Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 12. 10 minutes ago, Ody Mandrell said: Valószínűleg ez teljesen másról fog szólni, mint a fősodor. Kalandoznak majd abban az érában, max. feltűnik egy-két ismertebb Jedi, mint Avar, Stellan vagy Elzar. De persze még lehetne sorolni hosszan a neveket. Én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez még a fő sztori megjelenése előtt játszódjon, ugyanis Yoda a High Republic Adventuresbéli rövid szerepét leszámítva egyáltalán nem szerepel az első fázisban. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13. 15 órával ezelőtt, Iqvi írta: Marchiont nem tudom, hogy hogyan lehetne átültetni egy gyereksorozatba. Az alapvetően ifi képregénysorozat HR Adventures-ban is elég komoly szerepet kapott. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13. Szerintem Yoda csak azért szerepelt az Adventures képregény szériában és azért szerepeltetik ebben a sorozatban is, mert kell valamilyen filmes fontos szereplő, hogy népszerűsítsék, vagy legyenek az idősebbek közül is, akik belenéznek. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 13. 37 minutes ago, Darth Revan9 said: Szerintem Yoda csak azért szerepelt az Adventures képregény szériában és azért szerepeltetik ebben a sorozatban is, mert kell valamilyen filmes fontos szereplő, hogy népszerűsítsék, vagy legyenek az idősebbek közül is, akik belenéznek. Igen, ez logikusnak hangzik, de itt akár a történetben is lehet fontos szerepe, taníthatja a padawanokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Kimondottan óvodásoknak készül... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Resistance-nél csak jobb lehet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Kicsit alá van becsülve az a sorozat. Elég ha a karakterekre ránézel. Ezerszer gyerekesebb lesz. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. A Resistance-nak voltak kiemelkedő pillanatai, sőt komplett részek amik kifejezetten szórakoztatóak voltak nem csak magukban hanem a kánon részeként is. Engem meglepne ha ez felérne a Resistance-hoz. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. (szerkesztve) Én is így gondolom! Pl. a Resistance első évadának zárása szenzációs volt a filmes kapcsolódással. Szerkesztve: 2022. December 21. - Ody Mandrell 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Érdekes választás ezzel nyitni a HR éra tévés szereplését... 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Teljesen érthetetlen. Mi a cél ezzel? Annyira sokáig terveznek ezzel a korszakkal, hogy az ovisokat kell megcélozni? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Az ovisok jól meglepődnek majd, amikor rá egy évre jön a csakugyan HR idején játszódó Acolyte, amit meg thrillernek harangoznak be. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: Az ovisok jól meglepődnek majd, amikor rá egy évre jön a csakugyan HR idején játszódó Acolyte, amit meg thrillernek harangoznak be. 4 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Ha én az ovisokat szeretném megcélozni, akkor a Skywalker Saga korában játszódó alkotásokkal próbálnám meg bevonzani őket. Ebből aztán következhetne az, hogy érdeklődni kezdenek a tágabb SW univerzum (filmek, sorozatok, stb.) iránt is. De én se értem ezt a marketing fogást, hogy egy épülőfélben lévő érát fénykardozó gumimacival dobnak először képernyőre. Ez a karakter már most belém égett... 1 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Nem baj, hogy jön ez. Legalább a barátnőm 2 éves unokaöccse tud majd mit nézni Star Warsból. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Én is azért várom, mert ez jó indításnak tűnik a gyerekeimnél. Nem mi leszünk a célközönség, de ettől még akár szórakoztató is lehet. (Én pl egészen jól szórakozom a fiam meséit nézve ) 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. (szerkesztve) Május 4-én jön, csakúgy, mint a Visions 2. évada. Szerkesztve: 2023. Február 9. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Ez kánon lesz? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez kánon lesz? Szerintem igen. A kis Nubsot nem más, mint Dee Bradley Baker fogja szinkronizálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Jöhetne már belőle egy előzetes. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Kimondottan óvodásoknak készül. Nyilván ennyi is lesz a jelentősége Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Igen, tippre valamikor a Celebration körül érkezni fog egy előzetes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. 43 perccel korábban, Yoda József írta: Kimondottan óvodásoknak készül. Nyilván ennyi is lesz a jelentősége Valószínű, csak azért kérdezem, hogy megéri-e a fő oldalon tartani ezt a sorozatot. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Valószínű, csak azért kérdezem, hogy megéri-e a fő oldalon tartani ezt a sorozatot. Én azt javaslom, hogy oda kerüljön ez, ahol jelenleg a Visions is található. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. A Visions csak azért van ott, ahol, mert nem kánon. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Az első SW-sori, amit nem nézek meg. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. Hozzászólás ideje: 2023. Február 9. 2022. 12. 21. - 20:23, NorbiLordi írta: Resistance-nél csak jobb lehet A Resistance-szel az volt a baj, hogy a Rebelst váltotta, az volt akkor az egyetlen SW-sorozat, közte filmek voltak. Ráadásul impozáns anyagnak volt beharangozva, Oscar Isaac, Gwendoline Christie, az új trilógia kora. A Rebelshez képest pedig fájó visszaesés volt minden szinten, és két évig az volt A Star Wars anim. sorozat, amely pozíció akkor már 2008 óta töretlenül létezett. Ez a sorozat pedig immár sok más sorozat tengerébe érkezik, szerintem tök okén tudjuk majd a helyén kezelni, amikor mindössze két héttel érkezik majd a Mando utolsó része és alig néhány nappal a Jedi Survivor megjelenése után, a Visions-szel egyszerre. 2 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Február 11. Hozzászólás ideje: 2023. Február 11. (szerkesztve) Kövezzetek meg, nekem tetszik Nagyon várom, végre lesz valami, amit mutathatok SW témában a gyerekeimnek úgy, hogy közben nem lövöm el a Saga eseményit szép az animáció. Sokkal jobb, mint amiket a fiam szokott nézni mostanság Szerkesztve: 2023. Február 11. - kdani20 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 11. Hozzászólás ideje: 2023. Február 11. Valamiért nekem is tetszik a kinézete. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Február 11. Hozzászólás ideje: 2023. Február 11. Szerintem is aranyos az animáció. Főleg az a kék maci tetszik. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.