Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A The Witcher showrunnere hét szezonosra tervezi a sorit. No majd kiderül hogy összejön-e a terve.

Hozzászólás ideje:

Pár hónapja fizettem elő a Netflixre... életem egyik legjobb döntése volt! :)

A zseniális Stranget Things-t nem is kell aszem említenem senkinek, de a már említettek közül én is kiemelném a Love, Death and Robots-t valamint a The Dark Crystal-t (ez utóbbit egyszerűen imádtam!!!) de nem maradhat ki a sorból a zseniális (német) DARK sem. Na azon letettem az arcom a hajammal együtt ... 2x! Akkora zseni az egész cucc, hogy döbbenet! Eszméletlenül egyedi időutazós mindfuck sztori! 

Természetesen a The Witcher is nagyon várós a részemről, na meg kinéztem egy raklapnyi egyéb sorozatot is már ;):):P

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Úgy hírlik a Legendary Television elhatározta hogy Sin City sorit és animációs előzmény sorit fog gyártani. Úgy néz ki hogy előbbi executive producereinek Frankie Miller-t és Robi Rodriguez-t alkalmazzák. Az animációs soriról egyelőre csak Miller-rel állapodtak meg.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Donát írta:

Xbox one-on pénzért cserébe elérhető a Rick and Morty 4. évadának 10 új része. :o Netflixen még nem láttam. Ti tudtátok, hogy már kint van?

Mindenki kedvenc "videotékájába" még csak az első rész került fel. :o 

Hozzászólás ideje:
2019. 11. 17. - 11:04, Donát írta:

Xbox one-on pénzért cserébe elérhető a Rick and Morty 4. évadának 10 új része. :o Netflixen még nem láttam. Ti tudtátok, hogy már kint van?

Azt tudtam, hogy elindult, nemrég láttam a "kölcsönzőben". :) De csak az első két részt, szóval az, hogy már tíz is van, az új infó. 

A múlt héten emiatt is néztem újra az első három évadot. Még mindig halálos!

excited adult swim GIF by Rick and Morty

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Előbb még elolvasom a könyveket, aztán pedig elkezdem darálni az Expanse sorit. Ezzel meg is van a programom nyárra.

Hozzászólás ideje:

Nyolc forgatókönyves "címek, írók, rendezők" témájú kép a Lucifer ötödik szezonjának írói szobájából:

Lucifer S05 Script Pages

A nyolcadik részt "Dus" Dan alakítója fogja majd rendezni.

Hozzászólás ideje:

Engem az első, a második, az ötödik és a nyolcadik rész érdekel a legjobban a címek alapján.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kimmel show-jában egy rövid The Witcher jelenetkét is mutogattak.

Hozzászólás ideje:

Witcher baromira várós. Lesz mit nézni 20.án XD :D

Doki meg annyira most nem izgat. Nem volt annyira rossz az évad mint amire számítottam, de sajna olyan jó se mint a korábbi évadok. Persze meg fogom nézni.

Hozzászólás ideje:

Kis helyzetjelentés a Lucifer ötödik szezonjának forgatásáról:

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, starwarsfan1113 írta:

De sorozatnak sorozat. És úgy unblock a sorozatnézők véleményére vagyok kiváncsi, nem csak dc rajongókéra.

Csak nem hiába van kialakítva a fórum struktúra, ( @Rog is nemtom miért ide írogat ilyeneket) ,ennyi erővel ide is lehetne írni a Mandalorival kapcsolatban nem? Mert az is sorozat. A másik meg: 

36 perccel korábban, starwarsfan1113 írta:

Szeretném megérteni, mit esznek ebben a rajongók

most akkor kiknek a véleményére is vagy kíváncsi? Harmadrészt aki nézi a sorozatot az nagy valószínűséggel DC rajongó és követi a másik topicot is vagy ha nem DC rajongó csak ezeket a sorozatokat nézi (bár erre elég kevés az esély) akkor is követi a másik topicot, mert tudja, hogy ott van szó róluk. Rajongókon kívül amúgy sem nagyon tud válaszolni más a kérdésedre.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Van itt ami még DC universe? 

Rog Hsz-e :) mert Luci is DC :) 

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Szerintem is nyugodtan itt maradhat a kommentje. Talán a Flash BTS képet átrakhatja a DC topikba, de ezen kívül nincs gond. Lucifer amúgy tényleg DC -s karakter, de a sorozat tkp. annyira távol áll a képregényes vonaltól, hogy nyugodtan kivehetjük onnan. Az, hogy egy rövid jelenet erejéig beugrott a DC jelenlegi crossoverébe, igazából egy fanservice volt. A jelenet amúgy kb. 5 évvel a Lucifer sorozat kezdete előtt játszódik, amikor az ördög még nagyon is habzsolta az életet és Chloe meg a többiek nem jöttek be a képbe. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

@Rog is nemtom miért ide írogat ilyeneket

A Lucis cuccokat azért rakosgatom ide amiért mások is. Ez lett a bejáratott helyük.

A villámos cuccot meg azért raktam ide mert nem ugrott be hogy DC-s.

9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Szerintem nem tudja.

Ott a pont. Nem tudtam. Szerintem más itt fórumozó Lucifer-t kedvelő is van így ezzel.

8 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Talán a Flash BTS képet átrakhatja a DC topikba

Done.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk a Lucifernél még én is hajlamos vagyok elfelejteni, hogy DC, pedig tudom - mondjuk talán erről pont az tehet, hogy amúgy nem sok köze van a képergényekhez. Olyannyira nem, hogy valószínűleg senkinek eszébe sem jutna, ha nem mondanák. Ez olyan, minthogy a MIB-ről is hajlamos vagyok elfelejteni, hogy képregény adaptáció.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.