csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Bocs Főnök! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Szerző Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. A legfontosabb karakterről is érkezett egy poszter. 4 4 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Kicsi Jub-Jub fenyegetve érzi magát. Itt egy STAR WARS CICAAAAA!!!! 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. (szerkesztve) Oké, a legutóbbi tv-spot (Legacy) alapján így tudom elképzelni a következő két részt: Spoiler A 3. részben látjuk majd a Hera-Mon Mothma beszélgetést (egy kép alapján gondolom, ahol Herát látjuk egy holoasztalnál(?), kísértetiesen megidézve az előzetesben lévő jelenetet). Közben Ahsoka és Sabine edzenek egyet a hajón, miközben úton vannak. A Seatos felett lesz egy kis csetepaté a T-6 -os és a gonoszok között (Shin és Marrok szinte biztos vadászban lesznek, mert a Celebrationös exkluzív előzetes és a teaser+trailer alapján ők támadják meg Ahsokáékat és Sabine gondolom itt fog majd lövészkedni). A 4. részben pedig a Seatosi ütközetet láthatjuk Baylan, Shin és Marrok + Morgan erői nem más, mint az Ahsoka-Sabine-Hera hármas ellen. A legutóbbi tv-spotban Herát is a Seatoson látjuk, ott, ahol Morganék a térképet vizsgálták, Hera háta mögött pedig látható Chopper és a Ghost is. Szóval izgalmas hetek elé nézünk. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy nagyjából ha 5%-ot ismerünk az évad második feléből, akkor jó vagyok. Szerkesztve: 2023. Augusztus 26. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A legfontosabb karakterről is érkezett egy poszter. Kétségtelen, hogy ő a Főni. Amint megláttam tudtam. Jányom nemesegyszerűen annyit mondott rá: "Kell". Szerkesztve: 2023. Augusztus 26. - Szisz 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 26. Szuper a Loth-macska karakter poszter! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 27. 23 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Kicsi Jub-Jub fenyegetve érzi magát. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 28. (szerkesztve) Az első 6 nap alatt Amerikában 1,2 millióan nézték meg az Ahsokát. Ezt a Samba TV közölte. Ez természetesen nem a teljes amerikai nézettséget jelenti, csak (ha jól olvasom) a Sambával rendelkezőket. Összehasonlításként a Mandi 3. évadának premierjét 1,6 millióan tekintették meg ugyanannyi idő alatt. Az eddigi Samba nézettségek: The Mandalorian s02 - 2.08m households The Book of Boba Fett - 1.7m households Obi-Wan Kenobi - 2.14m households Andor - ? The Mandalorian s03 - 1.6m households Ahsoka (over first six days) - 1.2m households Szerkesztve: 2023. Augusztus 28. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 28. (szerkesztve) 1.2 millió *háztartásban nézték, nem ennyien. Csak a pontosság kedvéért illetve a berakott screenshot alapján nekem úgy tűnik a mandi 3. évadát eddig tekintették meg 1.6 millió háztartásban, nem pedig az első 6 nap alatt Szerkesztve: 2023. Augusztus 28. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. Már csak egyet kell aludni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. 14 perccel korábban, kudar írta: Már csak egyet kell aludni. Tűkön is ülök. Érzem, hogy itt nem lesz üresjárat, vagy mellékküldetés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. Ha 15 évvel ezelőtt, amikor szintén ha jól emlékszem így augusztusban volt a TCW mozis premierje, azt mondja valaki, hogy erről az Ahsoka nevű karakterről készül egy élőszereplős sorozat... fogalmazzunk úgy, hogy nem lelkesedtem volna. Azóta a kedvenc karakteremmé vált (ha nem lenne ez a sorozat, nálam akkor is ő nyerné a Madness-t) és közben jött egy Rebels is, aminek már szintén vagy 5 éve vége és most ott tartunk, hogy az animációs fronton megismert karakterek átköltöznek élőszereplősként a képernyőre. Talán elcsépelt már, sokszor elhangzott az elmúlt években itt a fórumon, hogy milyen kivételes kor ez amiben SW rajongók lehetünk ilyen tartalmakkal. Számomra ez a sorozat hozta el azt, amiben ott van a SW esszenciája és egyben megvan az az érzése is, hogy én ezeket a szereplőket, ezt a világot már ismerem és szeretem is, mégis ahogy az eddigi két részben láttuk rengeteg titkot, új lehetőséget rejt magában. Eddig az Andor tetszett a legjobban, ami a megvalósítást, írást, rendezést tekintve egyértelműen a kedvencem volt. Az Ahsoka viszont hozza azt a hamisítatlan Filoni féle SW hangulatot, ami miatt emelem kalapomat Dave előtt. Várom én is a holnapot, még ha csak estefelé tudom is majd megnézni. 4 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. 19 órával ezelőtt, Yoda József írta: 1.2 millió *háztartásban nézték, nem ennyien. Csak a pontosság kedvéért illetve a berakott screenshot alapján nekem úgy tűnik a mandi 3. évadát eddig tekintették meg 1.6 millió háztartásban, nem pedig az első 6 nap alatt Természetesen nem is össznépet mondtam, hanem akiknek van Samba TV micsodájuk. De ha már itt tartunk, íme a hivatalos közlemény: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. (szerkesztve) Alig várom a holnap estét. Régen két karaktert utáltam nagyon, az Ahsoka és Ezra. Ehhez képest számomra most már ők egyenértékűek a saga filmes szereplőkkel. Szerkesztve: 2023. Augusztus 29. - Nute Gunray 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 29. Ahsoka az elmúlt 15 évben tényleg hihetetlen, elképesztő utat járt be. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. A 3. epizód címe: Time To Fly (Ideje repülni). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Lehet elő kéne fizetnem, mert felkelek korán és sehol a magoson... :S Így most dolgozhatok helyette bakker... 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Nos nagyon találó a cím, ennyit mondhatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Óriási rész volt! Nekem az eddigi háromból ez tetszett a legjobban. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Huhh, még csak most néztem meg, de már azt kívánom bár jövő hét lenne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Ritkán érzem azt ilyen rövid részeknél, hogy na igen, ez zseniálisan lett kihasználva. Remek rész volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Valóban nagyon jó volt! Sok egy hét ilyenkor! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Baromi jó rész volt! Nagyon sajnáltam, hogy vége. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Hány perces? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Ezt most én is megnéztem munka előtt. Remek volt! Látványos, izgalmas, és a pont rosszkor lett vége. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. 32 perccel korábban, Nute Gunray írta: Hány perces? 37 percnet mutat a Disney+, de a végén lévő stáblistát leszámítva 31 perces az epizód. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. (szerkesztve) A redditen valaki elárult pár információt a sorozat további epizódjairól. A felhasználó korábban már dolgozott a sorozaton és az alábbiakat még az eheti rész előtt tette közzé pár napja. A spoilerek nem árulnak el semmit Ezráról vagy Thrawnról (de még a gonoszokról se), de ezen kívül érdekes infókat ír. Az alábbi a 3. rész rövid ismertetője, ami végül be is jött: Spoiler - A 3. epizódban Ahsoka és Sabine egy hajón utaznak, amit végül Morgan lelő. Itt pedig a többi: Spoiler - Az 5. epizód (Filoni epizódja) a legjobb. - Anakin felfog tűnni az 5., a 7. és a 8. epizódban. - A 7. epizódban Anakin hologramként fog felbukkanni, míg a záró epizódban erőszellemként fog mosolyogni/integetni. - Ahsoka a 4 . rész végén egy halálközeli élményben vesz részt, a szivárogtató nem teljesen biztos benne. - a felhasználó ezt válaszolta "Az igazat megvallva nagyon közel vagy" egy másik felhasználónak, aki egy víz alatti koordinátorról spekulált, ahol Ahsoka valamiféle fulladásos élményt él át. - C-3PO felfog tűnni a 7. epizódban. - Luke nem fog feltűnni a sorozatban, említve sincs. - Zeb se fog feltűnni. Szerkesztve: 2023. Augusztus 30. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Na ezt inkább skippelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Kihagyom én is, kár lenne elrontani a szórakozást. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 30. Én is elkerülök minden spoilert már.. Öregszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.