Ugrás a kommentre

Az Ahsoka sorozat


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

  • 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
3 órával ezelőtt, RacerX írta:

A háttérben a monitorokat is érdemes figyelni. Lothali Jedi-templom?

Egy űrhajó rámpájának nézem, amiről talán épp Ahsoka jön le? :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez a Kenobihoz mérhető várakozás lesz nálam. Tegnap néztük a The Jedi-t szinkronnal, és annyira átjött Molnár Ilonával Ahsoka, hogy újra megéltem, hova jutott ez a karakter! Megható volt nem egy pillanata! Nagyon érdekelnek, a szereplők ehhez a sorozathoz. Remélem csepegnek lassan. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

Pár infó Ahsoka élőszereplős debütálásáról és a saját sorozatáról Rosario és Filoni kettősétől:

 

- A Vanity cikke első évadot ír. Ez talán egy utalás arra, hogy több évados lehet? (pusztán spekuláció a részemről)

- Ahsoka sokat jelent rengeteg embernek. Dawson is egyike ezen embereknek. Ezért is volt elkötelezve a karakter iránt, legyen szó Ahsoka múltjának megismeréséről, a fénykardgyakorlatokról, stb. "Nem vagyok egy edzett személy, a 40-es éveimben vagyok, mégis ez életem fizikailag legmegterhelőbb szerepe. Nagy rajongója vagyok a karakternek és nem akarom azt nézni, hogy "Hát oké, Ahsoka kezei egy kicsit remegnek.""

- "Sok ember több éves munkájára építek." - mondja Rosario.

- Kennedy elmondta, hogy bárki, aki a Star Wars kötelékébe kerül, elkötelezi magát a franchise iránt 3, 4 vagy akár 5 évre is.

- Dave már korábban is felfigyelt a fan-castingra és már 2017-ben, amikor Filoni már Jon Favreauval kollaborált, elkezdtek dolgozni Ahsoka debütálásán a The Mandalorianban.

- "Az, hogy Rosarioból Ahsoka lesz, megfélemlítő volt, mert itt van ez a gyerek, akit már évek óta ismerek a fejemben. És Rosario ez a karakter lesz, egy nagyon is valóságos karakter. A kísérlet valójában a "The Jedi" című epizód volt."

- Az epizódon múlt Ahsoka későbbi történetének elmesélése. Ha nem működött volna és az epizódnak nincs jó szájhagyománya a közönség köreiben, akkor ennyi lett volna Ahsoka élőszereplős felvonulásának.

- „Még akkor is, amikor először beszéltek arról, hogy Ahsoka felbukkanhat a Mando második évadában, úgy volt, hogy ha érdekel és utálod, és soha többé nem akarsz nyúlni hozzá, akkor nem szerződtetünk le semmire." - feleli Rosario.

- A karakter élőszereplős fogadtatása elképesztő volt, persze voltak olyanok is, akik inkább Ashleyt akarták volna, továbbá a színésznő régebbi "ügyét" is újra felhozták, de ettől eltekintve az önálló sorozat fogadtatása is hihetetlen pozitív fogadtatás fogadta.

- A karakter kinézetét érte kritika, többen helytelennek vélték, Rosario is a kritikusok között volt. "Amikor először felvettem, azt mondtam: oh, kicsit másképpen nézek ki..." Filoni erre azt felelte akkor: "Nem, de különböző mutatványokat csinálunk majd, és azt akarjuk, hogy mindezt a gyakorlatban is meg tudjuk csinálni." Még azt is megadta volna a színésznőnek, hogy ne viseljen kontaktlencsét, de Dawson ragaszkodott hozzá.

- Senki se volt biztos benne, hogy Ahsoka működni fog-e élőszereplős kivitelben, amíg el nem döntötték, hogy megpróbálják: "Az egész jól néz ki animációban, de amikor átkerül élőszereplősbe és főszerepet is kap, kialakul egy nagy kérdőjel." - magyarázza Filoni. Viszont amikor Rosario megjelent a kosztümben, Filoni látta maga előtt a karakterét. "Ő volt Ahsoka. Elképesztő megkönnyebbülés volt bennem. Ahsoka Ahsoka lesz, minden másra koncentrálhatok, ami történik, és tanácsot adok neki, amikor szüksége van rá."

- Filoni megerősítette, hogy az Ahsoka továbbviszi azt a szálat, ami korábban már kiderült: "Az Ahsoka egy folyamatos történet. Egy határozott cél felé halad, nem pedig kisebb fajta kalandok történnek. Ezt szeretném, ha a karakterem csinálná és szerintem a rajongók is ezt akarják."

- Filoni írta az összes epizódot, csakúgy, mint Favreau a Book of Boba Fettet (ott ugye Filoni csak társ-író volt a 6. résznél). „Vannak különféle diagramjaim, körvonalaim és grafikonjaim, és sok minden, amin dolgozom és összekapcsolom, ahogy mindig is tettem” – mondja Filoni. "Jon nagyszerű. Képes rámutatni a dolgokra abból a szempontból, hogy nincs olyan mélyen Ahsoka történetének gazában és az animáció minden apró darabjában. Szükségem van erre a nézőpontra."

- Az együttműködés fontos, különösen akkor, ha olyan sokáig a fejedben élsz a történettel. „Ha eljön az ideje, hogy végre megteszem, az kissé megfélemlítő, mert akkor ez így lesz” – mondja Filoni.

- Az Ahsoka másik kulcsfontosságú hangadója Carrie Beck ügyvezető producer. „Amikor elkészült a piszkozat, elküldtem Carrie-nek. Mindig ő az első olvasóm” – mondja Filoni. „A Rebels óta velem van ezen az úton, tehát óriási partner volt ebben az egészben.”

- Az Ahsoka hasonló témát fog boncolgatni, amit már a Mandalorian és a Book of Boba Fett véghezvitt. Carrie szerint ez az, hogy mindhárom karakter túlélt valamit: „Annak ellenére, hogy mi történt velük a múltjukban, aktívan döntenek arról, hogyan fognak részt venni a jelenben vagy a jövőben, és ez mit is jelent számukra.”

- Dawson az Ahsokát egy történetnek tekinti a véget nem érő küzdelemről, hogy tisztességes maradj egy olyan világban, amely megtörhet vagy kegyetlenné tehet – akárcsak mentorával, Anakin Skywalkerrel, amikor Darth Vader lett. A színész abban bízik, hogy Ahsoka sorsa fényesebb lesz. „Úgy érzem, rendíthetetlen, és valóban a fényben munkálkodók legjobbjait képviseli”

- A fehér köpeny a Rebels fináléjában egy újabb támpont Ahsoka jövőjéhez. Az eddigi élőszereplős megjelenéseinél szürke ruhákban láthatjuk őt.

- „Tudom, hogy mindenki Ahsokáról, a Szürkéről és Ahsokáról, a Fehérről beszél, és mindezekről a különböző dolgokról” – mondja Dawson. „Van egy elképzelés a bölcsességéről – és hogyan jut el odáig? Nem tudom. De nagyon szórakoztató lesz megtudni.”

Szerkesztve: - Bence1997
  • Nagyon tetszik 1
  • Meglepő 1
  • Tetszik 6
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

37 perccel korábban, Bence1997 írta:

- „Tudom, hogy mindenki Ahsokáról, a Szürkéről és Ahsokáról, a Fehérről beszél, és mindezekről a különböző dolgokról” – mondja Dawson. „Van egy elképzelés a bölcsességéről – és hogyan jut el odáig? Nem tudom. De nagyon szórakoztató lesz megtudni.”

Oké, ez nekem azt sugallja, hogy a Rebels utolsó percei a Lothalon Ahsokával eme széria első évada után játszódik. :hmm:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nekem már egy ideje ez a teóriám: a sorozat az ő "Fehér Gandalffá" válásáról fog szólni. Anakin felbukkanása is ehhez tehet majd hozzá. Ezra és Thrawn felbukkanása szerintem mindenképpen csak egy teaser lesz a történet következő állomásához. Persze ez mint írtam, saját teóriám, egyedül csak Filoni tudja, hogy mit is akar elmesélni a karakterrel. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2022. 05. 26. - 22:15, Ody Mandrell írta:

Talán így már Sky is elégedettebb lesz. :)

Igen, apróság, de sokkal jobb, mint volt! Rosario pedig még mindig ragyogó Ahsoka. :) 

Jó látni, hogy a rajongók ilyen irányú (sokak számára nem releváns) "panaszai" is meghallgattatásra találtak Filoniék berkeiben, mint a lekkuk hossza. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nem meglepő hír, de a Hollywood Reporter tegnapi cikkjében azon túl, hogy elárulták, Bryce egy epizódot fog rendezni a Mandi 3. évadához, Filoniról azt írták, hogy több epizódot fog rendezni az Ahsoka c. sorozatból.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.