Ugrás a kommentre

7x01 - The Bad Batch


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

1. rész - The Bad Batch / Foltozottak

 

epguide701.jpg

 

Írta: Brent Friedman, Matt Michnovetz

Rendezte: Kyle Dunlevy

 

Helyszín: Anaxes

 

Szereplők:

Anakin Skywalker - Matt Lanter

Mace Windu - Terrence "T.C." Carson

Rex százados - Dee Bradly Baker

Cody parancsnok - Dee Bradly Baker

Jesse - Dee Bradly Baker

Kix - Dee Bradly Baker

Trench admirális - Dee Bradly Baker

Crosshair - Dee Bradly Baker

Hunter - Dee Bradly Baker

Tech - Dee Bradly Baker

Wrecker - Dee Bradly Baker

 

Történet
A klón háborúk peremvidéki hadjárata egyre inkább elhúzódik. Obi-Wan, Anakin és Windu megrekedtek az anaxesi ostrom alatt, mivel a szeparatisták látszólag minden lépésüket előre kit tudják számítani. Rex százados azt gyanítja, hogy emögött egy halottnak hitt klón bajtársuk állhat, így ő, Cody, az 501-es légió néhány katonája és egy különleges osztag, a Bad Batch áttör az ellenséges vonalon, hogy kiderítsék, mi a szeparatisták hadititka.

 

Előzetes

 

Érdekességek

 

- A Bad Batch (Foltozottak) történetszálat eredetileg a 7. évadra tervezték; a munkálatait 2012-ben kezdték meg. Az epizódok forgatókönyvei és hangfelvételei teljesen elkészültek, míg az animáció a félkész, úgynevezett story reel fázisig jutott el. Ezek a story reelek később, 2015-ben online is elérhetővé váltak.
- Az epizódban látott Anaxes sziklás bolygója később is felbukkan a Star Wars idővonalán, a Star Wars: Lázadók sorozatban. A Star Wars: Lázadók idejére a bolygó kataklizmikus eseményt szenvedett el, amely hatására az egykori köztársasági bázis egy aszteroidamezőben lebegve végezte.
- Mace Windu jó néhány megjelenési fejlesztést kapott erre az évadra. Az ő Star Wars: A klónok háborúja modellje mindig is vékonyabb volt, hasonlóan Anakinéhoz, így kevésbé hasonlítottak az élőszereplős filmekben látott megjelenésükhöz. Mace immár vastagabb nyakat, nagyobb mellkast és felsőtestet, valamint rövidebb tunikát kapott. A csizmái is jobban hasonlítanak ahhoz, mint amilyet Samuel L. Jackson viselt az előzmény filmekben. Továbbá, Mace Windu most először kapott szempillákat!
- Echót halottnak hitték a negyedik évad, "Ellentámadás" c. része után, amelyben elkapta őt egy robbanás, miközben a Fellegvár börtönből próbált elmenekülni.
- A Foltozottak hivatalos neve "99-es klónhaderő", ami tisztelgés 99 felé, aki egy genetikai hibák által eltorzult klón volt. 99 feláldozta magát, hogy megmentse Kaminót, a klónok "otthonát", ezzel inspirálva testvéreit.
- Bár a Foltozottak minden tagjának látványtervét véglegesítették 2011-re, a látványtervezők újragondolták a befejezetlen digitális modelleket 2018-ban. Úgy érezték, hogy a karakterek egyedi személyiségjegyeinek a külsejükön is meg kell, hogy látszódjanak. Így olyan csapatot alkotva, akik csaknem teljesen eltérőek egymástól, nem úgy, mint a klónok. Ezt a fejlesztést újonnan végezték el a Disney + számára az utolsó évadra. Az újramodellezett Foltozottak fejei mind Rex modelljének variánsai, kiemelve, vagy megváltoztatva bizonyos jellemzőket. Egyedül a szemük az, ami egyforma, és csaknem teljesen megegyezik Rexével.
- Ha már szemek, minden hős karakter kisebb szemeket kapott a Star Wars: A klónok háborúja utolsó évadára. Számos évnyi tapasztalattal maguk mögött a Star Wars: Lázadók és a Star Wars: Ellenállás után, a csapat hasznosította a szerzett tudását, majd átültették őket a Star Wars: A klónok háborújába, hogy a karakterek jobban passzoljanak az utóbbi produkciók karaktereihez.
- A Foltozottak hajójában látható poszter egy "Havi Történelem" c. magazinból származik. A Foltozottak minden tagjának arcát Rexéről mintázták, amihez digitális plasztikai műtétet adtak, hogy egyedi megjelenésük legyen. A klónok szemei azonban csaknem egyformák.
- A harci droidok szövege "Te tudod, mi folyik itt?" és "Talán megint egy gyakorlat." utalás a rohamosztagosok szövegére a Halálcsillagon, a Star Wars: Egy új reményben.
- A Foltozottak minden tagjának páncéljára van egy koponya jelkép - a nem hivatalos logójuk - égetve.
- Anakin és Obi-Wan a Star Wars: A klónok háborúja utolsó évadában használt modelljei tovább fejlesztett változatok, hogy jobban hasonlítsanak a Star Wars: A Sith-ek bosszújában látott megfelelőjükhöz.

 

Concept Art galéria

 

1.jpg

Tech karakter illusztrációja

 

2.jpg

Az Anaxes-i titkos Szeparatista állomás belső nézete

 

3.jpg

Wrecker karakter illusztrációja

 

4.jpg

A Bad Batch hajójának hátsó kabinja

 

5.jpg

Hődetonátor

 

6.jpg

A Bad Batch hajójában látható poszterek

 

7.jpg

A klónbarakk belső tere

 

8.jpg

A Bad Batch tábora

 

9.jpg

Trench admirális

 

10.jpg

AAT koncepció rajz

 

11.jpg

Anaxes-i cyber-központ

 

12.jpg

Az Anaxes-i csata koncepció rajza

 

 

Pár kitétel.

 

1. A felirattal kapcsolatban itt találsz információt. Ezt a topikot ne erre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Leírhatatlan érzés volt újra TCW-t nézni :D A Bad Batch minden egyes tagját nagyon adtam. Jó kis felvezető rész volt, kár, hogy megint 1 hetet kell várni arra, hogy hogyan tovább :) Ami furcsa volt, hogy megváltoztatták a sorozat logóját egy picit, illetve mintha az ending is másképp lenne hangszerelve, mint a korábbi évadokban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hát ez egy termonukleáris nosztalgiabomba volt. Újra új TCW-t nézni ennyi év után, ráadásul örömmel láttam, hogy a minőségből nemhogy alábbadtak, még túl is szárnyalták, látványban iszonyúra ott volt ez a rész, pedig szerintem még alig mutattak valamit. Eddig is éreztem, hogy a Rebels stílusától függetlenül technikai téren nem ér fel a TCW-hez, de most nagyon kijött a különbség. Azért jó lenne, ha a Lucasfilm animációs sorozatok terén is visszatérne erre a szintre. A Resistance után meg kész felüdülés volt egy olyan szériát nézni, ami komolyan is veszi magát és komolyan is vehető.

 

Jó volt újra a fiatal Rexet látni ereje teljében, mellette pedig két másik ismerőst, Kixet és Jessie-t, na meg persze Cody-t. Windut és Anakint is újra köszönthettük, ami azért így, az 50 évvel ezután játszódó ep9 után kicsit fura volt. Mintha egy bazi nagy időugrást hajtottunk végre egy olyan korból, ahol minden jóra fordult egy olyan korba, ahol minden rosszra fordul. Belegondolni is hátborzongató, hogy a 66-os parancs kiadása talán csak napokra lehet (csak tippelek, de, ha egybefüggő lesz az évad, akkor nem lehet messze). Amúgy azt figyeltétek, hogy Rex halántékán még nincs ott a sebhely? Ezek szerint a chip még benne van.

 

A Bad Batch maga engem kicsit idegesített, egész pontosan Wrecker és Crosshair, mert egyrészt unom ezt a klisét, amit nyomattak a "tökös speckó katona lenézi a sima katonát" formájában, meg azért is, mert minden ok nélkül mentek neki Rexnek, az meg, hogy kezet is emeltek Jessie-re, hát minimum biztosíthattak volna nekik helyet a hadbíróságon. Hunterrel és Tech-kel viszont nem volt bajom, őket komálom.

 

Mindent összevetve, remek bemelegítés volt ez az epizód, de bosszantó, hogy megint egy hetet kell várni. Igazán felrakhatták volna egyben, hogy mindenki a maga tempójában nézhesse meg. :angry: :( 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Visszatért a Klónok háborúja! És micsoda résszel. :clap: :clap: :clap:

Hát igen, a sorozat látványvilága, maga az animáció továbbfejlődött. Micsoda vizualitás tárult elénk.! Anaxes szilánkos felszínét nagyon jól megcsinálták. Eddig eszembe se jutott, hogy ilyen üveges felszín és növényzet van a bolygón. :hmm: De nagyon babán nézett ki.

 

A rész kvázi teljesen lekövette a korábban kikerült félkész epizódot. Az eleje azonban újdonságot mutatott: míg a félkészben Rex már az elején bevallja a két jedinek, hogy rajta kívül csak Fives és Echo tudott a dologról, és előbbi ugye meghalt, de utóbbi is életét vesztette a Fellegvári csatában. Hovatovább Rex ott kitér arra is, hogy Echo soha se árulná el az algoritmust, pláne nem az ellenségnek. Itt annyiból megcsavarták a helyzetet, hogy az egész aggodalmát inkább privátként teszi meg a százados, Cody jelenlétében. Szívszorító volt látni, ahogy Rex a régi barátaira gondol vissza. :( És igen, Rex még nem vette ki a chipet, ami azért is érdekes, mert a félkészekben volt neki egy vágás, amit ugye a Rebelsben is láthattunk. Érdekes, mert korábban volt egy olyan interjú, miszerint tudni fogjuk majd, hogy Rex mikor vette ki a chipet. Ezekszerint látni fogjuk? :D

 

A Bad Batch nagyon baba volt, a hozzájuk írt zene nagyon tetszett, amikor a toronyba hatoltak be, elfogott egy kis libabőr, ahogy aprították a konzerveket.  Wrecker nagy dumás, imádom a palit. Amikor a többiek előrementek, hogy az előőrsöt elfoglalják, Wrecker látszólag hátramarad megvédeni a társait. Amikor meg végre felér, a többiek addigra elintézték a droidokat. Szegény pali. Pedig csak néhány robotot akart aprítani. :lol: Kedvenc jelenet tőle még amikor kimenti Codyt. "Boom." ;)

Crosshair nem volt egy nagy ügy, bár tetszett a dizánja, kicsit mondjuk eljátszották vele a tipikus kliséket, bár ez szinte mindegyik klónnál elsütötték. Tech és Hunter nagyon jók voltak. Hunter stílusa bejött, tetszett a képessége is, ezekszerint igazán fellettek ezek a klónok turbózva. :D

 

Trench meg egyem meg, még mindig él. A Cat and Mouse c. részben az ember örült, hogy kinyírták, erre a 66 -os történetben visszahozták. És még most is szívja a levegőt. Mondjuk érdekes, hogy ez az egész algoritmus hogyan is működik? Mi alapján alkalmazzák ezt az egészet? És ha már algoritmus: szegény Echo. :( Örülök, hogy él - bár így szvsz. kicsit fura, hogy Fives halálánál úgy gondoltuk, ennyi a Domino osztagnak, erre fel Echo valahol a Skako Minoron fogságban van -  és kíváncsi vagyok, hogy miként tér is vissza hozzánk.

 

Jó kis nyitány volt. Alig várom a jövőhetet. Mondjuk én nem értek azzal egyet, hogy egyben kellett volna kiadniuk az évadot, de ezt már többször tárgyaltuk. :)

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 perccel korábban, Go Rien Moss írta:

OFF Nosztalgia faktor az magas lenne, de csak 720p verziót találtam eddig, és hát szép, ezért az 1080p ennél a sorozatnál nálam az alap lenne mégis csak a TCW, adjuk meg a módját....

Szerkesztettem a hsz -em a főtopikban, töltheted az 1080p -det. ;)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A rész kvázi teljesen lekövette a korábban kikerült félkész epizódot. Az eleje azonban újdonságot mutatott: míg a félkészben Rex már az elején bevallja a két jedinek, hogy rajta kívül csak Fives és Echo tudott a dologról, és előbbi ugye meghalt, de utóbbi is életét vesztette a Fellegvári csatában. Hovatovább Rex ott kitér arra is, hogy Echo soha se árulná el az algoritmust, pláne nem az ellenségnek. Itt annyiból megcsavarták a helyzetet, hogy az egész aggodalmát inkább privátként teszi meg a százados, Cody jelenlétében.

Szerintem ez így jobb volt, mert ezzel személyesebbé tették az ügyet, meghagyva a klónok között, úgy hogy Rex még maga előtt sem biztos benne, hogy Echo életben lehet, így nem is mer előhozakodni ezzel csak Cody előtt.

 

Egyébként jó volt, hogy megemlítették a Yalbec Prime-ot és a királynőt. "Oooh uglier than mating season on Yalbec Prime" - ez a Fallen Orderben hangzott el az egyik harc közben... tudtam, hogy valahonnan ismerős ez a név. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

16 perccel korábban, Wilde írta:

Szerintem ez így jobb volt, mert ezzel személyesebbé tették az ügyet, meghagyva a klónok között, úgy hogy Rex még maga előtt sem biztos benne, hogy Echo életben lehet, így nem is mer előhozakodni ezzel csak Cody előtt.

Nekem is tetszett ez a módosítás. Annyit még hozzátennék, hogy valamennyire Anakin felé is megingott a bizalma, már ami Fives -al történt, láttuk, hogy Anakin mennyire kikelt magából Palpi nevét illetően, könnyen lehet, hogy sokkal visszafogadtabb lett feléje Rex. Persze ez csak személyes véleményem. Az, hogy nem biztos ebben nekem tetszett, bár ezzel az egész Echo -s dologgal az elején tkp. lelőtték a rész végét. :D

 

Amúgy az Anaxesen megjelentek a Fyrnockok, amik a Rebelsben is szerepeltek. Milyen csendben elvoltak a tábortűznél. :D

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mintha nem is telt volna el jó pár esztendő a legutolsó TCW-rész óta. Egyből beszippantott. :) Felvezető rész volt ez a javából, látványos akciókkal és egy új osztaggal...ennél furcsább klónokat még soha nem láttam, ez most egy elvetélt kísérlet a Köztársaság részéről? Az uniformizmust a legmagasabb szintekig űző kaminóiaktól mindenesetre furcsa lépés. Trench admirális felbukkanásának örültem, az egyik kedvenc szeparatista tábornokom.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

16 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Amúgy az Anaxesen megjelentek a Fyrnockok, amik a Rebelsben is szerepeltek. Milyen csendben elvoltak a tábortűznél. :D

Ezt annyira imádtam. Eddig is tudtuk, hogy az Anaxes ugyanaz a bolygó, aminek a maradványairól a Rebels első évadában Hera és Sabine elhozza a Phantommal Fulcrum utánpótlását (csak ott már az összeomlott Anaxes-erődből pakolnak ki), de ez, hogy a "tábortűz" körül fyrnockok ólálkodnak, de nem tudják megtámadni a klónokat, mert fényben vannak, nagyon jó húzás volt.

Kíváncsi vagyok, kiderült-e az új évadból, hogy az Anaxes miért pusztult el.

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

54 perccel korábban, Dzséjt írta:

Eddig is tudtuk, hogy az Anaxes ugyanaz a bolygó, aminek a maradványairól a Rebels első évadában Hera és Sabine elhozza a Phantommal Fulcrum utánpótlását

Khm... volt valaki, aki benézte a dolgot. Mondjuk jól nyakon verném egy szeneslapáttal. :P

2018. 07. 20. - 13:14, Bence1997 írta:

Nem, amit a Rebelsben láthattunk, az a Fort Anaxes nevű bolygó, míg a Bad Batch -ben látható bolygó simán Anaxes. Mind a kettő az Azure szektorban található, ezért is lehetnek olyan hasonlóak. :)

 

55 perccel korábban, Dzséjt írta:

Kíváncsi vagyok, kiderült-e az új évadból, hogy az Anaxes miért pusztult el.

Erre én is kíváncsi vagyok. Bár nem hinném, hogy ennek a záró évadnak mindent elkéne mesélnie. Azért az Anaxes pusztulása nem hiszem hogy annyira nagy esemény, persze ha látjuk, annak örülni fogok. :)

11 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Trench admirális felbukkanásának örültem, az egyik kedvenc szeparatista tábornokom.

Nekem is nagyon tetszik. Ami igazán érdekes, és ezt külföldön is tapasztaltam, hogy sokan nagyon könnyen elfelejtették, hogy ő biza felbukkant korábban, méghozzá a 66 -os történetszálban, a 6. évadban. Sokan meg az űrbéli halála után meglepődve tapasztalták az előzeteseknél, hogy él és virul. :D

 

Amúgy kicsit fura volt, hogy néhol nem volt zene. A Bad Batch érkezésekor megmondva őszintén kicsit fura volt és a hangzás is nem volt a helyén - legalábbis én így éreztem - továbbá amikor az előőrsöt foglalták el, ott se volt zene. Fura, mert eddig nem nagyon szoktunk meg ilyet a TCW -től, viszont utóbbi nekem marhára bejött, csak a hangeffektek. :yes:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Éljen a TCW! :D A látványra még rápakoltak egy lapáttal, fantasztikus volt, igazi PT érzés. Bevezető résznek egész kellemes volt, és mivel én már láttam az egész szálat túlzottan nem bírtak meglepni. Inkább elvesztem a látványban ami tényleg frenetikus. Egyébként áll még az anno leírt rövid véleményem:

Idézet

Ez a Bad Batch hatalmas csapat...zúzó a legnagyobb arc. :D És hát igen, Echo -ra nagyon kíváncsi leszek! Egyébként ezt a b*zi Trench -et igazán kinyírhatnák már!

Zúzó továbbra is hatalmas, imádom az agyatlan harcos mivoltát. A Rambo imitátor klón is szuper, úgy tűnik ő a főnök a csapatban.

 

A többi hozzászólást később olvasom el, most irány a TROS. :P  

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Óóó...nagyszerű érzés volt újra TCW-t nézni! Én emiatt találtam ide, teljesen ellepett a nosztalgia.

Egy igazi klónos rész, remek ez a színes bagázs, jól működnek Rexékkel! Az éra, a hangok, a hangulat!

Mikor a gunshipben voltak és égett a piros fény, tisztára TCW mozifilm érzet volt. Az akciók szuperek, ötletesek, mikor lenyomják a droidsereget a crash site-nál, az a rész csúcspontja!

És az animáció milyen szép! Nagyon színvonalas megvalósítás minden téren. Nem hiába zsebelt be annyi díjat a sorozat anno, a maga nemében úttörőnek számít.

12! éve kezdődött és most kapunk még! Óriási dolog. Már a The Lost Missions-nél is úgy éreztük elkényeztetnek, hogy megkaptuk, erről valóban nem is álmodhattunk, mikor elkaszálták a sorinkat!

Köszönjük, remek kezdés, a reeleket direkt nem néztem újra, hadd üssön amekkorát csak tud!

Ez ütött mint Zúzó!

És akkor várjuk szegény Echo-t! Ja és persze itt van Trench is! Újabb "mindenszentek napi sw sztori"! ;)

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Megnéztem! Hihetetlen, hogy megint TCW-t nézek. Az animáció gyönyörű, a hangok, a sztori, a hangulat csillagos ötös. 

Micsoda csapat ez a 99-es osztag. Gyagyásak ezek mind, de talán nem is gyagyásnak mondanám, hanem egyéniségek.

 

Uram Isten, de vágytam már erre. Azt hiszem, az Ahsokas részeket teljesen meg fogom könnyezni. 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2020. 02. 22. - 2:40, Nute Gunray írta:

Mintha nem is telt volna el jó pár esztendő a legutolsó TCW-rész óta. Egyből beszippantott. :) Felvezető rész volt ez a javából, látványos akciókkal és egy új osztaggal...ennél furcsább klónokat még soha nem láttam, ez most egy elvetélt kísérlet a Köztársaság részéről? Az uniformizmust a legmagasabb szintekig űző kaminóiaktól mindenesetre furcsa lépés.

99-nél már láttuk, hogy becsúsznak selejtes egyedek. Itt most annyira nem figyeltem erre. Ők is sérültek, vagy direkt lettek ilyennek tervezve, ergo kísérleti alanyok? 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hihetetlen élmény volt 6 év után új TCW epizódot látni, ami valóságos nosztalgiabombaként hatott. Annak idején nem néztem meg a félkész story reelt (csak az utapaus "kristály krízis" szálból), ami így utólag nézve, jó ötlet volt. Így egyelőre abszolút sötétben tapogatózom a történetet illetően. Szerintem kellően jól sikerült kezdést kaptunk, ami valószínűleg akkor is gyorsan visszarántott volna a sorozat világába, ha előtte nem újrázom az 1-6. évadot. Az ízig-vérig Prequel-hangulat zseniális, a Klónháborúk pedig továbbra is a kedvenc SW-érám maradt. A történeten érezhető volt a bevezető jelleg (ami nem meglepő egy négyrészesre szánt cselekménynél), ennek ellenére nem volt sem unalmas, sem érdektelen. Sőt, a funkcióját szépen betöltötte: bemutatkozott a 99-es klónhaderő, azaz a Bad Batch; és felvezetésre került Echo-rejtélye. A java még hátravan. Az animáció gyönyörűre sikerült. Jellemző a sorozatra a folyamatos vizuális fejlődés, ami most újabb szintet lépett. Érdekes összehasonlítani az epizódot a korai évadokban szereplő társaival. Ég és föld. Ennél sokkal jobb talán már nem is lehetne a nélkül, hogy ne vesszenek el a sorozat látványvilágának egyedi jellemzői. Az új karaktermodellek is jól sikerültek: immár Anakin és Windu mindketten az Ep3-as külsejükkel feszítenek, a film közelségét jelezve. A látvány persze nem minden. Vannak karaktereink és egy történetünk is. 

 

A csapat kellően egyedi, és színes - tényleg olyan, mintha nem is klónok lennének. Jelentős viselkedésbeli és külső eltéréseik ellenére viszont ők is kaminói "termékek". Kíváncsi lennék, miért fuccsolt be ez a "szuperkatona" kísérleti kezdeményezés a klónozók részéről, amikor láthatóan hatékonyak (100%-os sikerességi aránnyal), még ha nem is tökéletesek. Talán, mivel véletlenszerűen létrejött mutáció miatt sikerültek így, nem reprodukálhatóak tökéletesen. Minden esetre érdekes, hogy a klónsereg felállításakor a kaminóiak genetikai kísérleteket folytattak, hogy szuperkatonákat alkossanak.

  • Hunter: A vezető, aki egyben a legkevésbé különc társaihoz képest, és aki a leginkább hasonlít egy "sima" klónra. Higgadt, talpraesett, aki a csapat összetartó ereje és kontrollja is egyben.
  • Wrecker: Egyértelműen a legnagyobb forma (szó szerint is :D), aki már-már beteges élvezetét leli az életveszélyes szituációkban. Megnéznék egy hozzá hasonló katonákból álló klónhadsereget.
  • Tech: Az "okoska", aki a csapat agya, így főként a tudásával és számításaival járul hozzá a sikerhez, noha a harctól sem idegenkedik.
  • Crosshair: Nem egy bőbeszédű fickó, amolyan "csendes gyilkos" típus, aki precizitásával tűnik ki a sorból.

Tetszett a csapattal kapcsolatban, hogy az igen eltérő sajátosságaik hogyan egészítették ki egymást, tökéletes egységet alkotva. A legjobb jelenetük a löveghajótól való menetelés volt a droidok ellen, bár az előörs elfoglalása sem sikerült rosszra. Öröm volt nézni azt az összehangolt droidirtást, amit lerendeztek. 

 

Jó volt látni a köztársasági hajógyárnál dúló csatát, ahogy a Trench vezette szeparatista flotta fenyegetettségét is. Arra egyébként kíváncsi vagyok, milyen kapcsolat Trench és Echo között... mindketten egy robbanásban "haltak meg", és mindketten visszatértek (a jelek szerint). Az anaxesi bázis jó kapcsolódási pont a Rebelshez. Mostantól Hera és Sabine kiruccanásakor valószínűleg eszembe fog jutni, hogy egykor Cody, Rex és a Bad Batch ugyanazt a padlót koptatták. :) Anaxes kellően egyedi lett a kristályos felszínnel és növényzettel. Számomra ezek a kreatív, egzotikus világok sokkal érdekesebb helyszínek, mint a nyolcadik sivatag-, hó- vagy erdőbolygó. Az olyan apróságok is jók voltak, mint a klónok körül ólálkodó fyrnockok, akik csak a sötétséget várták. Rex részéről megható volt a társaira való megemlékezés. Látszott, hogy annak ellenére, hogy harcra alkották, rajta is ott hagyja a nyomát a háború és a társai elvesztésének terhe. Korábban azt hittem, hogy a Fivesszal történtek után eltávolította a saját chipjét, viszont nem volt meg a sebhelye... remélem, kiderül majd, miért csak később kerített sort az operációra.

 

Összességében jó nyitány volt. Kíváncsian várom, mit tartogat még az évad.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Darth Sky írta:

Korábban azt hittem, hogy a Fivesszal történtek után eltávolította a saját chipjét, viszont nem volt meg a sebhelye...

Lehet, hogy Echo chipjének is köze van ahhoz, hogy kiszolgáltatja a Köztársaság taktikáját a szeparatistáknak, és Fives esete ugyan elültette a kétség magvait Rexben, de az Echoval történtek miatt lesz teljesen biztos abban, hogy valami nem ok. Mekkora lenne, hogy az egykor ugyanabból a szakaszból indult 2 klón "segíti" hozzá a felismeréshez. :) 

 

OFF: Amúgy a jelenlegi avatarjaink kettőse a végjátékot tükrözi :D 

Szerkesztve: - Darth Cupsy
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.