Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Ez az 1980-as Végső visszaszámlálás zenéi közül való. Tegnap este csíptem el azt a muvit a Dunán. Bírom is meg régen is láttam úgyhogy meglestem belőle a fennmaradó részt. Nem sokkal a repülőgépanyahajó 1941-be való visszakerülése előtt kaptam el szóval csak kevésről maradtam le.

• 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Mindig is kedveltem a Beatles-t de sose voltam annyira odáig értük. Óriási tehetségnek tartottam őket, de úgy voltam vele, hogy a zenéjük nem annyira az én stílusom. Aztán a napokban valami megváltozott. Talán igy a 30-as éveimre végre felnőttem és rájöttem mi a jó :D De most már egy napja szinte csak Beatles-t hallgatok és teljesen odavagyok értük. 

Egyébként tetszik, hogy mennyire ad-hoc volt akkoriban egy videóklipp forgatás. Itt a Ticket To Ride-nál eleve ahogy beállnak túl sok értelme nincs: mindenki ül csak a dobos nem? :D Aztán 0:20-nél John Lennon beleront egy kicsit. De nem vették újra, John meg elintézi egy mosollyal a dolgot. Közben ahogy megy a klipp egyre egyértelműbb, hogy Ringo az esetek többségében nem is ér a dobokhoz.... egyszerre katasztrófális és épp ezért nagyon jópofa ez a klipp. Mert látszik hogy nem veszik túl komolyan az egészet.

Hozzászólás ideje:
58 perccel korábban, Bomarr írta:

Mindig is kedveltem a Beatles-t de sose voltam annyira odáig értük. Óriási tehetségnek tartottam őket, de úgy voltam vele, hogy a zenéjük nem annyira az én stílusom. Aztán a napokban valami megváltozott. Talán igy a 30-as éveimre végre felnőttem és rájöttem mi a jó :D De most már egy napja szinte csak Beatles-t hallgatok és teljesen odavagyok értük. 

Én középiskolás és kora egyetemista koromban szerettem a Beatlest nagyon, emlékszem az angol nyelvvizsgám előtti este úgy hangolódtam a megmérettetésre, hogy őket hallgattam, és ugyan nem túl bonyolultak a szövegeik, de talán pont ezért segített az angolra hangolódni és csökkenteni a vizsgadrukkon, a nagyon kellemes dallamokról nem is beszélve.  A szóbeli vizsga sikerült is. :)

Hozzászólás ideje:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Főleg ének nélküli számokat nyomatnak. Olyasmi banda mint például a Two Steps from Hell. Akadnak még olyan számaik amikben rövidebb szövegelések vannak. Egyszer belefutottam egy olyanba amiben két szinkronizálós pasas nyom le pár mondatot.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Én ezt ajánlom ebben a stílusban.

De Amelie szebb :P:D

Végighallgattam és valóban jó :)  De hangyányival jobban bejön az a fajta techno amit Amelie játszik.

Ja és ebben 3 macska is van :D 

Szerkesztve: - NorbiLordi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.