Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. (szerkesztve) Leslye Headland májusban bejelentett sorozata egy mystery-thriller lesz, amely a High Republic végső napjaiba fog elkalauzolni minket. Szerkesztve: 2020. December 11. - Bence1997 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Ez egy nagyon izgalmas sorozatnak tűnik. A High Republic végnapjai? Akkor Yoda ebben elvileg szerepelhet. Vajon Darth Plagueis is feltűnhet? Vagy más Sith? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Remélem igen. Ez a sori szerintem már közelebb lesz a prequelhez, pár évtizeddel. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Na, most kezdett el érdekelni a dolog 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Mondtam én kapunk ehhez az érához is sorozatot Fúh. én nagyon komálnám ha Darth Plagueis-t is beleszőnék a sztoriba. Abból kiindulva ahogy a Mandoban is kezelnek bizonyos dolgokat, szerintem itt is az állunkat fogjuk keresni sokszor. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Tényleg az a kérdés, hogy mikor játszódik majd a sori. Ha nem is Plagueis-nek, de valamelyik Sith-elődjének mindenképp kellene szerepelnie. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. A Wookie szerint a High Republic 300 és 100 BBY között létezett. A jövő hónapban induló projekt 232 BBY -ben kezdődik. Ergo már benne leszünk egy ideje az érában. Ha a dolog igaz, akkor kb. 100 BBY -ben járunk majd ebben a sorozatban. Plagueis mestere esetleg itt tűnne fel? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Éppen most , Bence1997 írta: Plagueis mestere esetleg itt tűnne fel? Lehetsége, de ahhoz tudni kéne hogy Plagueis mikortól volt Sith. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Lehetsége, de ahhoz tudni kéne hogy Plagueis mikortól volt Sith. X - 32 BBY. Amúgy viccet félretéve szerintem ebben a sorozatban láthatjuk majd azt, ahogyan Plagueis mestere és talán maga Plagueis mesterkedik. Nagyon váróssá vált a sorozat. Annyi biztos, hogy női főhős lesz, a részletek egyelőre nem ismertek, de nagy pénzben tennék rá, hogy 2023 -ban jön a sorozat. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Ki volt Plagueis mestere? A Legendákban erről volt szó? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 2 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Ki volt Plagueis mestere? A Legendákban erről volt szó? Legendákban egy Bith sith nagyúr képezte ki, kánonban nincs infó róla. 1 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. A thriller a galaxis sötét titkaira és a felbukkanó Sötét Oldalra fókuszál. Ez jól hangzik. Biztos vagyok benne, hogy felbukkannak a Sithek. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Nekem ez a sorozat a legvárósabb talán így látatlanban is Hátha kapunk utána egy Plagueis könyvet is, vagy csak akár egy limitáltabb spin-off sorozatot ami elmeséli a tragédiáját Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. (szerkesztve) Talán az összes sorozat közül ez a legvárósabb. Szerkesztve: 2020. December 11. - Darth Revan9 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Az új bejelentések közül én is ezt várom a legjobban az Obi-Wan mellett. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Plagueis-re mindenképpen számítok, ha nem is mesterként, de tanítványként igen. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szépen elkezdik feszegetni az eddigi kereteket, és ezekből időben is egyre inkább kimutató alkotásokat behozni, ami szerintem remek. A sötét oldal kapcsán már régóta várnék vmi olyan művet, ami kifejezetten erre fókuszál. Sokat várok tőle, remélem jól sül el. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. A High Republic utolsó napjai. Micsoda projekt. Nagyon-nagyon várós. Vajon hogyan néz ki majd a Galaxis? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. A téma ígéretes, csak a showrunnerben nem tudok igazán megbízni, így fenntartásokkal kezelem egyelőre 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. El sem tudom hinni, hogy ebből az érából is lesz sorozat, feldobta az amúgy is jó napomat 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Nekem is ez, a legvárósabb. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 9 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Akkor Yoda ebben elvileg szerepelhet. Yoda szerepelhet a "sima" High Rebublicban is. 900 éves, 300 évvel az EP1 elött már tuti Jedi, sőt szerintem már mester is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Yoda fel fog bukkanni a jövőre érkező High Republicos történetekben - már pár hónapja tudni lehet - itt meg elvileg 60-70 évvel leszünk a PT előtt. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Én itt azért azt várom, hogy az eddigiekhez képest sokkal inkább előtérbe kerüljön a politika, a színfalak mögötti ármánykodások stb. Szerintem itt kevésbé a látványos akciókon lehet a hangsúly. Most csomó sorozat be lett jelentve, talán végre azokra is gondolnak, akik imádták a prequel szenátusi jeleneteit. 5 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Mekkora lenne már, ha az említett női főszereplő egy sith lenne? 1 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Éppen most , ati írta: Mekkora lenne már, ha az említett női főszereplő egy sith lenne? Én szinte biztos vagyok benne. Szerintem ez a sorozat a sith-ek politikai és alvilági sz*rkavarásáról fog szólni, hasonlóan a Darth Plagueis-hez. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 7 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: A téma ígéretes, csak a showrunnerben nem tudok igazán megbízni, így fenntartásokkal kezelem egyelőre Mi a baj vele? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. 3 perccel korábban, Nute Gunray írta: Mi a baj vele? A feminizmus sajnos a mai világból kinézem, hogy azért került oda, mert ideológiailag megfelelő volt. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Éppen most , Yoda József írta: A feminizmus sajnos a mai világból kinézem, hogy azért került oda, mert ideológiailag megfelelő volt. Komolyan ez a probléma? Miért baj ez egyáltalán? 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Hozzászólás ideje: 2020. December 11. Éppen most , Iqvi írta: Komolyan ez a probléma? Miért baj ez egyáltalán? Ha szakmailag rendben van, nekem nem baj, de reméljük tényleg a szakmaiság döntött a kinevezése mellett, nem pedig az volt az érve KK-nak, hogy "The Force is female" Nem ismerem a munkásságát, szóval nem tudok nyilatkozni a szakmaiságáról. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.