsi vagyok. Szerkesztve: 2021. Szeptember 28. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Egy "Iceberg" kódnévre hallgató könyv fog megjelenni június 28-án. Nagy valószínűséggel e könyv a HR -hoz tartozik és a 2. fázist fogja elindítani. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Reméljük, hogy az még beleférhet 2022-ben nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Spec. nem nagyon örülök annak, ha a Köztársaság Fénykora 2. fázisának indulása csúszik. Szerintem jó, ha van egy kisebb fajta szünet az első fázis vége és a második fázis kezdete között. Én mondjuk egy őszi kezdésnek is örülnék, addig meg amúgy is lesznek képregények. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. 18 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Spec. nem nagyon örülök annak, ha a Köztársaság Fénykora 2. fázisának indulása csúszik. De mire alapozva "csúszik"? Szerintem nem volt megjelenési (indulási) dátum. Eleve elképzelhető,hogy későbbi indulást akartak, hogy a fázisok jobban elkülönüljenek egymástól. Valószínűleg nagyobb ugrás lesz majd az első zárás és a második nyitánya között. De igazából mindegy is ez a része a dolognak. A lényeg, hogy nem lehet "csúszásról" beszélni a THR regények esetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Ezt én se értem honnan jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Én arra számítottam, hogy május-június tájékán már jönnek a szokások újabb Köztársaság Fénykora regények és indul a következő, 2. fázis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. 18 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Szerintem jó, ha van egy kisebb fajta szünet az első fázis vége és a második fázis kezdete között. Én mondjuk egy őszi kezdésnek is örülnék, addig meg amúgy is lesznek képregények. Annyira nem fogok örülni, ha Amerikában csak ősszel jön a második fázis kezdete. Az nálunk már 2023 lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Én arra számítottam, hogy május-június tájékán már jönnek a szokások újabb Köztársaság Fénykora regények és indul a következő, 2. fázis. Szerintem a képregények jönnek majd folyamatosan, bár egyelőre erről sem tudunk semmi hivatalosat. Jelen állás szerint 2022 második fele lehet esélyesebb a 2. fázis indulásra, de ez is csak teória. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 9. 26 perccel korábban, kdani20 írta: Szerintem a képregények jönnek majd folyamatosan, bár egyelőre erről sem tudunk semmi hivatalosat. Jelen állás szerint 2022 második fele lehet esélyesebb a 2. fázis indulásra, de ez is csak teória. Szerintem a most bejelentett könyvek dátumai után elég esélyes a leghamarabbi augusztusi kiadás. Ezt nem mondanám én se csúszásnak, pláne, mint ahogy te is írod, képregények biztos, hogy érkeznek majd. Nem lepődnék meg további minik bejelentésén. De ez HR téma. Szóval a továbbiakban oda írjunk. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 21. Az első fázis lezárása januárban elkezdődik!!! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 21. 2 hours ago, Bence1997 said: Az első fázis lezárása januárban elkezdődik!!! Hát, nem finomkodnak a spoilerekkel. Sad Starlight Beacon noises.. Bár kiváncsi vagyok lesz-e még időugrás 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 22. 22 órával ezelőtt, Iqvi írta: Bár kiváncsi vagyok lesz-e még időugrás Ezt konkrétan hogy érted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 22. 9 minutes ago, Bence1997 said: Ezt konkrétan hogy érted? Hogy a Starlight a Valo-n történtek után mennyi idővel, pár hónap, esetleg 1-1,5 év, semmisül meg. Mondjuk most várok a Viharfellegekre szóval a Köztársasági Vásáron lezajlottakról még nem tudok sokat, bár egy két sejtésem már van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 22. 13 perccel korábban, Iqvi írta: Hogy a Starlight a Valo-n történtek után mennyi idővel, pár hónap, esetleg 1-1,5 év, semmisül meg. Mondjuk most várok a Viharfellegekre szóval a Köztársasági Vásáron lezajlottakról még nem tudok sokat, bár egy két sejtésem már van. Spoilermentesen annyit mondok, hogy a Viharfellegek kb. 1 évvel játszódik később, mint az első hullám tartalmai. A Lopakodó árnyék (Out of the Shadows) pedig nagyjából 1 hónappal a Viharfellegek után. A mostani képregények + Tempest Runner pedig kicsivel később. Szóval rendesen ugrunk az időben, jó kérdés, hogy mennyivel leszünk távolabb. Eltudok képzelni megint egy éves ugrást, de majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.