Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. A The Witcher showrunnere hét szezonosra tervezi a sorit. No majd kiderül hogy összejön-e a terve. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. (szerkesztve) Pár hónapja fizettem elő a Netflixre... életem egyik legjobb döntése volt! A zseniális Stranget Things-t nem is kell aszem említenem senkinek, de a már említettek közül én is kiemelném a Love, Death and Robots-t valamint a The Dark Crystal-t (ez utóbbit egyszerűen imádtam!!!) de nem maradhat ki a sorból a zseniális (német) DARK sem. Na azon letettem az arcom a hajammal együtt ... 2x! Akkora zseni az egész cucc, hogy döbbenet! Eszméletlenül egyedi időutazós mindfuck sztori! Természetesen a The Witcher is nagyon várós a részemről, na meg kinéztem egy raklapnyi egyéb sorozatot is már Szerkesztve: 2019. November 6. - Darth Riddick 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 14. A Netflix máris berendelte a The Witcher második szezonját. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 16. (szerkesztve) Úgy hírlik a Legendary Television elhatározta hogy Sin City sorit és animációs előzmény sorit fog gyártani. Úgy néz ki hogy előbbi executive producereinek Frankie Miller-t és Robi Rodriguez-t alkalmazzák. Az animációs soriról egyelőre csak Miller-rel állapodtak meg. Szerkesztve: 2019. November 16. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Xbox one-on pénzért cserébe elérhető a Rick and Morty 4. évadának 10 új része. Netflixen még nem láttam. Ti tudtátok, hogy már kint van? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 17. 1 perccel korábban, Donát írta: Xbox one-on pénzért cserébe elérhető a Rick and Morty 4. évadának 10 új része. Netflixen még nem láttam. Ti tudtátok, hogy már kint van? Mindenki kedvenc "videotékájába" még csak az első rész került fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. (szerkesztve) 2019. 11. 17. - 11:04, Donát írta: Xbox one-on pénzért cserébe elérhető a Rick and Morty 4. évadának 10 új része. Netflixen még nem láttam. Ti tudtátok, hogy már kint van? Azt tudtam, hogy elindult, nemrég láttam a "kölcsönzőben". De csak az első két részt, szóval az, hogy már tíz is van, az új infó. A múlt héten emiatt is néztem újra az első három évadot. Még mindig halálos! Szerkesztve: 2019. November 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 18. Előbb még elolvasom a könyveket, aztán pedig elkezdem darálni az Expanse sorit. Ezzel meg is van a programom nyárra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. (szerkesztve) Nyolc forgatókönyves "címek, írók, rendezők" témájú kép a Lucifer ötödik szezonjának írói szobájából: Lucifer S05 Script Pages A nyolcadik részt "Dus" Dan alakítója fogja majd rendezni. Szerkesztve: 2019. November 21. - Rog 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Engem az első, a második, az ötödik és a nyolcadik rész érdekel a legjobban a címek alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 24. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 4. (szerkesztve) Kimmel show-jában egy rövid The Witcher jelenetkét is mutogattak. Szerkesztve: 2019. December 4. - Rog 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 5. Witcher baromira várós. Lesz mit nézni 20.án XD Doki meg annyira most nem izgat. Nem volt annyira rossz az évad mint amire számítottam, de sajna olyan jó se mint a korábbi évadok. Persze meg fogom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 9. The Witcher karakterbemutatók: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Huhh az a CGItömegcsata csak nekem tűnik kicsit gagyinak? Ui: kb minden mást imádok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. A CGI csata még hagyán. Én ezzel a halálszemes tünde Cirivel nem tudok megbarátkozni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. (szerkesztve) Kis helyzetjelentés a Lucifer ötödik szezonjának forgatásáról: Szerkesztve: 2019. December 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. (szerkesztve) 14 perccel korábban, starwarsfan1113 írta: De sorozatnak sorozat. És úgy unblock a sorozatnézők véleményére vagyok kiváncsi, nem csak dc rajongókéra. Csak nem hiába van kialakítva a fórum struktúra, ( @Rog is nemtom miért ide írogat ilyeneket) ,ennyi erővel ide is lehetne írni a Mandalorival kapcsolatban nem? Mert az is sorozat. A másik meg: 36 perccel korábban, starwarsfan1113 írta: Szeretném megérteni, mit esznek ebben a rajongók most akkor kiknek a véleményére is vagy kíváncsi? Harmadrészt aki nézi a sorozatot az nagy valószínűséggel DC rajongó és követi a másik topicot is vagy ha nem DC rajongó csak ezeket a sorozatokat nézi (bár erre elég kevés az esély) akkor is követi a másik topicot, mert tudja, hogy ott van szó róluk. Rajongókon kívül amúgy sem nagyon tud válaszolni más a kérdésedre. Szerkesztve: 2019. December 14. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Van itt ami még DC universe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Van itt ami még DC universe? Rog Hsz-e mert Luci is DC Szerkesztve: 2019. December 14. - Darth Cupsy 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerintem nem tudja. Nem is rakom át mert a Lucifer mindig is itt volt, így ez már itt marad. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. (szerkesztve) Szerintem is nyugodtan itt maradhat a kommentje. Talán a Flash BTS képet átrakhatja a DC topikba, de ezen kívül nincs gond. Lucifer amúgy tényleg DC -s karakter, de a sorozat tkp. annyira távol áll a képregényes vonaltól, hogy nyugodtan kivehetjük onnan. Az, hogy egy rövid jelenet erejéig beugrott a DC jelenlegi crossoverébe, igazából egy fanservice volt. A jelenet amúgy kb. 5 évvel a Lucifer sorozat kezdete előtt játszódik, amikor az ördög még nagyon is habzsolta az életet és Chloe meg a többiek nem jöttek be a képbe. Szerkesztve: 2019. December 14. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 9 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: @Rog is nemtom miért ide írogat ilyeneket A Lucis cuccokat azért rakosgatom ide amiért mások is. Ez lett a bejáratott helyük. A villámos cuccot meg azért raktam ide mert nem ugrott be hogy DC-s. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem nem tudja. Ott a pont. Nem tudtam. Szerintem más itt fórumozó Lucifer-t kedvelő is van így ezzel. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Talán a Flash BTS képet átrakhatja a DC topikba Done. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Mondjuk a Lucifernél még én is hajlamos vagyok elfelejteni, hogy DC, pedig tudom - mondjuk talán erről pont az tehet, hogy amúgy nem sok köze van a képergényekhez. Olyannyira nem, hogy valószínűleg senkinek eszébe sem jutna, ha nem mondanák. Ez olyan, minthogy a MIB-ről is hajlamos vagyok elfelejteni, hogy képregény adaptáció. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Na nézi valaki már a Witchert? csak első 3 részt néztem meg de uhh...baromira bejött. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.