Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 13. Lucifer 5. évad előzetes 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Lehet hogy véget ér a Cobra 11. http://sorozatwiki.hu/hirek/24-ev-utan-veszelyben-a-cobra-11-folytatasa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Megannyi BMW és Mercedes egyszerre sóhajt fel megkönnyebbülésében. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Basszus, ha belegondolok, hogy 11 éves voltam, amikor ez elindult... 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. 14 perccel korábban, Dzséjt írta: Basszus, ha belegondolok, hogy 11 éves voltam, amikor ez elindult... Én anno kiskoromban ezt nagyon gyakran néztem együtt apámmal. De azóta nem követtem rendszeresen, ezzel mondhatni lezárul egy korszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 14. Én sose követtem huzamosabb ideig. Nem sok részt láttam teljesen belőle. Ennek ellenére a fontosabb dolgokat illetően utánaolvasgatás útján képben vagyok. A Sesztákosakat elnézegetem ha elcsípem valamelyik adón és nincs máshol egyéb műsor ami jobban érdekel. A Lippaisokat hanyagolni szoktam. Azok addig voltak jók nekem amíg Szabi meg nem kapta Lacitól a török csődör megszólaltatásának lehetőségét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Az egyik legjobb űrcsata a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Ez is jó, de van egy még sokkal-sokkal-sokkal jobb az Atlantisban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ez is jó, de van egy még sokkal-sokkal-sokkal jobb az Atlantisban. Melyikre gondolsz a sok közül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. (szerkesztve) Hát, ha kapásból nem tudod, hogy melyik, akkor vagy még nem láttad azt az epizódot, vagy mi a fene? Stargate Atlantis 4x11 Be All My Sins Remember'd Spoiler Szerintem ez a Stargate-franchise legjobb űrcsatája. Két tau'ri BC-304-es asgard tech-kel boostolva, F-302-esek, lidérc anyahajók, dárdák, Orion-osztályú hajók, utazók, minden volt itt, mint a búcsúban. Szerkesztve: 2020. Július 19. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. (szerkesztve) 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Hát, ha kapásból nem tudod, hogy melyik, akkor vagy még nem láttad azt az epizódot, vagy mi a fene? Stargate Atlantis 4x11 Be All My Sins Remember'd Spoileres tartalom megtekintése Szerintem ez a Stargate-franchise legjobb űrcsatája. Két tau'ri BC-304-es asgard tech-kel boostolva, F-302-esek, lidérc anyahajók, dárdák, Orion-osztályú hajók, utazók, minden volt itt, mint a búcsúban. Dehogynem láttam, de azért ebben a sorozatban nagyon látványos űrjelenetek vannak, mindazonáltal ez volt az első tippem. Szerkesztve: 2020. Július 19. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Mostanában valamiért eszembe jutott a Charlie Chan sorozat. Anno szívesen elnézegettem. Akkorról csak néhány dolog maradt meg bennem belőle. A manusz kinézete nagyjából míg a nyomozó mivolta és az hogy Gálvölgyi szinkronizálta biztosan megmaradt bennem. Azt a sorit nézegette rajtam kívül még valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Netflixen készülhet el a Hunyadi sorozat. https://hvg.hu/kultura/20200718_A_Netflix_gyarthatja_a_Hunyadi_filmet Már nagyon magas szinten van a projekt, a stratégiai igazgatónál. Kérdés hogy szerintetek a Hunyadi életét feltáró sorozatnak a Netflixen van e helye? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Meglepő fordulat, én már nem hittem hogy ebből lesz valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. 1 órával korábban, JakeSully írta: Netflixen készülhet el a Hunyadi sorozat. https://hvg.hu/kultura/20200718_A_Netflix_gyarthatja_a_Hunyadi_filmet Már nagyon magas szinten van a projekt, a stratégiai igazgatónál. Kérdés hogy szerintetek a Hunyadi életét feltáró sorozatnak a Netflixen van e helye? Magyar steaming nincs. És nem biztos, hogy kis hazánkban bárkinek lenne pénze egy elfogadható látványvilággal rendelkező Hunyadira. Egyébként a Bán Mór sorozatot adaptálnák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. 8 órával ezelőtt, JakeSully írta: Kérdés hogy szerintetek a Hunyadi életét feltáró sorozatnak a Netflixen van e helye? Már miért ne lenne? Egy valagnyi "történelmi" mű van a Netflixen, ez miért nem lenne ott jó helyen? Pláne annak tükrében, hogy a magyar történelemben van pár izgis korszak, amiből lazán Trónok harcát is lehetne fabrikálni, persze sárkányok nélkül. Csak értő kezek közé kéne kerülnie a témának. Ezalatt értsd azt, hogy olyanok keze közé, akiknek van elég pénze, tehetsége és kreativitása, hogy a történelmet izgalmasan (nem pedig dokumentarista hitelességgel) feldolgozza. Persze nyilván jönne néhány habzó szájú magyar-magyar, aki elutasítaná, bojkottálná, mert megcsúfolják a magyarokat, mint a Nelvaan nyelv, de attól még tök jó lenne egy modern filmes technikákkal kivitelezett egri csata, vagy mohácsi csata vagy stb. 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 28. A Witcher sorozat is spin-offot kap, The Witcher: Blood Origin címen. 1200 évvel játszódik majd a mostani sorozat előtt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 10. Ezt a Hilary-s űrhajózós sorit azt hiszem nézni fogom. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Lucifer negyedik évad után azt mondom....ide a többit! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Kijön az egész évad egyszerre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kijön az egész évad egyszerre? Csak az évad első fele. 8 rész. A második felét sajnos nem tudták még befejezni. Az, ha minden jól megy, akkor valamikor jövő tavasszal érkezik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Biztos kijön, mert Netflixes. Én épp most fizettem elő a csatornára, nem csak ezért persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. (szerkesztve) Mostanában jelent meg egy tizenhárom rövid számból álló hivatalos válogatás a Lucifer öt szezonjának számaiból. 320 kb/s Spoiler https://mega.nz/folder/8MAyjISS#lGOYiRHXhyJ2zl5ir9ViXg Szerkesztve: 2020. Augusztus 24. - Rog 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Ridley Scott új idegen bolygós, androidos távoli jövős sorozata, ami itthon is elérhető lesz szeptembertől a HBO GO-n. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Ezt tuti meglesem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Nemrég tudtam le a Lucifer ötödik szezonjának első részét. Felirat híján nem akartam nekikezdeni. Amúgy klafa rész lett. Luci aránylag jól elvan a pokolban. Detektív jó kis stílusváltáson ment át. A mostani fejzetével jobban bejön mint azelőtt. Igaz korábban egyáltalán nem jött be a csaj. A haja jön be leginkább. Szokatlan de szerintem cuki. Bár lehet hogy később frizurát fog váltani. A többiek is elvannak. Bár némelyiküknek nem lesz könnyű a helyzete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.