Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Jól tudod, Moon volt az aki nem tudta. Ha még emlékszel rá. Emlékszem, de mintha normális ember is lett volna még úgy, mint én Na mindegy, a lényeg érthető volt De hiába is határozunk el bármit, hogy majd a család gyerektagjaival megnézetjük a Sagát.Én is elhatároztam.Erre a Clone Wars beleszólt.Unokaöcsém sosem látott sw-t előtte.A sorozatot meg imádja.Iszonyú sok kérdése volt(pl ki volt Obi-Wan mestere), a húgomék emiatt megnézették vele az EP1-2öt.Anakint imádja, ő neki a hős, mikor mondták neki, hogy dehát belőle lesz a gonosz Darth Vader, nem igazán értette.Tehát ez is egy pl, hogy valaki a tcw-től lesz rajongó. Na tessék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Dzséjt, szerintem is volt valaki valamikor valamelyik topikban, de ennyi idő alatt és írás között sok minden kimegy az ember fejéből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Csak a 2 testvér jött. Szerintem nagyot fognak nézni, ha hazamennek azzal, hogy 18 ezerért meg akarják venni a 2 trilógiát És azt is tudják, hogy a 6 film közül csak a Sith-ek bosszúja szinkronos DVD-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Engem azzal varázsolt el, hogy ilyet azelőtt még sose láttam. Minden tökéletes volt. De szerintem tudat alatt a látvány vitte a főszerepet. Nálam is gyerekkoromban inkább a látvány miatt tetszett. Főleg a fénykardpárbajok, a Jedik, meg a Sith-ek miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. És azt is tudják, hogy a 6 film közül csak a Sith-ek bosszúja szinkronos DVD-ben? Tudják, ezért még 3 kiegészítő DVD-t én adok nekik, ha megveszik eredetiben a DVD-ket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Lehet most kapni mindet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Lehet most kapni mindet?Of course, my young apprentice Látnád az Auchanba, tegnap voltam ott, piramist építettek belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Köszi, nem voltam benne biztos, bár nekem már megvan minden rész A környéken egy Auchan sincs, szóval max. ha valaki lefotózza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. De hiába is határozunk el bármit, hogy majd a család gyerektagjaival megnézetjük a Sagát.Én is elhatároztam.Erre a Clone Wars beleszólt.Unokaöcsém sosem látott sw-t előtte.A sorozatot meg imádja.Iszonyú sok kérdése volt(pl ki volt Obi-Wan mestere), a húgomék emiatt megnézették vele az EP1-2öt.Anakint imádja, ő neki a hős, mikor mondták neki, hogy dehát belőle lesz a gonosz Darth Vader, nem igazán értette.Tehát ez is egy pl, hogy valaki a tcw-től lesz rajongó. Előbb-utóbb minden családba beszivárog a Star Wars. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Oldie: Összehozhatsz egy akármennyire jó effektcsapatot meg színészgárdát meg miegymást, ha nincs egy ember, aki megmondja, hogy na, ez az, ami Star Wars. Lehet szuper a csapat, de ha nincs meg a vezetője, akié a látomás, az egészből csak egy szétszállt katyvasz lesz. Szép katyvasz, de attól még katyvasz. Burtt, Guinness, Knoll, Kershner, McQuarrie, Williams stb. nélkül a Star Wars nem olyan lenne, amilyennek ismerjük, ez tény. De Lucas nélkül semmilyen sem lenne - ez is tény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Te, én nem Lucast küldtem el a búsba, hanem "mellé csaptam" még pár remek, tehetséges embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Értem én... Én pedig beállítottam a sorrendjüket, ami szerintem szintén fontos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. OMG, itt meg mi a vihar volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. (szerkesztve) OMG, itt meg mi a vihar volt? Ha ilyen késői órán hozzászóltál akkor megérintett a dolog. Phobos színt vallott. Szerkesztve: 2009. Augusztus 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Ha ilyen késői órán hozzászóltál akkor megérintett a dolog. Phobos színt vallott. Ja, látom. Dzséjt meg bemelegítette az új billentyűzetét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Ja, látom.Dzséjt meg bemelegítette az új billentyűzetét? Jól tette. Sok igazságot írt le a regényében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 8. Dzséjt meg bemelegítette az új billentyűzetét? Nem új, már régi, de a tartalék billentyűzet. Az előző elfüstölt (nem a gépelés miatt ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Dzséjt: Én voltam az, akinek később esett le, hogy Sidi = Palpi. Egyébként pedig tökéletesen egyetértek veled. Nem véletlenül van úgy beszámozva, hogy I-II-III-IV-V-VI és nem pedig IV-V-VI-VII-VIII-IX Minden történet úgy kerek, ha az elejével kezdi és a végével zárja valaki, nekem ez nem adathatott meg, de ezt az élményt soha senkitől nem venném el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Donát, az Underworldöt hogy nézzed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Ez Off Egyébként nem láttam még, valószínűleg nem is fogom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Dzséjt: Én voltam az, akinek később esett le, hogy Sidi = Palpi. Tudtam én, hogy volt egy ilyen ember Donát, az Underworldöt hogy nézzed? Bár nem nekem szólt a kérdés, de én pl. minden történetet kronológiailag nézek, nem csak a Star Warst (persze kivétel, ha az előzmény csak később készül el, de gondolom érthető, hogy ez miért van így ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Phobos: ez egy érdekes coming-out volt, tele nagyon érdekes prekoncepciókkal. Most ebből csak egy kiragadott darabra reagálnék, Dzséjt prima irásánál jóval szükebb terjedelemben: "Az Ep1-3-ig nincsenek olyan dolgok, amik a gyerekeknek kedves lenne. Jó, ott van Jar-Jar meg a younglingek, de más annyira nem." Több kisgyereket ismerek a környezetemben. És rajtuk keresztül az ő barátaik izlését is. Hidd el: ez igy szimplán nem igaz. A gyerekek imádják az új részeket, a régiekkel kapcsolatban pedig változó az izlésük: némelyik unja némelyik szereti. De az elöbbire ellenpéldát még sose láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Ami Lucas szerepét illeti: osztom SimonZ véleményét és csak annyival egésziteném ki, hogy nem katyvasz, hanem egy nagy kerek nulla lenne nélküle a Star Wars helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Én sem osztom az EpI-II-III-ra vonatkozó aggályokat. Az első rész - akármennyire is bonyolult a története a sok manipulálással tarkítva - kifejezetten a gyermeki korosztálynak szól, és higgyétek el, az fog megragadni bennük, ami bennünk is ennyi évesen. A látvány, a barátságos karakterek, az akciódús jelenetek, a modern trükkök. Egyedül az EpIII lóg ki a sorból, azért azt én csínyján mutogatnám kisebbeknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Én se az ujjamból szívtam ki, hogy a Jar-Jar és a younglingek kevesebb embernek tetszenek. Legelőször itt vagyok én, aki megijedt Jar-Jartól, amikor meglátta (én ilyen ilyedős vagyok, fél évig féltem ET-től is, de még a filmet mai napig nem tudom megnézni, annyira rögzült bennem, hogy ET félelmetes) aztán az én környezetemben se kedvelték Jar-Jart a kis gyerekek (4-10), hanem inkább az ewokokkat szerették. A kislánynak is németből hoznak majd egy plüss ewok macit, annyira megszerette őket. Jar-Jarral nem tud mit kezdeni, mert nem evilági lény, így nem tudja mihez kötni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Azt azért még mindig kihagytuk a történetből, pedig nagyon fontos, hogy az EpI főhőse - szemben az EpIV-vel - kisgyerek, 9 éves, így jobban tudnak vele azonosulni a gyerekek. És én is tapasztalatból mondom, mert testvérem (aki most 12) már számtalanszor látta az EpI-et és csupán néhányszor az EpIV-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Én se az ujjamból szívtam ki, hogy a Jar-Jar és a younglingek kevesebb embernek tetszenek. Legelőször itt vagyok én, aki megijedt Jar-Jartól, amikor meglátta (én ilyen ilyedős vagyok, fél évig féltem ET-től is, de még a filmet mai napig nem tudom megnézni, annyira rögzült bennem, hogy ET félelmetes) aztán az én környezetemben se kedvelték Jar-Jart a kis gyerekek (4-10), hanem inkább az ewokokkat szerették. A kislánynak is németből hoznak majd egy plüss ewok macit, annyira megszerette őket. Jar-Jarral nem tud mit kezdeni, mert nem evilági lény, így nem tudja mihez kötni. Ez érdekes mert a lentebbi idézetben az ellenkezőjét irtad: vagyishogy Jar Jar és a younglingek az egyetlenek, amik a gyerekeknek szólnak. De oké szóval az ellenkezőjéről van szó... a Jar Jar fóbiát még talán el is tudom fogadni, de hogy "a younglingek kevesebb embernek tetszenek"... szerintem egészen egyszerü: a younglingek nem azért vannak, hogy sok embernek tetszenek. Kis jedi tanoncok minimális sreen-timeal, bemutatva a jedivé válás egyik periodusát. Pont ugy és annyira aranyosak amennyire gyerekek általában. Kötve hiszem, hogy birokra akarnának kelni az ewokokkal aranyosságban. Jar Jar meg szerintem messze nem olyan rémisztő, mint az ep.4-ben a gülüszemű hulladékok-közt élő izéke (dianoga). Na én pl. attól féltem kiskoromban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Bomarr: Én meg Yodától Ő volt az egyetlen, akire emlékszem a kicsi koromból látott Star Warsból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Igen, a Prequelbe a jó csak Jar-Jar, de ha az ewok-Jar Jar "mecsben" Jar Jar veszít. A dianoga rám semmilyen hatással nem volt, nem emlékszek rá, hogy valami érzelmet kiváltott belőlem kicsi koromban, sem a Cantina-ban lévő lények. De hogy valami jót is írjak, a szomszéd gyerek is kíváncsi a Star Wars-ra, vele akkor kronológiai sorrendben nézetem meg a részeket. Majd leírom a véleményét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Igen csak mondjuk környezetem és saját példámon keresztül: egy kisgyereknek nem feltétlenül az lesz a kedvenc, meg a szeretet film ami a legaranyosabb. Nem hinném, hogy ez lényeges fokmérő lenne. Az SW elsősorban nem aranyos mese, hanem inkább -modern és engem általában irritáló szóval élve- cool. A fénykardpárbajok, űrhajók, lények, bolygók és megannyi kütyü miatt szeret bele a legtöbb gyerek és nem az édes macik vagy Jar Jar nyulfülei miatt. Ezek abszolut sokadlagos tényezők. Az SW jól láthatóan nem is akar aranyos és kedves lenni. Szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.