Ugrás a kommentre

Volume 1 trailer


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

8 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Azért valami mozgóképnek is örültem volna a sorozatból, de akkor majd jövő hónapban

Igen én is, ezt így még nem lehet átlátni, bár az anime fanoknak gondolom már ez is sokat mond. :D 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Ody Mandrell kiemelte a topikot
  • 1 hónappal később...

Ami a fénykardok kivételével fekete-fehérben van abban látok potenciált, többi az nekem is ilyen meh. De majd meglátjuk.

 

Azért menő, ahogy a hüvelyből előhúzza a fénykardot :lol:

 

Szerkesztve: - NorbiLordi
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Általában nem szoktam ilyen negatív lenni, ha Star Warsról van szó és eléggé nyitott vagyok az azzal való kísérletezésre, de most a trailer alapján még az a minimális lelkesedésem is elszállt ez iránt, ami eddig megvolt.

 

Ez a fajta anime stílus nagyon nem illik ehhez az univerzumhoz.

 

Most már egyetértek azokkal, akik szerint ez olyan, mintha szimplán anime lenne, csak fénykardokkal.

 

Ez nem néz ki Star Wars-nak.

 

Ez olyan, mintha csak azért gyártották volna, hogy a keleti nézőknek imponáljanak vele.

 

Nem sok esélyt látok rá, hogy megnézem...

 

Annyit azért megadok neki, hogy minőségileg nagyon ott van.

Szerkesztve: - LordGravon
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Újranéztem a trailert.... ezaz a szint mintha itthon készülne animációs SW és az egész úgy nézne ki mint a Magyar népmesék. Még a jedik is úgy festenének mint egy királyfi vagy a család legkisebb fia, aki nekivág a nagy útnak, és a hétfejű sárkánnyal küzdenének de hogy meglegyen az SW íz ezért fénykardot is raknának a kezükbe.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Így már kicsit tetszetősebb, mint korábban, de én sem érzek ebben sok SW hangulatot. Jól láthatóan az anime fanokank és a keleti nézőknek készült. A trailer értékelését nézve  sokan vannak. Nálam az érdeklődés iránta: 10/3. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az az egyik baj, hogy ez egy SW-s anime nem egy animés SW. Ráadásul nem is kánon. Egy felesleges sz*r, hogy az anime fanok elcsöppenjenek világszerte. Egyszer megnézem, hogy ne látatlanba oltsam. Ha valami oknál fogva még egyszer rákényszerülök, hogy megnézzem és lesz már Disney+om akkor is inkább le fogom torrentezni, hogy egy mikronnyit se járuljak hozzá a statisztikákhoz. :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Két trailer van, egy japán - ez az eredeti szinkron, és van egy angol szinkronos is, mindkettő nyelven elérhető lesz a sorozat. A starwars.com-on elolvashatók a szinkronszínészek nevei is.

 

Animét csakis japán szinkronnal szabad nézni, minden más opció bűn :D az tükrözi egyedül az alkotói szándékot

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én nyitott embernek tartom magam és azon kevesek közé tartozom, akik ezt optimista érzelmekkel várják, de japánul nem fog menni. Akár autentikus  akár nem. Életemben nem néztem egy perc animét, ez lesz az első, de akkor angolul. 

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Én nyitott embernek tartom magam és azon kevesek közé tartozom, akik ezt optimista érzelmekkel várják

A nemzetközi fórumokat böngészve, nem vagyunk olyan kevesen azért ;) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nekem ez a trailer tetszik, talán nem lesz annyira rossz, mint amennyire az első képek alapján tűnt. Ezen a magyar népmesés hasonlaton jót nevettem, azért ennyire ne legyünk már hangulatkeltők... 

 

Én szigorúan japánul fogom nézni, remélem lesz majd angol vagy magyar felirat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Örülök hogy neked tetszik. A kérdéses hasonlat viszont egy az egyben fedi a véleményem. Nem túlzásnak szántam. Szerintem ez vérgagyin néz ki. Mondom ezt úgy hogy önmagában nem hogy bajom nem volt az anime-s SW ötletével de egyenesen lelkes voltam. Kifejezetten vártam. Anime-ből baromi jó dolgokat ki lehet hozni. Álmomban nem gondoltam, hogy ilyen gyatra lesz a megvalósítás. Kb. úgy néz ki hogy az alkotókat baromira nem érdekli az SW. Ők a szamurájokért meg a klasszik animékért vannak oda. Egy átlag rajongói filmből több és hitelesebb SW-t érzek ki.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Japán kultúráját, annak külsőségeit egy az egyben ráhúzták erre a cuccra, nem úgy, mint Lucas aki csak inspirálódott belőle és kellőképp meg is tekerte azt.

 

Amúgy ja... sajnos ez a cucc biztos sikeres lesz, mert az anime fanok (akik amúgy lehet az SW-t különösebben nem is kedvelik) már az első képek után is agyon ajnározták, szóval szvsz. fixen lehet majd számítani az ilyen cuccokra a továbbiakban is.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Régen hatalmas anime fan voltam és a mai napig vannak kedvenceim. Akartam, hogy tetsszen, nagyon akartam, de sajnos nem megy. :( Csak egy random anime ici-pici Star Wars-szal megfűszerezve, hogy na tessék, ne nyavajogjon egyik fandom se. Talán az első olyan SW alkotás, ami határozottan visszatetszést vált ki belőlem (a Resistance-ről nincs egyértelmű véleményem, egyszer majd adok neki egy esélyt).  

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 héttel később...

Szerintem ezt a helyén kell kezelni. Olyan őrült kitekintés, mint a Lego Star Wars anim. sorozatok, filmek. Elfér a Disney+-on, és lehet, hogy egyébként nem is echte Star Wars-os, de sajátos hangulatú dolgok születnek belőle, mivel tényleg nagyon neves japán stúdiókat kértek fel, és tetszik az is, hogy az egyes részek markánsan eltérő animációs stílusúak is, egészen különböző korokat mutatnak be, és a Star Wars-akkurátusság is egyes részenként változik: van, ahol tleg japán szamurájok vannak fénykarddal, és van, ahol azért vannak rohamosztagosok, Boonta Eve Classic meg Boba Fett. A Love Death Robots és persze a formátum miatt a Black Mirror ugrik be. Az antológiasorozatoknak ami az előnye, hogy minden egyes résszel egy új, izgalmas világ szakad rád, az a hátránya is: egyenetlen a színvonal. De ha meglesz az a pár izgalmas rész, akkor szerintem megérte.

 

Kicsit olyan lehet majd ez a Visions mint a magyar eredeti trilógiás plakátok, Helényi Tibor munkái. Vannak rajongók, akik utálják, mert nem akkurátus, nem filmhű. Engem azok a plakátok teljesen elvarázsolnak, mert egyrészt van épp elég hivatalos eredeti trilógiás plakát ezeken kívül is, másrészt pedig nagyon pontos kordokumentumok a magyar szocializmusból, nagyon izgalmas, bizarr elemekkel. De ilyen a Holiday Special is, ami már a korában sem, és ma már végképp nem illik bele abba a képbe, amit Star Wars-nak gondolunk, de én egyszerűen nem tudom nem élvezni a trash-jellegét, és nem tudom nem halálra röhögni magam. Most nézem a Droids sorozatot, és azzal is ugyanígy vagyok, elvarázsol az a 80-as évek zeitgeist, ami árad belőle, imádom, hogy C-3PO forgatja a szemeit és pislog (MIÉRT PISLOG???), egyszerűen nem tudom megunni.

 

Én kíváncsian várom, örülök, hogy nem kánon, így sokakat nem is triggerel. Csak egy érdekes kitekintés, és semmi több. Bízom benne, hogy az egyes történetek meggyőznek majd. Így a Bad Batch után, Boba Fett előtt szerintem megfelelő szomjoltónak. És persze egészen mások az elvárásaim a Visions esetében, mint a Book of Boba Fett és a The Bad Batch esetében, ahol azért hamisítatlan Star Wars-ot akarok látni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: Volume 1 trailer
  • Ody Mandrell megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.