Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Január 15. Hozzászólás ideje: Január 15. 22 órával ezelőtt, Yoda József írta: Már hónapok óta ott van az a 3 rejtett videó Na én ezt nem vágtam, jó tudni. Újabb twitter poszt........ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 15. Szerző Hozzászólás ideje: Január 15. Ne aggódj Rex bátyja, egyszer csak felteszik. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Január 21. Hozzászólás ideje: Január 21. (szerkesztve) 2024. 01. 15. - 18:41, Ody Mandrell írta: Ne aggódj Rex bátyja, egyszer csak felteszik. A twitter az teljesen elszabadult.... most már szinte egyfolytában a trailer-t követelik, kérdezik..... Jennifer meg szét trollkodja az egészet...xD Hétvégén csak akkor kaptunk valamilyen előzetest, ha épp a Celebration rendezvény zajlott. Általában, szerda vagy péntek a trailer nap, ha jól emlékszem. De @Bence1997 lehet jobban tudja. Még amit korábban irtam, az is fake info volt, ezek szerint, szóval jah, jön amikor jön. Ennek igy semmi értelme úgy se..... Szerkesztve: Január 21. - Cpt. Rex Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 21. Hozzászólás ideje: Január 21. Hétvégén csak akkor számíthat az ember előzetesre, ha valamilyen rendezvény van éppen. Celebration vagy D23. A legtöbb alkalom a hétköznap. Jelenleg a Disney se nagyon kommunikál, hogy mi is várható náluk a közeljövőben. A tavaszi felállásukról nincs nagyon információ, persze akad 1-2 cím, ami érkezik, de azon kívül semmi. Most amúgy is a Huluval fog összeolvadni, már elindult múlt hónapba egy béta verzió, márciusban pedig a végső változat fog a piacra kerülni. Hogy ez miképp változtatja meg a Disney streamingses jövőjét, azt nem tudni, bár én arra tippelek, hogy nagyon nem lesz változás. De ez egy másik topik témája. A lényeg: hétköznap számíthat rá az ember. És ahogy Ody írta korábban: majd jön, amikor felrakják a netre. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. Február 21-én érkezik a 3. évad! 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: Január 22. Február 21-én jön a harmadik évad! @Cpt. Rex örülünk? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: Január 22. (szerkesztve) Három részes premier lesz! Szerkesztve: Január 22. - Ody Mandrell 2 1 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. 15 részes lesz az utolsó évad, a starwars.com már közzé is tette az epizódcímeket. A menetrend szerint a premier tripla epizódos lesz, illetve március 13-án, és április 3-én is dupla epizódokat kapunk! https://www.starwars.com/news/the-bad-batch-season-3-trailer February 21: Episode 1 (“Confined”), 2 (“Paths Unknown”), 3 (“Shadows of Tantiss”) February 28: Episode 4 ("A Different Approach") March 6: Episode 5 (“The Return”) March 13: Episode 6 (“Infiltration”), 7 (“Extraction”) March 20: Episode 8 (“Bad Territory”) March 27: Episode 9 (“The Harbinger”) April 3: Episode 10 (“Identity Crisis”), 11 (“Point of No Return”) April 10: Episode 12 (“Juggernaut”) April 17: Episode 13 (“Into the Breach”) April 24: Episode 14 (“Flash Strike”) May 1: Episode 15 (“The Cavalry Has Arrived”) 1 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. Ezek megismételték a TCW utolsó évadját. TCW: 2020. január 22 - fő előzetes 2022. február 21 - premier BB: 2024. január 22 - fő előzetes 2024. február 21 - premier Várós! 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Ezek megismételték a TCW utolsó évadját. TCW: 2020. január 22 - fő előzetes 2022. február 21 - premier BB: 2024. január 22 - fő előzetes 2024. február 21 - premier Várós! Hát akkor szégyen és gyalázat, hogy a május 4-i lezárást nem bírták megismételni! 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Hát akkor szégyen és gyalázat, hogy a május 4-i lezárást nem bírták megismételni! Szombaton szoktak kiadni streamingre új anyagokat? Mert május 4 szombatra esik. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. 45 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Február 21-én jön a harmadik évad! @Cpt. Rex örülünk? Legalább a dátumot eltalálta a twitter-es forrás.. Elég ütős előzetes, viszont nagyon sajnálom, hogy ennyire semmilyen aláfestő zenét kapott. A Celebration-ös teaser sokkal sötétebb hangvételű volt, mint ez. Ez inkább látványos volt nagyon! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: Január 22. Örülök, hogy nem ütközik semmilyen más sorozattal az utolsó évad. Megérdemli a sorozat, hogy teljes mértékben csak rá koncentráljunk. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Örülök, hogy nem ütközik semmilyen más sorozattal az utolsó évad Még mielőtt... The Acolyte has joined the chat... Azért imádkozz, hogy jól öregedjen a kijelentésed a második évaddal is eljátszották már ezt, már ment az évad, mire bejelentették, hogy a Mandalorian március 1-jén folytatódik. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. Lezavarják bő 2 hónap alatt, az utcsó évadot. Olyan mintha kicsit sietnének vele, lehet az Acolyte végett. 3 részes premier, ilyen még nem volt. De megnézném a Celebration-ös trailer-t, jó minőségben. Hátha leadják a premierig. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. 4 perccel korábban, Yoda József írta: a második évaddal is eljátszották már ezt, már ment az évad, mire bejelentették, hogy a Mandalorian március 1-jén folytatódik. Ez téves. A Mandi premierjét még decemberben jelentették be, akkor még a 2. évad el se kezdődött. Szóval reménykedjünk, hogy február végéig nem lepnek meg minket. De amúgy ha tippelnem kéne, akkor azt mondom, hogy az Acolyte (vagy a Skeleton Crew, bár ha nem akarnak 3 Mandoverse sorozatot egymás után adni, akkor esélyesebb az Acolyte) megkapja az Obi-wanos tiszteletet és valamikor május végefelé fog érkezni. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. Na ez hamar itt van. Jó is lesz a nagy éhínségben! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. A menetrend vizuálisan is. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Január 23. Hozzászólás ideje: Január 23. 13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Örülök, hogy nem ütközik semmilyen más sorozattal az utolsó évad. Megérdemli a sorozat, hogy teljes mértékben csak rá koncentráljunk. Pont ezt akartam írni én is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Január 23. Hozzászólás ideje: Január 23. Húha, három epizód egymás után. Nagyszerű. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Január 23. Hozzászólás ideje: Január 23. Kár hogy rászoktak a szerdákra, péntek jobb lenne szerintem, de hát ez legyen a legnagyobb baj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: Január 23. Én is jobbszerettem a hétvégéket, a TCW-nél ez remekül működött. Bár így is megvan a varázs. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Január 27. Hozzászólás ideje: Január 27. Ez a Ventress inkább menően néz ki. Egy Tomb Raider játék menő karakteréhez tudnám jelenleg hasonlitani/viszonyitani... Kicsit más téma. Az előbb lett vége az első évadnak, újra rázás volt, és szerintetek esetlegesen lesz-e folytatása a Ryloth Arc-nak itt az utcsó évadban? Találkozunk-e még Hera-val és a szüleivel a TBB S3-ban vajon? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 28. Hozzászólás ideje: Január 28. Szerintem felesleges lenne bevonni őket a harmadik évadba már. Ha lenne egy negyedik évad, és abban zárulna le a klónok sztorija akkor azt mondom, hogy oké, de így nem. Már így is annyi szálat kell lezárni. Ott van Cody, Howzer, Crosshair, Omega, a Tantiss hegyi kísérletek. Ebbe szerintem nem fér bele Hera. Meg az ő első évados szerepeltetése csak azért volt, hogy megmutassa a Rebels karakterek eredettörténetét. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Január 28. Hozzászólás ideje: Január 28. (szerkesztve) 34 perccel korábban, Iqvi írta: Szerintem felesleges lenne bevonni őket a harmadik évadba már. Ha lenne egy negyedik évad, és abban zárulna le a klónok sztorija akkor azt mondom, hogy oké, de így nem. Már így is annyi szálat kell lezárni. Ott van Cody, Howzer, Crosshair, Omega, a Tantiss hegyi kísérletek. Ebbe szerintem nem fér bele Hera. Meg az ő első évados szerepeltetése csak azért volt, hogy megmutassa a Rebels karakterek eredettörténetét. Arra én is gondoltam, hogy eleve 1 résszel kevesebbet kapunk, mint az előző évadokban, és lehet hogy túl zsúfolt lenne az utcsó évad. Ezért is kérdést tettem fel, hogy láthatjuk-e őket esetleg. Más: Most néztem meg az SW Explained Weekly Q&A videóját, és elég érdekes dolgok hangzottak el benne. Az egyik legérdekesebb teória, az egy esetleges Ahsoka v Ventress konfrontáció, persze. Filoni mindkét karaktert szereti, szóval, nem lehet kizárni, hogy lesz egy kisebb összecsapás köztük. Belinkelem ide is a vidit, akit érdekel, és jó angolos, az nézzen rá. (41 perces) Szerkesztve: Január 28. - Cpt. Rex Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: Január 28. Egy Ahsoka vs. Ventress ütközet annyira illik ide, mint egy elefánt a porcelán boltba. Szóljon már a klónokról a sorozat. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 28. Hozzászólás ideje: Január 28. 6 hours ago, Cpt. Rex said: Arra én is gondoltam, hogy eleve 1 résszel kevesebbet kapunk, mint az előző évadokban, és lehet hogy túl zsúfolt lenne az utcsó évad. Ezért is kérdést tettem fel, hogy láthatjuk-e őket esetleg. Más: Most néztem meg az SW Explained Weekly Q&A videóját, és elég érdekes dolgok hangzottak el benne. Az egyik legérdekesebb teória, az egy esetleges Ahsoka v Ventress konfrontáció, persze. Filoni mindkét karaktert szereti, szóval, nem lehet kizárni, hogy lesz egy kisebb összecsapás köztük. Belinkelem ide is a vidit, akit érdekel, és jó angolos, az nézzen rá. (41 perces) De mi értelme lenne, amikor Ahsoka még említés szintjén sem szerepelt a sorozatban? Engedjük már el a negédes rajongói lázálmokat. Enélkül is lehet izgalmas a TBB harmadik évada. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 28. Hozzászólás ideje: Január 28. (szerkesztve) Ezer és egy teória kering a neten, amiből talán, ha az 1%-a megtörténik. De én is úgy vagyok vele, hogy egy párbaj kedvéért behozni Ahsokát semmi értelme. Amúgy Ahsokát valamennyire érintették, mégha csak sejtésileg: Rex minden bizonnyal a lány által került kapcsolatba a Martez testvérekkel. Viszont azért már eléggé elkezdtünk belemenni a Birodalmi dolgokba, Ahsoka pedig ilyenkor már inkább azon a bolygón található, ahol mi a TOTJ utolsó részében láthattuk - vagy esetleg már Bail berkein belül mozog. De nem gondolnám, hogy a sorozat nagyon beleakarna menni a lázadásba. Itt tényleg a klónok lesznek a fókuszban, az ő történetükre tesznek majd pontot. Ha lázadást akarnak, már van is egy opciójuk: a klónlázadás. Szerkesztve: Január 28. - Bence1997 1 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Január 28. Hozzászólás ideje: Január 28. Nem vagyok abban biztos, hogy Ventress a Batch tagjait akarná eltenni láb alól, maximum akkor, ha mint fejvadász tevékenykedik, de az meg ellent mondana a sárgás fénykard kristálynak, vagy nem? Emlitik Tech-et is, elfogadják ha meghalt, de azt is, ha nem halott, hanem Hemlock használja Tech-et valahogyan, akár az agyát, stb... Teóriák mindenhol vannak. Vannak jók, és vannak meredekek, ezért teória. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 28. Hozzászólás ideje: Január 28. 45 minutes ago, Cpt. Rex said: Emlitik Tech-et is, elfogadják ha meghalt, de azt is, ha nem halott, hanem Hemlock használja Tech-et valahogyan, akár az agyát, stb... Azután a zuhanás után nem hiszem, hogy bármi használható maradt volna Tech testéből. Istenem, csak haljon már meg egyszer valaki rendesen a Star Warsban. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.