Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Mivel ebben az évben már jó néhány sorozatot kaptunk a messzi-messzi galaxisról, idén először megrendezzük az Év Legjobbjai szavazásokat. Ebben a topikban különdíjat oszthattok egy tetszőleges idén szerepelt karakternek. Ehhez a topikhoz nem tartozik szavazás, de a leadott írásbeli voksokat Január 8-án összesítjük. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Yaddle-t jelölöm! Egy háttérkarakternek olyan szálat rittyentettek a Tales of the Jediban, amin csak ámultam. Film szintű élményt tudtak prezentálni egy 10-15 perces epizóddal, és Yaddle a háttérfigurák közül olyan színes és mély karakterré vált, ami miatt méltónak találom őt erre a különdíjra! 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Hozzászólás ideje: 2022. December 22. Mon Mothma. Egy eddig csak sematikusan ismert személy fantasztikus karaktermélyítést kapott, megismerhettük magánéletét, hatalmas dilemmáit és a Lázadásban betöltött megkerülhetetlen voltának jellegét. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Én a kis Leiának adom akkor a különdíjat, Monra pedig leszavazok. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Hozzászólás ideje: 2022. December 23. @Donát Ide bárkit írhatunk, akik idén szerepeltek valamelyik sorozatban vagy csak a főszereplők közül válogathatunk? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 23. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: @Donát Ide bárkit írhatunk, akik idén szerepeltek valamelyik sorozatban vagy csak a főszereplők közül válogathatunk? Bárkit akik idén szerepeltek! 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Mon Mothma lesz nálam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Hozzászólás ideje: 2022. December 23. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Bárkit akik idén szerepeltek! ÉS ha olyan nyer itt, aki valamelyik másik kategóriában is? Mothma itt is és a saját versenyében is a legtöbb szavazatot kapta eddig. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Luthen Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 23. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: ÉS ha olyan nyer itt, aki valamelyik másik kategóriában is? Mothma itt is és a saját versenyében is a legtöbb szavazatot kapta eddig. Akkor a toplistából az első olyan jelölt kapja, aki a saját kategóriájában nem nyerne. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Hozzászólás ideje: 2022. December 23. Mivel a kis Leia nálam behúzta a női kategóriát, itt úgy érzem, Mon Mothmának kell adnom a voksomat. Az Andor sorozat egyik, ha nem a legkellemesebb meglepetése a nő karakterének kibontása, Genevieve O'Reilly remek játékával fűszerezve. Persze számtalan karakter megérdemelné még ezt a díjat Luthentől kezdve Yaddle-en át Dookuig, de ugye csak egy személyre lehet szavazni. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Hozzászólás ideje: 2022. December 24. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: ÉS ha olyan nyer itt, aki valamelyik másik kategóriában is? Mothma itt is és a saját versenyében is a legtöbb szavazatot kapta eddig. Még nem tudtam ott dönteni, ez most nekem spoliler. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Én is úgy gondolom, hogy ahogy Mothma érdemli a legjobb női szereplő díját, úgy a legjobb karakteré nálam a kis Leiáé. Annyi meglepetést és örömet hozott az Obi-Wan sorozatba, már azzal, hogy Luke helyett ő lett az egyik főszereplő, s minden epizódban csupa szív és bátorság és báj volt, hogy ő egy igazi ajándék! 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Hozzászólás ideje: 2022. December 24. Akkor részemről itt legyen Syril. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Kino Loy. Úszni nem tud, de egy különdíjat megérdemelne. 3 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. December 30. Hozzászólás ideje: 2022. December 30. A kis Leia 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. Hozzászólás ideje: 2023. Január 1. A többi kategóriánál mind egyértelműen tudtam szavazni, itt viszont több karakter is versengett egymással ezért a díjért. Mivel a férfi szereplőknél Obi-Wan kapta a voksomat, miután őt sokkal esszenciálisabbnak éreztem a saját szerepe okán, itt Luthenre szavazok. Az a monológja ott a 10. rész végén az egy annyira kivételes momentuma volt az egész sorozatnak, hogy mind a színészi játék, mind az írás, mind a karakterábrázolást tekintve nálam mindent vitt és ezért Luthennek is jár nálam az elismerés. 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Itt még elég szoros a verseny. Ha Mon Mothma megnyeri a saját kategóriát, osztott holtversenyben lenne a díj kiosztva. Aki még nem szavazott, vasárnap 23:59-ig megteheti! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Az osztott holtverseny mit jelent? Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Temuera Morrison Boba Fettje, elsősorban a flashback történetszál miatt, és mert átragyog a figurán a lelkesedése, elhivatottsága, humora. De egyébként valaki jelölje már meg az original Jedit, Luke-ot is! Illetve Dookut és Yaddle-t is hadd emlegessem fel, hátha megtetszenek valakinek! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Több az emlékezetes, jó karakter, mint kellene. Ami jó, csak nehéz választani közülük Legyen Kino Loy a különdíjas. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. 4 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Yaddle-t is hadd emlegessem fel, hátha megtetszenek valakinek! Én Yaddle-t jelöltem fentebb. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az osztott holtverseny mit jelent? Hát hogy többen kapnák holtversenyben. De ez azóta változott, most Kino Loy a nagy esélyes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Esetleg az nem opció, hogy aki a saját kategóriájában nyer az a különdíjat ne kaphassa meg? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Esetleg az nem opció, hogy aki a saját kategóriájában nyer az a különdíjat ne kaphassa meg? Ezt már megbeszéltük. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 5. @Nute Gunray @Frenkie @Darth Sky ha Mon Mothma megnyeri a saját kategóriáját - amire jó esély van - akkor kinek adnátok a különdíjat? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 5. Hozzászólás ideje: 2023. Január 5. @Donát én Leiának adnám. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 5. Hozzászólás ideje: 2023. Január 5. A jelöltem: Boba Fett. Így legalább mindhárom sorozatot lefedtem. De amúgy is őt jelölném. A sorozata nem ér fel az Obi-Wan Kenobihoz (se az Andorhoz), Boba pedig nem ér fel Luthen Realhez (se Ben Kenobihoz), de méltatlannak érezném, ha nem kapna esélyt. Mert itt is megmutatkozott az, ami Darth Maulnál, hogy egy kellékszereplőből is lehet karaktert csinálni. Fett a páncélja miatt egy túlértékelt figura volt annak idején, a The Book of Boba Fett előtt, akiből a rajongók és a különféle könyv és képregényírók is csak annyit láttak, hogy király a páncélja és emiatt biztos bad ass karakter. És ez tényleg csak a páncélján múlt, mert önmagában a filmekben az eredményei finoman szólva sem ékesek. Az egyetlen érdeme, hogy tudta, hol keresse a Millennium Falcont és tudta követni, ami nem nagy mutatvány, révén a Falcon csak a valóstérben repült. Aztán meg egy vak ember teljesen véletlenül kilőtte őt a levegőbe, s ő magatehetetlenül zuhant bele a végzetébe. Simán övé lehetett volna a Star Wars legidétlenebb halála díja is. Ám itt jött a képbe Dave Filoni és Jon Favreau, akik kipecázták Fettet a Sarlacc pocijából, majd elvitték a karaktert egy abszolút nem várt irányba: ő lett a Csillagok háborúja Keresztapája, csak nem Don Vito Corleone, hanem Daimyo Boba Fett. A Keresztapa című könyv és film és a The Book of Boba Fett közti hasonlóság pedig eléggé feltűnő, ami már csak azért is jó, mert az egyik kedvenc filmem és könyvem Mario Puzo és Francis Ford Coppola alkotása. És nagyon tetszik, amivé Boba Fettet tették. Egy, az erőszaktól nem elriadó, de alapvetően hűségre és becsületre épülő bűncsaládot hozott létre, amit olyan emberekkel töltött fel, akik megtámasztják a hatalmát, akik segítségével fennmaradhat, ám ezeken nem akar uralkodni. Pont mint Vito. Barátai, nem alatvalói, családja, nem szolgálói vannak. És ennek hála tisztelettel, nem pedig félelemmel uralkodhat saját kis birodalmán. És Temuerra Morrison szerintem remekül hozza a karaktert. Nem egy nagy színész, mégis képes teljesen máshogy eljátszani Bobát, mint Jangót, így hiába játssza mindkét karaktert ugyanaz a színész, nem látom őket ugyanannak. Remélem, hogy látjuk még Daimyo Boba Fettet a jövőben, akár saját sorozata folytatásában, akár a The Mandalorianben. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Január 5. Hozzászólás ideje: 2023. Január 5. 9 órával ezelőtt, Donát írta: @Nute Gunray @Frenkie @Darth Sky ha Mon Mothma megnyeri a saját kategóriáját - amire jó esély van - akkor kinek adnátok a különdíjat? Akkor Kino Loynak. Ő még nagyon megfogott. 1 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 6. Hozzászólás ideje: 2023. Január 6. Az eddig jelöltek mindegyike megérdemli a különdíjat. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.