Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Én már elolvastam a kritikákat...és elképesztő hogy eddig mindenki méltatta. SŐŐŐT! Nem hogy méltatták, de a kritikusok szerint jobb mint az előzmény részek. Nem tudom, ez a Lucas iránti ellenszenvből fakad e, de mindenki gratulált, hogy átadta a rendezést egy új embernek.Nyomathatnál pár linket ezekről a kritikákról, mert én eddig 2-őt olvastam. Az egyik 5/3 volt a másik meg 5/5 csillag. A rottentomatoes -on eddig egy írás sincs fenn. A TFN -en olvastam egy 8 és fél éves skac írását. Neki bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Állítólag érdemes a teljes vége főcímet kivárni, mert utána meglepi van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. (szerkesztve) Állítólag érdemes a teljes vége főcímet kivárni, mert utána meglepi van. Na az ilyen dolgokat szeressük. (így vagyok a DVD-nél is. Nem szeretem a kis 990 Ft-os csak filmeket tartalmazó DVD-ket. Inkább költök többet de legyen rajta audiokommentár meg hasonló. Ha csak audiokommentár van, akkor már vevős a cucc, mert azok sok érdekességet mondanak el a filmről) Szeretem ha a mozi nemcsak magából a filmből áll, hanem adnak egy kis pluszt. Bakikat TS-nél meg a Csak szexnél, jó kis részleteket a Karib tengernél, exklúzív előzetest a Mátrix 2 végén. Szerkesztve: 2008. Augusztus 8. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. OFF Én inkább a filmekért vásárolom meg a DVD-ket. Az extrák annyira nem érdekelnek, kivétel a Star Wars. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Én nem nagyon értem mire ez a türelmetlenség, igaz fiatalon én is mindent egyből akartam, de aztán úgyis ugyanazt látom mint más, nem maradok le semmiről sem. Megszólalt a vén trottyos... látszik rajta a kor, nem tud már mással dobálózni, csak közhelyes bölcsességekkel Star Wars filmnél amúgy is hajlamos vagyok végigülni a stáblistát, de most legalább a zene mellett lesz más okom/okunk is. Szerintem egy cliffhanger lesz a következő epizódra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megszólalt a vén trottyos... látszik rajta a kor, nem tud már mással dobálózni, csak közhelyes bölcsességekkel Star Wars filmnél amúgy is hajlamos vagyok végigülni a stáblistát, de most legalább a zene mellett lesz más okom/okunk is. Szerintem egy cliffhanger lesz a következő epizódra. Akár közhelyes, akár nem, de így igaz. Nem mutatnak többet a premiernapon, se torrenten mint pár nappal későbbi előadáson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Akár közhelyes, akár nem, de így igaz. Nem mutatnak többet a premiernapon, se torrenten mint pár nappal későbbi előadáson. Hát, kamerás az lehet, hogy kevesebbett is mutat Ha meg DVD-n látod először, lehet, hogy már többet fogsz látni. De vegyük az ep2-t. Ha premieren én sima moziban néztem meg, te meg három héttel később digitálisban láttad először, akkor megintcsak mást láttál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. (szerkesztve) Van új videó, ami a Clone Wars hőseiről szól. Szerk: megszünt az MF? Szerkesztve: 2008. Augusztus 9. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Van új videó, ami a Clone Wars hőseiről szól. Szerk: megszünt az MF? Jajj ne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Van új videó, ami a Clone Wars hőseiről szól. Szerk: megszünt az MF? Ezt miből gondolod? (Nekem bejön, ha netán ez volt a baj...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. (szerkesztve) Ezt miből gondolod? (Nekem bejön, ha netán ez volt a baj...)Mostmár nekem is működik. Délután kint volt az az oldal, hogy eladó a domain. Szerkesztve: 2008. Augusztus 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Mostmár nekem is működik. Délután kint volt az az oldal, hogy eladó a domain.Nekem is ezt írta ki, azért sopánkodtam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hát, kamerás az lehet, hogy kevesebbett is mutat Ha meg DVD-n látod először, lehet, hogy már többet fogsz látni. De vegyük az ep2-t. Ha premieren én sima moziban néztem meg, te meg három héttel később digitálisban láttad először, akkor megintcsak mást láttál Tamáska, így rosszban leszünk ha feleselsz a Vén Csonttal. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. (szerkesztve) A rottentomatoes-ra kikerült az első kritika a Hollywood Reportertől. A kritika elég negativ. Az animáció gyengeségére hivja fel a figyelmet föleg, illetve arra hogy a "szereplők ugy mozognak mintha marionett-bábuk lennének", de a dialogusoktól és a történettől sincs elájulva. Viszont megjegyzi, hogy azért "vannak pillanatai". Bővebben ITT Szerkesztve: 2008. Augusztus 9. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Akkor kaptunk egy újabb negatív kritikát amit betehetünk a sorba a többi közé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Talán visszatérhetünk arra témára, hogy ki fogja letölteni a filmet a premier után? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Tamáska, így rosszban leszünk ha feleselsz a Vén Csonttal. :D Csak megvilágítottam világi bölcsességeinek gyenge pontjait Én tuti nem töltöm le, amíg nem láttam moziban. Egyrészt, mert nem szoktam filmet kamerásan nézni (még mozi után sem nagyon, csak ha nagy hatással volt rám a film), másrészt, még csak ne is kísértsen engem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Én úgyse tudok várni szeptemberig, ahogy ismerem magamat.... csak egy eseménytelen délután kell, és nem tudom megállni, hogy ne nézzem meg... Bár eddig még jól bírom, a kritikákat se néztem meg, csak itt olvasgatom, h miket írtok. Meg mondjuk hétfő óta időm sincs ezzel foglalkozni, mert melózok Viszont 15. körül már nem lesz ilyen hajtás... (remélem, m már tropára ment a lábam) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Bár a filmet én se fogom letölteni a magyar premier előtt, azért ha valaki megnézni szívesen olvasnám a véleményét majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Én biztos letöltöm, de majd csak akkor ha R5 vagy DVD-rip lesz, mert rossz minőségű elveszi a kedvem. Persze amíg meg nem nézem a mozikba, addig gépen se fogom megnézni, csak azért veszem le, hogy nagy legyen a kísértés és hogy így ellen tudjak állni a Sötét Oldal delejes csábításának. Plusz nemcsak 1x szeretném látni a DVD megjelenéséig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Mina! Te ilyen önsanyargató vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Mina! Te ilyen önsanyargató vagy? Igen az vagyok. Viszont ha átállok a Sötét Oldalra írok egy véleményt róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Pár új video addig is: Assajj Jabba Sidious Dooku Obi Wan's landing party The Clone Wars: Sneak Peek Star Wars: The Clone Wars Exclusive Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Kíváncsi leszek a mai vetítések utáni véleményekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Ilyen videók után nehéz várni.Eszméletlen jó lesz.A csaták nagyon jók.Sidious is benne lesz, és remélem az ellen folyó nyomozás is. Természetesen eszem ágában sincs letölteni.Ezt moziban kell látni először mint minden SW-filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. A rottentomatos-os kritika egy semmi....nulla...értéktelen trágya. Hibaként hozza fel, hogy a figurák mozgása olyan mint egy marionett bábú....hát gratulálok...mert pont ez volt Lucas célja. Több írott szót nem is pazarolnék rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Egy cikk Samuel L. Jacksonról Emlék a klónoktól címmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) Akkor kaptunk egy újabb negatív kritikát amit betehetünk a sorba a többi közé? Ez még inkább a sornyitó, mert hivatalos forrásból ezaz első kritika. De nemrég befutott egy újabb "nem annyira hivatalos" cucc is a kreape.com-on. Az illető 35%-ra értékeli a filmet. ITT bővebben. Ez kevésbé riasztó mint a másik abból a szempontból hogy szinte végig arról szól, hogy 'Lucas a pénzért csinálja' ahelyett hogy arról beszélne hogy mi is a baja vele konkrétan (az ilyenekre mindig lehet számitani). Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Ez is teljesen értéktelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Hát az én véleményezésemben sem agyondícsérve a karakterek animációja, az is fix, hiába volt ez Lucas célja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.