Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. 1 hét és (remélhetőleg) előzetes! 3 1 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Reméljük, már nagyon várom. 2 Válasz
Népszerű hozzászólás Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 11 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. WHAT....THE ....FUCK! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Heir...to...the...EMPIRE!!!! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Még csak négyszer néztem meg az előzetest. Jöhet az ötödik! WOW!!!! Válasz
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Azta a megborultat. Ez nagyon komoly lesz. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Jó lesz ez, jó lesz ez Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Najó hivatalosan is kijelentem, hogy besz*rtam 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Itt vagyok Londonban, és a fórumról nézem az előzetest! 4 5 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Thrawnt hátulról látjuk... holnap gondolom kiderül, hogy ki játssza. Sabine hosszabb hajjal? És ahogy látom kicsit megváltoztatták a Rebels epilógusának jelenetét? Ott Sabine rövid hajjal volt jelen. A vizualitás, az öltözékek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Ez nagyon kemény lesz! Megnéztem már vagy ötször, de még mindig rakosgatom össze magamban az infókat. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. (szerkesztve) Háttér engem a WBW-re emlékeztet Annyira kíváncsi de annyira kíváncsi vagyok ő és a kiscsaj kicsoda. Trailer felirata alapján a csávónak Baylan a neve Szerkesztve: 2023. Április 7. - NorbiLordi 1 Válasz
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Ideje újra kezdeni. Valószínűleg ideje lesz újra építeni a jedi rendet. Az a droid a klónok háborújaban játszott nem? Aki segített a ifjoncoknak a fénykard építésben? Ez a két sith meg szerintem jedi volt aki engedett a sötétségnek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Igen, Baylan a neve. Amúgy neki és a nőnek a fénykardja érdekes színű. Lesz itt mit elemezgetni az elkövetkezendő napokban. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Már csak az lesz érdekes, hogy hogyan fogják a tágabb közönségnek elmagyarázni, hogy ki az a Sabine, Hera, Thrawn, stb. Sokan a Disney+ sorozatokkal kapcsolódtak be a Star Warsba, muszáj úgy tálalni ezeket, hogy az se riadjon el, aki nem nézte az animációs sorozatokat. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Eddig se különösebben vitték túlzásba. Ahsoka se kapott sok előzményt, mielőtt behozták a 2. évadban. Nem fogják ezt túlzásba vinni szerintem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Heir...to...the...EMPIRE!!!! Bizonyára utalás Zahn regényének címére. 2 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Épp most olvasom a trilógia utolsó kötetét, és hát na... lúdbőrös lettem mikor megláttam Thrawnt! Amúgy mennyire lehetséges, hogy itt is fan service-be mennek át, és több elemet tartalmaz majd ez a sztori a könyvekből? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Szerintem sanszos. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 1 perccel korábban, kudar írta: Amúgy mennyire lehetséges, hogy itt is fan service-be mennek át, és több elemet tartalmaz majd ez a sztori a könyvekből? Szerintem félig-meddig átvehetik a történetet, már ami Thrawn hadjáratát illeti. Biztos lesznek változtatások (ugye Rukh már nincs köztünk, Mara Jade sincs átemelve) Gyönyörű egy előzetes. Én is már legalább 5-ször láttam. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. - Ahsoka egy ősi Jedi templomnál van, vagy az lehet Sith rom is? - Ki a búbánat ez a Baylan? A másik narancssárga kardos csajról nem beszélve. Biztos a WBW-hez van közük. - Sabine és Lothal feltűnése szívmelengető, mindkettő szuperül nézett ki. - Morgan Elzbeth visszatér. - ÚK kormányzat, Mothma kancellárral! Bár egy kicsit fiatalnak tűnik nekem itt, pedig elvileg a ROTJ után járunk. - Thrawn bejelentkezett a jussáért. Az ő háttértörténete, hogy eddig hol volt nagyon érdekes lesz. Kétlem, hogy vele harc nélkül boldogulnának, szóval ez az idővonalra is lehet hatással mert később nyoma sincs neki. - HUYANG!! - Új Inkvizítor. - Pelenka csere. 1 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. - Sabine amikor az előzetes elején térdel, elképzelhető, hogy ugyanazt a rituálét fogja elkövetni, mint Kanan? Így fog megválni a hosszú hajától? - Mik azok a droidok, amik Ahsokával harcolnak? Ahogy látom ott tűnnek fel, ahol a templom is található? - A PHANTOM!!! - Ray Stevenson játssza Baylant. Érdekesnek néz ki a karaktere. Vajon ki ő? - LOTHAL élőszereplő formában!!! - Mon Mothma? Érdekes ÚK témák lehetnek itt. - Thrawn háttal van nekünk... látlak Lars. - Morgan is visszatér. - Baylan ruhája nagyon tetszik. Vajon a WBW-be akar betörni, mint anno Palpi? - Egy kis Ezrát is láttam, nem nagyon tudom megállapítani, de valszeg Eman Esfandi játssza. - Csak most vettem észre az inqvizítort - vagy egy inqvik által használt fénykardot hadonászó alakot. - HUYANG!!! - Újra akarják éleszteni a Rendet? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Mik azok a droidok, amik Ahsokával harcolnak? Ahogy látom ott tűnnek fel, ahol a templom is található? Morgan Elzbeth-nek voltak ilyen droidjai. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. A fénykardos csaj nem lehet, hogy Mara Jade kánon verziója lesz? A szakállas meg lehetne C'baoth kánon verziója. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Nagyon tetszik a hangulata! Nagyon nagyszabásúnak néz ki. Az extra fénykardok is tetszenek. Van bennük vala ósdiság, olyanok, mint Vader kardja az egyik, ha nem a legrégebbi ANH poszteren. Kész vagyok az ilyen ötletektől. De az ürhajók a díszletek, minden. És akkor a sztori. Hisz itt lesz a Rebels krémje. Mindenki tetszik, talán csak Hera fura, de egy snitt alapján profilból nem ítélkezem. És jön Thrawn és Anakin, de milyen rejtélyes ez a Baylan is. De várom ezt! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 18 minutes ago, Darth Revan9 said: A fénykardos csaj nem lehet, hogy Mara Jade kánon verziója lesz? A szakállas meg lehetne C'baoth kánon verziója. Ne akarjunk mindent megfeleltetni a Thrawn trilógiának. Nekem nem tetszene az ilyen szintű másolás. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Ne akarjunk mindent megfeleltetni a Thrawn trilógiának. Nekem nem tetszene az ilyen szintű másolás. Ezt a sorozat készítőinek is érdemes lehet elmondani... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.