Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 10. Hozzászólás ideje: 2020. December 10. (szerkesztve) 2023. december 22. -én Patty Jenkins elhozza a mozikba filmjét, amely egy új generációt mutat be. The story will introduce a new generation of starfighter pilots as they earn their wings and risk their lives in a boundary-pushing, high-speed thrill-ride, and move the saga into the future era of the galaxy. Szerkesztve: 2020. December 13. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. A Rogue One után egy Rogue Squadron? Hejhó! És ez egy gyerekkori álom beteljesülése a részemről. Mindig is vágytam egy olyan filmre, amiben csillagvadász pilóták szerepelnek. Ráadásul "jövőbeli éra" - irány az ep9 utáni világ? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: A Rogue One után egy Rogue Squadron? Hejhó! És ez egy gyerekkori álom beteljesülése a részemről. Mindig is vágytam egy olyan filmre, amiben csillagvadász pilóták szerepelnek. Ráadásul "jövőbeli éra" - irány az ep9 utáni világ? Nekem is ez jutott eszembe, na meg a videójáték amivel gondolom te is játszottál. Az nekem egy etalon sw-játék. Imádtam minden percét. Ez a film vajon már az ep9 után játszódik mikor Rey már Jediket képez? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 2 perccel korábban, Frenkie írta: Ez a film vajon már az ep9 után játszódik mikor Rey már Jediket képez? Ez érdekes kérdés. A fenti szinopszis alapján azt mondanám, hogy igen. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Én egyelőre nem látom, hogy ebben mi annyira érdekes, hogy filmet kelljen csinálni, de cáfoljanak rám 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hasonlóan érzek. Nem tudom, hogy milyen ötlet alapján győzte meg Patty a Lucasfilmet. Egyelőre a sorozatok iránt sokkal lelkesebb vagyok. Itt meg pláne a téma se annyira izgat. Persze, biztos érdekes lesz, de remélem azzal fogják feldobni a témát, hogy átrakják a TROS utánra, mert nem szeretnék 3 év múlva egy olyan filmre beülni, amelyben azt kell néznem, hogy a lázadók megütköznek a Birodalommal. 1 3 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. (szerkesztve) A future era sztem egyértelműsíti, hogy nem a Rebel Alliance pilótáiról lesz szó. Alapvetően engem se hoz lázba annyira ez az aspektus, de így, hogy a jövőben játszódik, látok benne fantáziát. Szerkesztve: 2020. December 11. - Sinistra 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Igazad lehet. Így picit várósabb. Remélem odapörköl majd. Hiszen 4 év kihagyás után látunk majd új SW filmet. Remélem legalább olyan élmény lesz, mint a RO. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerintem a Lucasfilm és a Disney nem azért engedett ennek a filmnek zöld utat, mert egy érdektelen vacakot láttak benne. 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 10 perccel korábban, Dzséjt írta: Szerintem a Lucasfilm és a Disney nem azért engedett ennek a filmnek zöld utat, mert egy érdektelen vacakot láttak benne. Szerintem is. Én bencéhez hasonlóan egy R1 stílusú mozira számítok, de úgy, hogyha sikeres lesz akkor tudják folytatni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerintem is a Rogue One-hoz fog hasonlítani. Eleve a cím, Rogue Squadron ezt sugallja, amellett, hogy ez az ep5-ös osztag neve és egy (eme osztagot középpontba helyező) videojáték címe. Na meg ugye anno egy egész könyvsorozat is épült a Zsiványok köré (és ezt még én is szerettem). Szóval azért akad itt szép példa arra, hogy pilótákról, űrcsatákról és X-szárnyúakról lehet sztorit írni. A Squadrons is jó "filmes" sztorival bír, egy baromságot leszámítva, de azt meg ki lehet védeni. Én amúgy egy Top Gun szerű filmet látok magam előtt. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerintem az első előzetesek be fogják inditani rögtön a lelkesedést. Ilyen vadászgépes témából vizuálisan nagyon jó dolgokat lehet kihozni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerintem is. Emlékszem, én a RO-ért se voltam teljesen oda, amikor bejelentették és amikor elkezdtek a hírek csordogálni, ott mondjuk a 2. előzetes győzött meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 5 órával ezelőtt, Bomarr írta: Szerintem az első előzetesek be fogják inditani rögtön a lelkesedést. Ilyen vadászgépes témából vizuálisan nagyon jó dolgokat lehet kihozni. Pláne úgy, hogy az ep7-8 és az RO is fel tudott mutatni újat a témában, gondolok itt az X-szárnyúak különböző pontjaira "rögzített" kamerákkal, vagy a "pilóták szemszögéből" nézettel, ami baromi üde színfolt volt az ep1-6 konzervatív ábrázolása után. Ez a film meg erről fog szólni. Szerintem itt olyan snitteket fogunk látni, hogy utána rossz lesz ránézni az RO-ra. (Szándékos a költői túlzás.) 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Az RO-nak is a Scarif feletti úrcsata volt az egyik legnagyobb erőssége. Számomra epekedve várós a film 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. X-szárnyú könyveket is szerettem, szóval nagyon várom ezt a filmet. 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Remélem egy vérbeli háborús filmet kapunk, hihetetlenül látványos űrcsatákkal. Akarom érezni az üzemanyag és a kiégett berendezések szagát a filmvásznon keresztül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 11 órával ezelőtt, Yoda József írta: Én egyelőre nem látom, hogy ebben mi annyira érdekes, hogy filmet kelljen csinálni, de cáfoljanak rám Első látásra én is ezt mondanám. Viszont ott a kulcsmondat, hogy a jövőben játszódik. Elvileg véget ért a háború, esetleg az ER megmaradt seregei ellen lehet még harcolni, de az meg nagyon másolná a Birodalom maradványai elleni harcot. Remélem másról lesz szó, és itt egyúttal jó lenne megismerni a galaxis aktuális helyzetét. Titkon egy TROS folytatást várok ettől a filmtől, kicsit más aspektusból. Akár még Poe is feltűnhet mint osztag parancsnok, vagy akár tábornok. Na ahogy ezeket leírtam, máris cefetül várom. Taika filmje meg lehetne ennek a folytatása... 3 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Eleve a cím, Rogue Squadron ezt sugallja, amellett, hogy ez az ep5-ös osztag neve és egy (eme osztagot középpontba helyező) videojáték címe. Imádtam azt a videójátékot. A mai napig magam elé tudom idézni a pályákat. Még most is a fülemben cseng Luke szava: "Visual maintain scanning". Gondolom te is játszottál vele anno. Áradt belőle a nagybetűs sw hangulat. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. 2 órával ezelőtt, Frenkie írta: Imádtam azt a videójátékot. A mai napig magam elé tudom idézni a pályákat. Még most is a fülemben cseng Luke szava: "Visual maintain scanning". Gondolom te is játszottál vele anno. Áradt belőle a nagybetűs sw hangulat. Apámmal azon versengtünk benne, ki tud jobb eredményt elérni az adott pályán. Imádtam. Kivéve az AT-AT-k lábának körbetekerését, mert azt utáltam. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. (szerkesztve) Bevallom őszintén, a az sugallat, hogy ez az ST után játszódik, engem kicsit elszomorít. Tudom, lerágott csont már az OT ideje, de mégiscsak ez az a korszak, ami a Rogue Squadron korszaka. Plusz az ST űrcsatái annyira nem is fogtak meg, mint mondjuk a RO-é. Nem azt mondom, hogy nem lehet jól megcsinálni abból ami az ST-ben van, de ész szívesebben látnám ezt a filmet az OT idejében Szerkesztve: 2020. December 12. - Nabopolasszar Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. 8 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Bevallom őszintén, a az sugallat, hogy ez az ST után játszódik, engem kicsit elszomorít. Tudom, lerágott csont már az OT ideje, de mégiscsak ez az a korszak, ami a Rogue Squadron korszaka. Plusz az ST űrcsatái annyira nem is fogtak meg, mint mondjuk a RO-é. Nem azt mondom, hogy nem lehet jól megcsinálni abból ami az ST-ben van, de ész szívesebben látnám ezt a filmet az OT idejében Pedig ez pont, hogy plusz kéne legyen. Az EpIX utáni időszakról lövésünk sincs. Most majd lesz. Sooook-sok lövésünk. 1 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Én mondjuk arra vagyok kíváncsi, hogy kik lesznek az ellenfelek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Remélem nem az Első Rend maradványa.... 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Behothatnák a gryskeket, ha már Zahn kitalált a Thrawn könyveihez. De ha tényleg ez lenne, akkor én legalább egy 100 éves időugrást reálisnak tartanék, viszont akkor meg az X-szárnyúak nem illenének a képbe. De majd kitalálnak valami érdekeset. Nekem még az is eszembe jutott, hogy a 8-9 közti egy évben fog játszódni. 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. (szerkesztve) Oscar Isaac most hányadán áll az SW franchise-al? Ha tényleg a IX. epizód után játszódik, akkor el tudom képzelni Poe-t egyfajta vezéralakként a filmben. 16 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Apámmal azon versengtünk benne, ki tud jobb eredményt elérni az adott pályán. Imádtam. Kivéve az AT-AT-k lábának körbetekerését, mert azt utáltam. Fúú, azt hittem csak én voltam egyedül ezzel. A Koréliás (azt hiszem a 4.) pályán évekig nem tudtam átjutni az AT-AT-k miatt. Aztán szerencsére találtam cheat kódokat. Szerkesztve: 2020. December 12. - Whill Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Remélem nem az Első Rend maradványa.... Én is remélem. De ötletem sincs, ha ők nem, akkor ki más lehetne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Én is remélem. De ötletem sincs, ha ők nem, akkor ki más lehetne. Arról nekem sincs ötletem. Távolra kellene rakni a IX-től. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Mi van, ha a Nihilek visszatérnek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 12. Hozzászólás ideje: 2020. December 12. A nihilkeről nem sokat tudni. Palpatine után kb. lepke fingnak tűnnek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.