Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Már hónapok óta ott van az a 3 rejtett videó

Na én ezt nem vágtam, jó tudni. 

Újabb twitter poszt........

Hozzászólás ideje:
2024. 01. 15. - 18:41, Ody Mandrell írta:

Ne aggódj Rex bátyja, egyszer csak felteszik. :D

A twitter az teljesen elszabadult.... most már szinte egyfolytában a trailer-t követelik, kérdezik.....

Jennifer meg szét trollkodja az egészet...xD 

Hétvégén csak akkor kaptunk valamilyen előzetest, ha épp a Celebration rendezvény zajlott.

Általában, szerda vagy péntek a trailer nap, ha jól emlékszem. De @Bence1997 lehet jobban tudja. 

Még amit korábban irtam, az is fake info volt, ezek szerint, szóval jah, jön amikor jön. Ennek igy semmi értelme úgy se..... 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:

Hétvégén csak akkor számíthat az ember előzetesre, ha valamilyen rendezvény van éppen. Celebration vagy D23. A legtöbb alkalom a hétköznap. Jelenleg a Disney se nagyon kommunikál, hogy mi is várható náluk a közeljövőben. A tavaszi felállásukról nincs nagyon információ, persze akad 1-2 cím, ami érkezik, de azon kívül semmi. Most amúgy is a Huluval fog összeolvadni, már elindult múlt hónapba egy béta verzió, márciusban pedig a végső változat fog a piacra kerülni. Hogy ez miképp változtatja meg a Disney streamingses jövőjét, azt nem tudni, bár én arra tippelek, hogy nagyon nem lesz változás. De ez egy másik topik témája. A lényeg: hétköznap számíthat rá az ember. És ahogy Ody írta korábban: majd jön, amikor felrakják a netre. :D

Hozzászólás ideje:

15 részes lesz az utolsó évad, a starwars.com már közzé is tette az epizódcímeket. A menetrend szerint a premier tripla epizódos lesz, illetve március 13-án, és április 3-én is dupla epizódokat kapunk!

https://www.starwars.com/news/the-bad-batch-season-3-trailer

• February 21: Episode 1 (“Confined”), 2 (“Paths Unknown”), 3 (“Shadows of Tantiss”)
  • February 28: Episode 4 ("A Different Approach")
  • March 6: Episode 5 (“The Return”)
  • March 13: Episode 6 (“Infiltration”), 7 (“Extraction”)
  • March 20: Episode 8 (“Bad Territory”)
  • March 27: Episode 9 (“The Harbinger”)
  • April 3: Episode 10 (“Identity Crisis”), 11 (“Point of No Return”)
  • April 10: Episode 12 (“Juggernaut”)
  • April 17: Episode 13 (“Into the Breach”)
  • April 24: Episode 14 (“Flash Strike”)
  • May 1: Episode 15 (“The Cavalry Has Arrived”)
Hozzászólás ideje:

Ezek megismételték a TCW utolsó évadját. :D

TCW:

2020. január 22 - fő előzetes

2022. február 21 - premier

BB:

2024. január 22 - fő előzetes

2024. február 21 - premier

Várós!

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ezek megismételték a TCW utolsó évadját. :D

TCW:

2020. január 22 - fő előzetes

2022. február 21 - premier

BB:

2024. január 22 - fő előzetes

2024. február 21 - premier

Várós!

Hát akkor szégyen és gyalázat, hogy a május 4-i lezárást nem bírták megismételni! :P 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Hát akkor szégyen és gyalázat, hogy a május 4-i lezárást nem bírták megismételni! :P 

Szombaton szoktak kiadni streamingre új anyagokat? :hmm: Mert május 4 szombatra esik.

Hozzászólás ideje:
45 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Február 21-én jön a harmadik évad! @Cpt. Rex örülünk? :D

Legalább a dátumot eltalálta a twitter-es forrás.. :D 

Elég ütős előzetes, viszont nagyon sajnálom, hogy ennyire semmilyen aláfestő zenét kapott. A Celebration-ös teaser sokkal sötétebb hangvételű volt, mint ez. Ez inkább látványos volt nagyon! :) 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Örülök, hogy nem ütközik semmilyen más sorozattal az utolsó évad

Még mielőtt... The Acolyte has joined the chat... :P 

Azért imádkozz, hogy jól öregedjen a kijelentésed :D a második évaddal is eljátszották már ezt, már ment az évad, mire bejelentették, hogy a Mandalorian március 1-jén folytatódik.

Hozzászólás ideje:

Lezavarják bő 2 hónap alatt, az utcsó évadot. Olyan mintha kicsit sietnének vele, lehet az Acolyte végett. 

3 részes premier, ilyen még nem volt. :) 

De megnézném a Celebration-ös trailer-t, jó minőségben. Hátha leadják a premierig. 

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Yoda József írta:

a második évaddal is eljátszották már ezt, már ment az évad, mire bejelentették, hogy a Mandalorian március 1-jén folytatódik.

Ez téves. A Mandi premierjét még decemberben jelentették be, akkor még a 2. évad el se kezdődött. :) Szóval reménykedjünk, hogy február végéig nem lepnek meg minket. :P

De amúgy ha tippelnem kéne, akkor azt mondom, hogy az Acolyte (vagy a Skeleton Crew, bár ha nem akarnak 3 Mandoverse sorozatot egymás után adni, akkor esélyesebb az Acolyte) megkapja az Obi-wanos tiszteletet és valamikor május végefelé fog érkezni. :)

Hozzászólás ideje:

Ez a Ventress inkább menően néz ki. Egy Tomb Raider játék menő karakteréhez tudnám jelenleg hasonlitani/viszonyitani... :P 

Kicsit más téma. Az előbb lett vége az első évadnak, újra rázás volt, és szerintetek esetlegesen lesz-e folytatása a Ryloth Arc-nak itt az utcsó évadban? 

Találkozunk-e még Hera-val és a szüleivel a TBB S3-ban vajon? 

Hozzászólás ideje:

Szerintem felesleges lenne bevonni őket a harmadik évadba már. Ha lenne egy negyedik évad, és abban zárulna le a klónok sztorija akkor azt mondom, hogy oké, de így nem. Már így is annyi szálat kell lezárni. Ott van Cody, Howzer, Crosshair, Omega, a Tantiss hegyi kísérletek. Ebbe szerintem nem fér bele Hera. Meg az ő első évados szerepeltetése csak azért volt, hogy megmutassa a Rebels karakterek eredettörténetét. 

Hozzászólás ideje:
34 perccel korábban, Iqvi írta:

Szerintem felesleges lenne bevonni őket a harmadik évadba már. Ha lenne egy negyedik évad, és abban zárulna le a klónok sztorija akkor azt mondom, hogy oké, de így nem. Már így is annyi szálat kell lezárni. Ott van Cody, Howzer, Crosshair, Omega, a Tantiss hegyi kísérletek. Ebbe szerintem nem fér bele Hera. Meg az ő első évados szerepeltetése csak azért volt, hogy megmutassa a Rebels karakterek eredettörténetét. 

Arra én is gondoltam, hogy eleve 1 résszel kevesebbet kapunk, mint az előző évadokban, és lehet hogy túl zsúfolt lenne az utcsó évad. 

Ezért is kérdést tettem fel, hogy láthatjuk-e őket esetleg. :)

Más: 

Most néztem meg az SW Explained Weekly Q&A videóját, és elég érdekes dolgok hangzottak el benne. 

Az egyik legérdekesebb teória, az egy esetleges Ahsoka v Ventress konfrontáció, persze. 

Filoni mindkét karaktert szereti, szóval, nem lehet kizárni, hogy lesz egy kisebb összecsapás köztük. 

Belinkelem ide is a vidit, akit érdekel, és jó angolos, az nézzen rá. :) 

(41 perces)

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:
6 hours ago, Cpt. Rex said:

Arra én is gondoltam, hogy eleve 1 résszel kevesebbet kapunk, mint az előző évadokban, és lehet hogy túl zsúfolt lenne az utcsó évad. 

Ezért is kérdést tettem fel, hogy láthatjuk-e őket esetleg. :)

Más: 

Most néztem meg az SW Explained Weekly Q&A videóját, és elég érdekes dolgok hangzottak el benne. 

Az egyik legérdekesebb teória, az egy esetleges Ahsoka v Ventress konfrontáció, persze. 

Filoni mindkét karaktert szereti, szóval, nem lehet kizárni, hogy lesz egy kisebb összecsapás köztük. 

Belinkelem ide is a vidit, akit érdekel, és jó angolos, az nézzen rá. :) 

(41 perces)

De mi értelme lenne, amikor Ahsoka még említés szintjén sem szerepelt a sorozatban? Engedjük már el a negédes rajongói lázálmokat. Enélkül is lehet izgalmas a TBB harmadik évada.

Hozzászólás ideje:

Ezer és egy teória kering a neten, amiből talán, ha az 1%-a megtörténik. De én is úgy vagyok vele, hogy egy párbaj kedvéért behozni Ahsokát semmi értelme. Amúgy Ahsokát valamennyire érintették, mégha csak sejtésileg: Rex minden bizonnyal a lány által került kapcsolatba a Martez testvérekkel. Viszont azért már eléggé elkezdtünk belemenni a Birodalmi dolgokba, Ahsoka pedig ilyenkor már inkább azon a bolygón található, ahol mi a TOTJ utolsó részében láthattuk - vagy esetleg már Bail berkein belül mozog. De nem gondolnám, hogy a sorozat nagyon beleakarna menni a lázadásba. Itt tényleg a klónok lesznek a fókuszban, az ő történetükre tesznek majd pontot. Ha lázadást akarnak, már van is egy opciójuk: a klónlázadás. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Nem vagyok abban biztos, hogy Ventress a Batch tagjait akarná eltenni láb alól, maximum akkor, ha mint fejvadász tevékenykedik, de az meg ellent mondana a sárgás fénykard kristálynak, vagy nem? 

Emlitik Tech-et is, elfogadják ha meghalt, de azt is, ha nem halott, hanem Hemlock használja Tech-et valahogyan, akár az agyát, stb... 

Teóriák mindenhol vannak. Vannak jók, és vannak meredekek, ezért teória. 

Hozzászólás ideje:
45 minutes ago, Cpt. Rex said:

Emlitik Tech-et is, elfogadják ha meghalt, de azt is, ha nem halott, hanem Hemlock használja Tech-et valahogyan, akár az agyát, stb... 

Azután a zuhanás után nem hiszem, hogy bármi használható maradt volna Tech testéből. Istenem, csak haljon már meg egyszer valaki rendesen a Star Warsban.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.