Hozzászólás ideje: 2023. Április 16.2 éve A Rogue Squadron filmnek se kéne a Star Wars Univerzumba bekerülnie? Tudtommal az a film is ugyanolyan állapotban van, mint a Lando.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 16.2 éve 30 perccel korábban, Ody Mandrell írta: KK azt mondta nincs lefújva. Nincs aktív fejlesztés alatt, csakúgy mint a Lando.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 19.2 éve Érdekes az új felosztás. A HR részleg egyelőre elég vérszegény . RS-ből lehet más lesz, máshogy. Alakul. Így látszik a kidolgozottsága a korszakoknak és az idővonal is. Szerkesztve: 2023. Április 19.2 éve - Szisz
Hozzászólás ideje: 2023. Április 23.2 éve Szerző @Donát csináltam egy szavazás szekciót, ahol ezentúl megtalálhatók a nagyobb események. Eddig eléggé szétszórtan voltak, megérdemeltek már egy otthont maguknak.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 26.2 éve Szerző Ma levonták a fórummotor féléves díját ami 19.933 Ft volt. Szerencsére erősödött a forint így ez kicsit csökkent.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 21.2 éve A reklámok elhelyezésén lehet valamit változtatni, vagy az automatikusan határozódik meg, hogy hova rakja a rendszer az éppen aktuális reklámokat?
Hozzászólás ideje: 2023. Május 21.2 éve Szerző A rendszer automatikusan rakja be őket, a helyet viszont meg lehet határozni. Viszont sokszor ezt figyelmen kívül hagyja az Ads.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 22.2 éve Köszi. Csak amiatt kérdeztem, mert laptopon mindig berak egy bazi nagy reklámot az oldal tetejln a borítókép kellős közepére, így nem lehet teljes mértékben látni azt.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 22.2 éve Szerző Igen ott van az egyik helye. Majd megnézem mit tehetek. Támogasd a fórumot és nem kell reklámokat nézni.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 22.2 éve Szerző @Iqvi Elvileg kizártam azokat a területeket. Ellenőrizd le.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 23.2 éve Megnéztem, továbbra is megjelenik, de köszi a próbálkozást. Majd ha lesz elég pénzem és bankszámlám akkor tényleg elkezdem rendszeresen támogatni a fórumot.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 23.2 éve Szerző Mindenki annyival támogatja amennyivel tudja. Az ha egy ezres, akkor annyival. Amúgy meg fog szűnni ez a rendszer ha eléri az első kifizetési küszöböt. Viszont az még nem mostanában lesz.
Hozzászólás ideje: 2023. Május 23.2 éve Szerző A skin fél éves díja is levonásra került, ami ezúttal 3471 Ft volt. Gyakorlatilag ezzel elfogyott a szponzor pénz, így aki megteheti és szeretné, kérjük a szokásos módon támogassa a fórumot! Legközelebb szeptember elején lesz fizetni való, ám az a legmagasabb összeg. Előre is köszönjük a segítséget. Szerkesztve: 2023. Május 23.2 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2023. Június 1.2 éve Szerző @Frenkie köszönjük szépen az újabb nagylelkű támogatásodat!.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 2.2 éve Szerző @gafz köszi szépen a támogatást, ezzel arany fokozatú támogatóvá léptél elő!
Hozzászólás ideje: 2023. Június 16.2 éve Szerző Megszűnt az első bejegyzés után lévő statisztikai sáv, helyette a fejlécben (mobilnézetben alul) van egy diagaram ikon, amire ha rákattintotok megjelenik egy kis ablakban a statisztika. Azt hiszem ez így sokkal szebb és jobb. A fórum tegnapi frissítésében volt benne ez az újítás. Szerkesztve: 2023. Június 16.2 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2023. Június 16.2 éve 32 perccel korábban, Dzséjt írta: @NorbiLordi Köszi szépen. Érdekes de nálam nincs ilyen ikon akármelyik skint választom
Hozzászólás ideje: 2023. Június 16.2 éve 16 perccel korábban, NorbiLordi írta: Köszi szépen. Érdekes de nálam nincs ilyen ikon akármelyik skint választom Ürítsd a gyorsítótárad, valszeg nektek onnan tölti be az oldalt
Hozzászólás ideje: 2023. Június 16.2 éve 4 perccel korábban, Yoda József írta: Ürítsd a gyorsítótárad, valszeg nektek onnan tölti be az oldalt Kiürítettem, újraindítottam a böngészőt is de még mindig semmi
Hozzászólás ideje: 2023. Június 16.2 éve Szerző 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Kiürítettem, újraindítottam a böngészőt is de még mindig semmi Akkor nem ürítetted ki eléggé. Nálad van a hiba, ha másnál működik.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 16.2 éve Néztem Opera-val, Edge-el, Chrome-al, egyikkel se jelenik meg.
Hozzászólás ideje: 2023. Június 16.2 éve Szerző Lépj i majd be a fórumra vagy indítsd újra a géped. catch takarítás is jó lehet. Melyik skint használod? Szerkesztve: 2023. Június 16.2 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.