Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Leslye Headland májusban bejelentett sorozata egy mystery-thriller lesz, amely a High Republic végső napjaiba fog elkalauzolni minket. :)

92b6yxbu1g461.jpg

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Mondtam én kapunk ehhez az érához is sorozatot :D Fúh. én nagyon komálnám ha Darth Plagueis-t is beleszőnék a sztoriba. Abból kiindulva ahogy a Mandoban is kezelnek bizonyos dolgokat, szerintem itt is az állunkat fogjuk keresni sokszor.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Wookie szerint a High Republic 300 és 100 BBY között létezett. A jövő hónapban induló projekt 232 BBY -ben kezdődik. Ergo már benne leszünk egy ideje az érában. Ha a dolog igaz, akkor kb. 100 BBY -ben járunk majd ebben a sorozatban. Plagueis mestere esetleg itt tűnne fel? :hmm:

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bence1997 írta:

Plagueis mestere esetleg itt tűnne fel? :hmm:

Lehetsége, de ahhoz tudni kéne hogy Plagueis mikortól volt Sith.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Iqvi írta:

Lehetsége, de ahhoz tudni kéne hogy Plagueis mikortól volt Sith.

X - 32 BBY. :P

Amúgy viccet félretéve szerintem ebben a sorozatban láthatjuk majd azt, ahogyan Plagueis mestere és talán maga Plagueis mesterkedik. Nagyon váróssá vált a sorozat.

Annyi biztos, hogy női főhős lesz, a részletek egyelőre nem ismertek, de nagy pénzben tennék rá, hogy 2023 -ban jön a sorozat. :)

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Ki volt Plagueis mestere? A Legendákban erről volt szó? 

Legendákban egy Bith sith nagyúr képezte ki, kánonban nincs infó róla.

Hozzászólás ideje:

Nekem ez a sorozat a legvárósabb talán így látatlanban is :D Hátha kapunk utána egy Plagueis könyvet is, vagy csak akár egy limitáltabb spin-off sorozatot ami elmeséli a tragédiáját :D 

Hozzászólás ideje:

Szépen elkezdik feszegetni az eddigi kereteket, és ezekből időben is egyre inkább kimutató alkotásokat behozni, ami szerintem remek. A sötét oldal kapcsán már régóta várnék vmi olyan művet, ami kifejezetten erre fókuszál. Sokat várok tőle, remélem jól sül el.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta:

Akkor Yoda ebben elvileg szerepelhet. 

Yoda szerepelhet  a "sima" High Rebublicban is. 900 éves, 300 évvel az EP1 elött már tuti Jedi, sőt szerintem már mester is.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Yoda fel fog bukkanni a jövőre érkező High Republicos történetekben - már pár hónapja tudni lehet :D - itt meg elvileg 60-70 évvel leszünk a PT előtt. :P

Hozzászólás ideje:

Én itt azért azt várom, hogy az eddigiekhez képest sokkal inkább előtérbe kerüljön a politika, a színfalak mögötti ármánykodások stb. Szerintem itt kevésbé a látványos akciókon lehet a hangsúly. Most csomó sorozat be lett jelentve, talán végre azokra is gondolnak, akik imádták a prequel szenátusi jeleneteit.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , ati írta:

Mekkora lenne már, ha az említett női főszereplő egy sith lenne? :D

Én szinte biztos vagyok benne. Szerintem ez a sorozat a sith-ek politikai és alvilági sz*rkavarásáról fog szólni, hasonlóan a Darth Plagueis-hez.

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta:

A téma ígéretes, csak a showrunnerben nem tudok igazán megbízni, így fenntartásokkal kezelem egyelőre

Mi a baj vele?

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Mi a baj vele?

A feminizmus :D sajnos a mai világból kinézem, hogy azért került oda, mert ideológiailag megfelelő volt.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Yoda József írta:

A feminizmus :D sajnos a mai világból kinézem, hogy azért került oda, mert ideológiailag megfelelő volt.

Komolyan ez a probléma? Miért baj ez egyáltalán?:hmm:

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Iqvi írta:

Komolyan ez a probléma? Miért baj ez egyáltalán?:hmm:

Ha szakmailag rendben van, nekem nem baj, de reméljük tényleg a szakmaiság döntött a kinevezése mellett, nem pedig az volt az érve KK-nak, hogy  "The Force is female" ;) 

Nem ismerem a munkásságát, szóval nem tudok nyilatkozni a szakmaiságáról.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.