Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Rog jövök egy sörrel, hogy ezt dokumentáltad. :D Köszi! :peace:

Szívesen! :peace:

Azt meg majd kitalálom hogy milyen sör legyen. :D

Hozzászólás ideje:

Gratula a 200 ezredikhez! :clap:

Én :D Nem emlékszel, még a Katicában is megünnepeltük :)

Én az ünneplésre emlékszem, de Donát kérdésére nem tudok válaszolni, csak találgatva: kb. két éve lehetett, talán áprilisban. Phobos biztos jobban emlékszik. :)

Reméltem, hogy így a születésem napján az enyém lesz a 200000., de hát nem jött össze :D

Az bizony szép ajándék lett volna. :) Így utólag, és rendhagyóan most ebben a topikban kívánok boldog szülinapot! :)
Hozzászólás ideje:

Az bizony szép ajándék lett volna. :) Így utólag, és rendhagyóan most ebben a topikban kívánok boldog szülinapot! :)

Köszi szépen :)

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

110 nap van még hátra, naponta 4,2 hozzászólást írtam eddig, de az elmúlt években ennél picit kevesebbet (4,0), úgyhogy olyan 108-109 napra lesz szükség szerintem (dec 29-30). Hát ennyi. :D

Átlag szerint valóban, de ez változhat a jövőben. Ki tudja? Lehet, hogy aktívabb leszel valami miatt, vagy éppen inaktív (ne adja az ég). :)

• 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hogyan lehet témán belül keresni? Konkrétan a Filmek topicban szeretnék rákeresni az x-men-re, és szeretném ha azon hozzászólásokat jelenítené meg ahol erről szó volt. Persze visszafele haladhatnék, egészen júniusig(akkor volt a film mozikban), de reggelig nem végeznék.

A keresőt használtam de csak a fórumokat jeleníti meg ahol az x-men kifejezés megtalálható, nekem viszont a hozzáaszólások kellenének.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hogyan lehet témán belül keresni? Konkrétan a Filmek topicban szeretnék rákeresni az x-men-re, és szeretném ha azon hozzászólásokat jelenítené meg ahol erről szó volt. Persze visszafele haladhatnék, egészen júniusig(akkor volt a film mozikban), de reggelig nem végeznék.

A keresőt használtam de csak a fórumokat jeleníti meg ahol az x-men kifejezés megtalálható, nekem viszont a hozzáaszólások kellenének.

Nagyon egyszerű. Belemész a témába, és beírod a keresőbe a szót. Ekkor hozzászólásonként dobja ki a találatokat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.