Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 4. Ez minden érzékszervemnek tetszik. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Azt hittem, hogy Eurpoe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Ez az 1980-as Végső visszaszámlálás zenéi közül való. Tegnap este csíptem el azt a muvit a Dunán. Bírom is meg régen is láttam úgyhogy meglestem belőle a fennmaradó részt. Nem sokkal a repülőgépanyahajó 1941-be való visszakerülése előtt kaptam el szóval csak kevésről maradtam le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Remek film és zene, csak kár hogy a manusz rángatja a kamerát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 18. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Mindig is kedveltem a Beatles-t de sose voltam annyira odáig értük. Óriási tehetségnek tartottam őket, de úgy voltam vele, hogy a zenéjük nem annyira az én stílusom. Aztán a napokban valami megváltozott. Talán igy a 30-as éveimre végre felnőttem és rájöttem mi a jó De most már egy napja szinte csak Beatles-t hallgatok és teljesen odavagyok értük. Egyébként tetszik, hogy mennyire ad-hoc volt akkoriban egy videóklipp forgatás. Itt a Ticket To Ride-nál eleve ahogy beállnak túl sok értelme nincs: mindenki ül csak a dobos nem? Aztán 0:20-nél John Lennon beleront egy kicsit. De nem vették újra, John meg elintézi egy mosollyal a dolgot. Közben ahogy megy a klipp egyre egyértelműbb, hogy Ringo az esetek többségében nem is ér a dobokhoz.... egyszerre katasztrófális és épp ezért nagyon jópofa ez a klipp. Mert látszik hogy nem veszik túl komolyan az egészet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. 58 perccel korábban, Bomarr írta: Mindig is kedveltem a Beatles-t de sose voltam annyira odáig értük. Óriási tehetségnek tartottam őket, de úgy voltam vele, hogy a zenéjük nem annyira az én stílusom. Aztán a napokban valami megváltozott. Talán igy a 30-as éveimre végre felnőttem és rájöttem mi a jó De most már egy napja szinte csak Beatles-t hallgatok és teljesen odavagyok értük. Én középiskolás és kora egyetemista koromban szerettem a Beatlest nagyon, emlékszem az angol nyelvvizsgám előtti este úgy hangolódtam a megmérettetésre, hogy őket hallgattam, és ugyan nem túl bonyolultak a szövegeik, de talán pont ezért segített az angolra hangolódni és csökkenteni a vizsgadrukkon, a nagyon kellemes dallamokról nem is beszélve. A szóbeli vizsga sikerült is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 13. Ez nagyon jó, nem ismertem eddig őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 14. (szerkesztve) Főleg ének nélküli számokat nyomatnak. Olyasmi banda mint például a Two Steps from Hell. Akadnak még olyan számaik amikben rövidebb szövegelések vannak. Egyszer belefutottam egy olyanba amiben két szinkronizálós pasas nyom le pár mondatot. Szerkesztve: 2020. Március 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 21. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 26. (szerkesztve) Az utóbbi években az egyik kedvencem. Szerkesztve: 2020. Március 26. - Darth Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2020. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 1. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nem semmi... ja, és a zene is jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. A karanténban megszületnek a korona-dalok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 15. Mi ez a xar Gálvölgyiéktől?Oh jaj... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Ha már Open Stage 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Hatalmas arcok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Ha valaki vevő egy jó 2 órás karantén techno mixre akkor íme: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Én ezt ajánlom ebben a stílusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 19. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én ezt ajánlom ebben a stílusban. De Amelie szebb Végighallgattam és valóban jó De hangyányival jobban bejön az a fajta techno amit Amelie játszik. Ja és ebben 3 macska is van Szerkesztve: 2020. Április 19. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.