Ugrás a kommentre

A Star Wars Tales animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

• 10 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az előzetes mellé itt van a poszter is, néhány ismerőssel. A Starwars.com szerint mindkét történet a Birodalom idején játszódik. A szokásos 6 epizód, 3 Bane főszereplésével, 3 pedig Ventressével.

In the new trailer for the series, fans get a glimpse at how Ventress and Bane are surviving in the shadow of the Empire.

tales-of-the-underworld-key-art_c700fa4a

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ventress sztorija gondolom a TBB finálé után fogja felvenni a fonalat, nem? 

Jobban örültem volna egy Tales of the Clones-nak...

Persze meg fogom nézni ezt is, de most annyira nem érzem a hype-ot... 

Szerkesztve: - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje:
  2025. 04. 02. - 17:49, Cpt. Rex írta:

Ventress sztorija gondolom a TBB finálé után fogja felvenni a fonalat, nem? 

Teljes nézet  

Nem tudni, de esélyes.

2025. 04. 02. - 17:49, Cpt. Rex írta:

Meg fogom nézni ezt is, de most annyira nem érzem a hype-ot. 

Teljes nézet  

Még van egy hónap. Jobb lesz, mint a Dexter. :D 

Hozzászólás ideje:
  2025. 04. 04. - 5:53, Ody Mandrell írta:

@DanCarver az új sorozatról nem írtatok még cikket? :) 

Teljes nézet  

Bocs nem voltam itt a hétvégén. Ahogy @Dzséjt belinkelte írtunk aznap egy ilyen rövid breakinget, de sokat nem árultak el, ezért nem volt nagyon értelme elemzőset írni.

Szerény véleményem az, hogy megint ilyen felemás lesz. Nekem úgy igazán egyik karakter sem a kedvencem, alvilágról én inkább Jango, Boba, Maul, Qi'ra, akár Din Djarin antológiát néztem volna, mint Cad Bane vagy Ventress, de Filoni megint a saját kedvenceit nyomatja. Azért remélem nem lesz megint retcon, de az ismeretlen inkvizítor miatt már aggódom. 😆

Hozzászólás ideje:

Annyi azért jó Filoniban, hogy precíziós csapásokat mér a kánonra, és csak azt írja felül, ami az ő karaktereihez kötődik, minden máshoz igyekszik idomulni. Lucas ellenben olyan volt, mint... Nos:

200.gif?cid=68865327uwgprahp4lajopky8fea

Hozzászólás ideje:
  2025. 04. 07. - 6:19, DanCarver írta:

És úgy, hogy közben felülírja a könyveket, képregényeket, mert az ő munkája annál felsőbbrendű. Mondjuk Lucas is így viszonyult anno az EU-hoz. 😄

Teljes nézet  

Annyi a mentségére legyen mondva Lucasnak, hogy anno az EU nem képezte a kánon részét annyira, mint most az új érában. Akkoriban én pl. úgy tekintettem az EU-ra, mint alternatív univerzumra. 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Meg anno Lucas kerek perec megmondta, hogy ez az ő világa. Megengedi, hogy más is alkothasson benne, de nem fogja figyelembe venni őket, ha ütköznek az ő elképzeléseivel, ezzel szemben Filoni majd elcsöppent, hogy végre minden egyenrangú, könyv, képregény stb. mind egy nagy univerzum része, aztán mégis csak elkezdett retconolgatni.

Szerkesztve: - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje:

Filoni inkább annak örülhetett, hogy a korábbi meg a leendő művei a mozifilmekkel egyenértékűek lehetnek. Nem hiszem, hogy mondjuk a képregények vagy a könyvek sorsa különösebben érdekelte volna valaha is.

Hozzászólás ideje:

Meg szerintem ő annak is örül, azért is él ezzel a retcon lehetőséggel, mert lehetősége nyílt elmesélni a saját karaktereivel a saját történetét, és nem kell azt néznie, hogy más játszik az ő játékaival, míg ő a sarokban ül, mert csak. Mert másba nem rondít bele. Még semmi olyan történetet nem tett semmissé, ami nem az ő karaktereihez kötődik, és még azokat a sztorikat is, amiket retconolt, próbált olyan vonalon mozogni, ami legalább hasonlít a már meglévő sztorikhoz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.