Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A Young Jedi Adventures animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
10 minutes ago, Ody Mandrell said:

Valószínűleg ez teljesen másról fog szólni, mint a fősodor. Kalandoznak majd abban az érában, max. feltűnik egy-két ismertebb Jedi, mint Avar, Stellan vagy Elzar. De persze még lehetne sorolni hosszan a neveket. 

Én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez még a fő sztori megjelenése előtt játszódjon, ugyanis Yoda a High Republic Adventuresbéli rövid szerepét leszámítva egyáltalán nem szerepel az első fázisban. 

Hozzászólás ideje:
15 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Marchiont nem tudom, hogy hogyan lehetne átültetni egy gyereksorozatba. 

Az alapvetően ifi képregénysorozat HR Adventures-ban is elég komoly szerepet kapott.

Hozzászólás ideje:

Szerintem Yoda csak azért szerepelt az Adventures képregény szériában és azért szerepeltetik ebben a sorozatban is, mert kell valamilyen filmes fontos szereplő, hogy népszerűsítsék, vagy legyenek az idősebbek közül is, akik belenéznek.

Hozzászólás ideje:
37 minutes ago, Darth Revan9 said:

Szerintem Yoda csak azért szerepelt az Adventures képregény szériában és azért szerepeltetik ebben a sorozatban is, mert kell valamilyen filmes fontos szereplő, hogy népszerűsítsék, vagy legyenek az idősebbek közül is, akik belenéznek.

Igen, ez logikusnak hangzik, de itt akár a történetben is lehet fontos szerepe, taníthatja a padawanokat. 

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ha én az ovisokat szeretném megcélozni, akkor a Skywalker Saga korában játszódó alkotásokkal próbálnám meg bevonzani őket. Ebből aztán következhetne az, hogy érdeklődni kezdenek a tágabb SW univerzum (filmek, sorozatok, stb.) iránt is.

De én se értem ezt a marketing fogást, hogy egy épülőfélben lévő érát fénykardozó gumimacival dobnak először képernyőre. Ez a karakter már most belém égett...:lol:

Star Wars: Young Jedi Adventures Introduces a Jedi Bear and Fans Can't  Handle It

Hozzászólás ideje:

Én is azért várom, mert ez jó indításnak tűnik a gyerekeimnél. 

Nem mi leszünk a célközönség, de ettől még akár szórakoztató is lehet. (Én pl egészen jól szórakozom a fiam meséit nézve :lol: :lol: )

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez kánon lesz?

Szerintem igen.

A kis Nubsot nem más, mint Dee Bradley Baker fogja szinkronizálni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Valószínű, csak azért kérdezem, hogy megéri-e a fő oldalon tartani ezt a sorozatot.

Én azt javaslom, hogy oda kerüljön ez, ahol jelenleg a Visions is található. :)

Hozzászólás ideje:
2022. 12. 21. - 20:23, NorbiLordi írta:

Resistance-nél csak jobb lehet

A Resistance-szel az volt a baj, hogy a Rebelst váltotta, az volt akkor az egyetlen SW-sorozat, közte filmek voltak. Ráadásul impozáns anyagnak volt beharangozva, Oscar Isaac, Gwendoline Christie, az új trilógia kora. A Rebelshez képest pedig fájó visszaesés volt minden szinten, és két évig az volt A Star Wars anim. sorozat, amely pozíció akkor már 2008 óta töretlenül létezett.

Ez a sorozat pedig immár sok más sorozat tengerébe érkezik, szerintem tök okén tudjuk majd a helyén kezelni, amikor mindössze két héttel érkezik majd a Mando utolsó része és alig néhány nappal a Jedi Survivor megjelenése után, a Visions-szel egyszerre.

Hozzászólás ideje:

Kövezzetek meg, nekem tetszik :D

Nagyon várom, végre lesz valami, amit mutathatok SW témában a gyerekeimnek úgy, hogy közben nem lövöm el a Saga eseményit :D

szép az animáció. Sokkal jobb, mint amiket a fiam szokott nézni mostanság :D

Szerkesztve: - kdani20

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.