Pildi Hozzászólás ideje: 2024. Május 14. Hozzászólás ideje: 2024. Május 14. No igen, remek tanítás. Végső soron akármilyenek is a körülmények, a döntés mindig rajtunk múlik, s mindig lehet máshogy is dönteni. Sőt, újrakezdeni is. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: Április 2. Az előzetes mellé itt van a poszter is, néhány ismerőssel. A Starwars.com szerint mindkét történet a Birodalom idején játszódik. A szokásos 6 epizód, 3 Bane főszereplésével, 3 pedig Ventressével. In the new trailer for the series, fans get a glimpse at how Ventress and Bane are surviving in the shadow of the Empire. 4 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. A leírás nyilván pontatlan. Bane sztorijainak egy része biztos nem a Birodalom idején játszódik. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. (szerkesztve) Ventress sztorija gondolom a TBB finálé után fogja felvenni a fonalat, nem? Jobban örültem volna egy Tales of the Clones-nak... Persze meg fogom nézni ezt is, de most annyira nem érzem a hype-ot... Szerkesztve: Április 2. - Cpt. Rex Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. 2025. 04. 02. - 17:49, Cpt. Rex írta: Ventress sztorija gondolom a TBB finálé után fogja felvenni a fonalat, nem? Teljes nézet Nem tudni, de esélyes. 2025. 04. 02. - 17:49, Cpt. Rex írta: Meg fogom nézni ezt is, de most annyira nem érzem a hype-ot. Teljes nézet Még van egy hónap. Jobb lesz, mint a Dexter. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: Április 2. 2025. 04. 02. - 17:49, Cpt. Rex írta: Ventress sztorija gondolom a TBB finálé után fogja felvenni a fonalat, nem? Teljes nézet Klasszikus rohamosztagosok vannak, a TBB meg TK-osztagosokat használt, ami a klasszikus elődje. Így nyilván utána járunk. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. 2025. 04. 02. - 17:49, Cpt. Rex írta: Jobban örültem volna egy Tales of the Clones-nak... Teljes nézet Az egész TCW-TBB egy nagy Tales of the Clones. 3 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. (szerkesztve) Én nagyon örülök ennek. Jó a Tales of sorozat! És remek a mostani két karakter választás! Szerkesztve: Április 2. - csoli1138 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 4. Hozzászólás ideje: Április 4. @DanCarver az új sorozatról nem írtatok még cikket? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 4. Hozzászólás ideje: Április 4. Írtak bizony: BREAKING: Íme a legújabb animációs antológia 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Hétfő 06:05 Hozzászólás ideje: Hétfő 06:05 2025. 04. 04. - 5:53, Ody Mandrell írta: @DanCarver az új sorozatról nem írtatok még cikket? Teljes nézet Bocs nem voltam itt a hétvégén. Ahogy @Dzséjt belinkelte írtunk aznap egy ilyen rövid breakinget, de sokat nem árultak el, ezért nem volt nagyon értelme elemzőset írni. Szerény véleményem az, hogy megint ilyen felemás lesz. Nekem úgy igazán egyik karakter sem a kedvencem, alvilágról én inkább Jango, Boba, Maul, Qi'ra, akár Din Djarin antológiát néztem volna, mint Cad Bane vagy Ventress, de Filoni megint a saját kedvenceit nyomatja. Azért remélem nem lesz megint retcon, de az ismeretlen inkvizítor miatt már aggódom. 😆 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 06:16 Hozzászólás ideje: Hétfő 06:16 2025. 04. 07. - 6:05, DanCarver írta: Filoni megint a saját kedvenceit nyomatja Teljes nézet Igen és ha van miért aggódni vele kapcsolatban akkor pont ez: a kedvencei mindenekfelett. 1 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Hétfő 06:19 Hozzászólás ideje: Hétfő 06:19 2025. 04. 07. - 6:16, Ody Mandrell írta: Igen és ha van miért aggódni vele kapcsolatban akkor pont ez: a kedvencei mindenekfelett. Teljes nézet És úgy, hogy közben felülírja a könyveket, képregényeket, mert az ő munkája annál felsőbbrendű. Mondjuk Lucas is így viszonyult anno az EU-hoz. 😄 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 06:31 Hozzászólás ideje: Hétfő 06:31 Vérbeli tanítvány, annyi szent. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Hétfő 14:29 Hozzászólás ideje: Hétfő 14:29 Annyi azért jó Filoniban, hogy precíziós csapásokat mér a kánonra, és csak azt írja felül, ami az ő karaktereihez kötődik, minden máshoz igyekszik idomulni. Lucas ellenben olyan volt, mint... Nos: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 14:47 Hozzászólás ideje: Hétfő 14:47 2025. 04. 07. - 6:19, DanCarver írta: És úgy, hogy közben felülírja a könyveket, képregényeket, mert az ő munkája annál felsőbbrendű. Mondjuk Lucas is így viszonyult anno az EU-hoz. 😄 Teljes nézet Annyi a mentségére legyen mondva Lucasnak, hogy anno az EU nem képezte a kánon részét annyira, mint most az új érában. Akkoriban én pl. úgy tekintettem az EU-ra, mint alternatív univerzumra. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Kedd 11:06 Hozzászólás ideje: Kedd 11:06 (szerkesztve) Meg anno Lucas kerek perec megmondta, hogy ez az ő világa. Megengedi, hogy más is alkothasson benne, de nem fogja figyelembe venni őket, ha ütköznek az ő elképzeléseivel, ezzel szemben Filoni majd elcsöppent, hogy végre minden egyenrangú, könyv, képregény stb. mind egy nagy univerzum része, aztán mégis csak elkezdett retconolgatni. Szerkesztve: Kedd 11:07 - Darth Cupsy 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Kedd 11:29 Hozzászólás ideje: Kedd 11:29 Filoni inkább annak örülhetett, hogy a korábbi meg a leendő művei a mozifilmekkel egyenértékűek lehetnek. Nem hiszem, hogy mondjuk a képregények vagy a könyvek sorsa különösebben érdekelte volna valaha is. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Kedd 14:57 Hozzászólás ideje: Kedd 14:57 Nekem úgy rémlik mintha konkrétan említette volna őket anno. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 16:12 Hozzászólás ideje: Kedd 16:12 Meg szerintem ő annak is örül, azért is él ezzel a retcon lehetőséggel, mert lehetősége nyílt elmesélni a saját karaktereivel a saját történetét, és nem kell azt néznie, hogy más játszik az ő játékaival, míg ő a sarokban ül, mert csak. Mert másba nem rondít bele. Még semmi olyan történetet nem tett semmissé, ami nem az ő karaktereihez kötődik, és még azokat a sztorikat is, amiket retconolt, próbált olyan vonalon mozogni, ami legalább hasonlít a már meglévő sztorikhoz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.