Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
  • Népszerű hozzászólás

A legfontosabb karakterről is érkezett egy poszter. :D

Image

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Oké, a legutóbbi tv-spot (Legacy) alapján így tudom elképzelni a következő két részt:

Spoiler

A 3. részben látjuk majd a Hera-Mon Mothma beszélgetést (egy kép alapján gondolom, ahol Herát látjuk egy holoasztalnál(?), kísértetiesen megidézve az előzetesben lévő jelenetet). Közben Ahsoka és Sabine edzenek egyet a hajón, miközben úton vannak. A Seatos felett lesz egy kis csetepaté a T-6 -os és a gonoszok között (Shin és Marrok szinte biztos vadászban lesznek, mert a Celebrationös exkluzív előzetes és a teaser+trailer alapján ők támadják meg Ahsokáékat és Sabine gondolom itt fog majd lövészkedni).

A 4. részben pedig a Seatosi ütközetet láthatjuk Baylan, Shin és Marrok + Morgan erői nem más, mint az Ahsoka-Sabine-Hera hármas ellen. A legutóbbi tv-spotban Herát is a Seatoson látjuk, ott, ahol Morganék a térképet vizsgálták, Hera háta mögött pedig látható Chopper és a Ghost is.

Szóval izgalmas hetek elé nézünk. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy nagyjából ha 5%-ot ismerünk az évad második feléből, akkor jó vagyok. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A legfontosabb karakterről is érkezett egy poszter. :D

Image

Kétségtelen, hogy ő a Főni. Amint megláttam tudtam. Jányom nemesegyszerűen annyit mondott rá: "Kell". :shocked::yes:

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Kicsi Jub-Jub fenyegetve érzi magát.

petting-baby-ewok.gif

:D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az első 6 nap alatt Amerikában 1,2 millióan nézték meg az Ahsokát. Ezt a Samba TV közölte. Ez természetesen nem a teljes amerikai nézettséget jelenti, csak (ha jól olvasom) a Sambával rendelkezőket. Összehasonlításként a Mandi 3. évadának premierjét 1,6 millióan tekintették meg ugyanannyi idő alatt.

Az eddigi Samba nézettségek:

The Mandalorian s02 - 2.08m households

The Book of Boba Fett - 1.7m households

Obi-Wan Kenobi - 2.14m households

Andor - ?

The Mandalorian s03 - 1.6m households

Ahsoka (over first six days) - 1.2m households

Hozzászólás ideje:

1.2 millió *háztartásban nézték, nem ennyien. Csak a pontosság kedvéért :)

illetve a berakott screenshot alapján nekem úgy tűnik a mandi 3. évadát eddig tekintették meg 1.6 millió háztartásban, nem pedig az első 6 nap alatt

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, kudar írta:

Már csak egyet kell aludni. :D

Tűkön is ülök. Érzem, hogy itt nem lesz üresjárat, vagy mellékküldetés. 

Hozzászólás ideje:

Ha 15 évvel ezelőtt, amikor szintén ha jól emlékszem így augusztusban volt a TCW mozis premierje, azt mondja valaki, hogy erről az Ahsoka nevű karakterről készül egy élőszereplős sorozat... fogalmazzunk úgy, hogy nem lelkesedtem volna. Azóta a kedvenc karakteremmé vált (ha nem lenne ez a sorozat, nálam akkor is ő nyerné a Madness-t) és közben jött egy Rebels is, aminek már szintén vagy 5 éve vége és most ott tartunk, hogy az animációs fronton megismert karakterek átköltöznek élőszereplősként a képernyőre. Talán elcsépelt már, sokszor elhangzott az elmúlt években itt a fórumon, hogy milyen kivételes kor ez amiben SW rajongók lehetünk ilyen tartalmakkal.
Számomra ez a sorozat hozta el azt, amiben ott van a SW esszenciája és egyben megvan az az érzése is, hogy én ezeket a szereplőket, ezt a világot már ismerem és szeretem is, mégis ahogy az eddigi két részben láttuk rengeteg titkot, új lehetőséget rejt magában. Eddig az Andor tetszett a legjobban, ami a megvalósítást, írást, rendezést tekintve egyértelműen a kedvencem volt. Az Ahsoka viszont hozza azt a hamisítatlan Filoni féle SW hangulatot, ami miatt emelem kalapomat Dave előtt.
Várom én is a holnapot, még ha csak estefelé tudom is majd megnézni. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
19 órával ezelőtt, Yoda József írta:

1.2 millió *háztartásban nézték, nem ennyien. Csak a pontosság kedvéért :)

illetve a berakott screenshot alapján nekem úgy tűnik a mandi 3. évadát eddig tekintették meg 1.6 millió háztartásban, nem pedig az első 6 nap alatt

Természetesen nem is össznépet mondtam, hanem akiknek van Samba TV micsodájuk. :)

De ha már itt tartunk, íme a hivatalos közlemény:

Hozzászólás ideje:

Alig várom a holnap estét. Régen két karaktert utáltam nagyon, az Ahsoka és Ezra. :P Ehhez képest számomra most már ők egyenértékűek a saga filmes szereplőkkel.

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

Lehet elő kéne fizetnem, mert felkelek korán és sehol a magoson... :S Így most dolgozhatok helyette bakker... :(

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ritkán érzem azt ilyen rövid részeknél, hogy na igen, ez zseniálisan lett kihasználva. Remek rész volt. :clap:

Hozzászólás ideje:

Ezt most én is megnéztem munka előtt. :) Remek volt! Látványos, izgalmas, és a pont rosszkor lett vége. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
32 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Hány perces?

37 percnet mutat a Disney+, de a végén lévő stáblistát leszámítva 31 perces az epizód. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A redditen valaki elárult pár információt a sorozat további epizódjairól. A felhasználó korábban már dolgozott a sorozaton és az alábbiakat még az eheti rész előtt tette közzé pár napja. A spoilerek nem árulnak el semmit Ezráról vagy Thrawnról (de még a gonoszokról se), de ezen kívül érdekes infókat ír.

Az alábbi a 3. rész rövid ismertetője, ami végül be is jött:

Spoiler

- A 3. epizódban Ahsoka és Sabine egy hajón utaznak, amit végül Morgan lelő.

Itt pedig a többi:

Spoiler

- Az 5. epizód (Filoni epizódja) a legjobb.

- Anakin felfog tűnni az 5., a 7. és a 8. epizódban.

- A 7. epizódban Anakin hologramként fog felbukkanni, míg a záró epizódban erőszellemként fog mosolyogni/integetni.

- Ahsoka a 4 . rész végén egy halálközeli élményben vesz részt, a szivárogtató nem teljesen biztos benne.

- a felhasználó ezt válaszolta "Az igazat megvallva nagyon közel vagy" egy másik felhasználónak, aki egy víz alatti koordinátorról spekulált, ahol Ahsoka valamiféle fulladásos élményt él át.

- C-3PO felfog tűnni a 7. epizódban.

- Luke nem fog feltűnni a sorozatban, említve sincs.

- Zeb se fog feltűnni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.