Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Találkoztál már Star Wars utalással más filmben? 71 felhasználó szavazott

1. 1. Találkoztál már Star Wars utalással más filmben?

• Igen, de csak többszöri nézésnél veszem észre.
      6
    • Igen, mindig kiszúrom els?re.
      45
    • Csak akkor szoktam észrevenni, ha más mondja, merre van.
      0
    • Csak akkor szoktam észrevenni, ha más megmutatja pontosan hol van.
      0
    • Változó. Van, hogy észreveszem, van, hogy nem.
      18
    • Nem szoktam észrevenni. Túl leköt a film, nem figyelek eléggé.
      1

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

12 minutes korábban, Ody Mandrell írta:

Lucas idejében hírhedten kemények voltak az ügyvédjeik. 

A Disney ügyvédjei azokat az ügyvédeket szívatják szórakozásból. :D Egy ilyen kisfilmes stábot a reggeli kávé mellé fogyasztanának el, aztán meg úgy beperelnék a családokat, hogy még az ükunokák is a Disney kastély pincéjében robotolnának. :) 

Hozzászólás ideje:
On 2016. 07. 04. at 12:18 PM, csoli1138 írta:

Fanboys:

Nyilván az egész film ide tartozik, de most találtam egy nagyszerű gyöngyszemet.

Egy véletlen, de utólag is nagyszerű előreutalást.

Mikor a betörnek a Ranch-re a bemutatóterembe és meghatottan állnak, elhangzik a: "hazaértünk!"

Óriási volt mert csak másodjára néztem a filmet megjelenése óta, és épp erre gondoltam, hogy most ezt kéne mondani. Nem emlékeztem rá. És erre ott van! Csúcs! :)

Az egy nagyon, nagyon, nagyon jó kis film.

Hozzászólás ideje:

A holnap legendái című DC sorozat 2. évadának 9. részében a szereplők 1967-be utaznak, ahol megzavarnak egy film forgatást ahol Lucas is ott van, ettől a mester felhagy a filmezéssel és így nem készíti el sem a Star Warst sem az Indiana Jonest amik két csapattagot (Brandon Ruth/Atom/fizikus, Nick Zano/Acél/történész) is inspirált a tudományos pálya felé.

Hozzászólás ideje:

Kicsit elhamarkodtam a komment írást, most a részt végig nézve egyértelműen látszik,  hogy az egész Lucas és munkássága előtt tisztelgett. Nem egyszer elhangzik miközben győzködik a filmezés folytatására, hogy mennyire inspirálóak lesznek a filmjei, elhangzik, hogy Ő az utolsó reményük :) és a komplett szemét zúzós jelenet át lett emelve :)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Újabb Tie képet mutató Tie Fighter ablakot találtam. Ezúttal a Castle 5. szezonjának 3. részében.

TGQJp7b.jpg

• 1 hónappal később...
  • 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Ready Player One-ban a padawan és a Millennium Falcon említésén túl kiszúrtam még egy utalást:

Spoiler

Bal oldal :D
36636084_1678442442203121_78678007424284

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Na kérem, egy gyönyörű utalást láttam a Barátom Róbertgidában, magától Ewan McGregortól. Nem is kell párhuzamos videót linkelni.

Tessék már megnézni hogy pörgeti meg azt az esernyőt 0:50 után picivel! Tisztára TPM! Hatalmas! Egy jedi nem vész el csak átalakul. ;)

Hozzászólás ideje:

A Miraculous: Katicabogár és Fekete Macska kalandjai néhány részében egy spéci kaputelefon szerűség is előkerül. :D

GWewxtW.jpg

• 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Hangya (2015)

" A Fullánk páncél lézerágyúi pontosan ugyanolyan hangot adnak ki, mint amit az AT-AT lépegetők tüzeléskor a Star Wars-filmekben. Külön érdekesség, hogy lévén mind a Marvel, mind pedig a Star Wars filmjeit a Disney birtokolja, a Második Fázis összes darabjában visszatérő tisztelgés volt a Csillagok Háborúja-sorozat előtt, hogy valaki mindig elveszítette az egyik kezét. "

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/2019/04/21/21-easter-egg-a-marvel-moziverzum-eddigi-filmjeibol?fbclid=IwAR3m3xZlicklFH5MklQZlRaZtQ6CkI5ZIMXvk_2EU3gTo9z2KGcXlctiwa0

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Igaz nem film, de a Deadpool Zsémbes zsoldos képregényben van egy Star Wars poén. Úgy látszik nem szereti az előzmény trilógiát. :D

5I9g3CN.jpg

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Azért a félreértés elkerülése végett, nem Lobot figurája miatt lett kivágva, ahogy azt a kolléga fent oly tévesen megállapította. ;) 

Az meg egyenesen szánalmas, hogy ilyen semmi témáról valaki képes ilyen kontextusba helyezett cikket írni. Ezen már tegnap elszörnyülködtem. :facepalm:

Szerkesztve: - Dzséjt

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Toy Story 4-ben, Woody és egy barátja több bulizó játék között sétál, az egyikkel váltanak is pár szót, miközben mellette egy Obi-Wan figura levágja egy Ponda Baba figura karját. :D

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

A Toy Story 4-ben, Woody és egy barátja több bulizó játék között sétál, az egyikkel váltanak is pár szót, miközben mellette egy Obi-Wan figura levágja egy Ponda Baba figura karját. :D

Látnom kell a Toy Story 4-et.:D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Future Man című sorozat 2. évadának 4. részében a címszereplő egy sivatagban bolyong a melegtől és a kiszáradástól hallucinál, "meglátja" Jézust akit megkér, hogy változtassa a homokot vízzé ezután kb. ugyanaz a párbeszéd zajlik le köztük, mint Luke és Obi-Wan közt a Hothon :D

Hozzászólás ideje:

A Rick és Morty legutóbbi részében is volt egy jópofa utalás, amikor Rick épp indul a nagydolgát végezni, úgy jelenti be, hogy épp egy szóló-kalandra indul, és ezt nem Ron Howard rendezi :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.