Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Csak DVD jön, de az is több mint a semmi. Kíváncsi leszek milyen lesz. Reménykedem, hogy olyan boritója lesz mint az amerikai kiadásnak, a vörös vállfestéses klón. Különben elöbb-utóbb szerintem BR-en is kijön, csak meg kell várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Reménykedem, hogy olyan boritója lesz mint az amerikai kiadásnak, a vörös vállfestéses klón. Különben elöbb-utóbb szerintem BR-en is kijön, csak meg kell várni.A DVD borítón nem Cody van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. A DVD borítón nem Cody van? Fogalmam sincs. Ami neked van BR nem ugyanaz van a dvd-n is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Fogalmam sincs. Ami neked van BR nem ugyanaz van a dvd-n is?Szerintem igen, de a BR -en Cody van. Neki pedig narancs színű páncélfestése van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Igazad van a háttér piros. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Hmmm... Ez egy jó hír. Vajon a DVD verzió más lesz, mint amit a tévében adtak le? Mert az amerikai kiadásban ugyebár volt pár plusz jelenet, és egy-két módosított jelenet is. Habár, a House ötödik évadjának magyar kiadásában is ugyanaz a megvágott Last Resort epizód került, ha jól tudom, holott az az epizód körülbelül 7 perccel hosszabb az átlagosnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerintem a TV-ben leadott kerül rá. Azért a + pár (másod)percért nem fogják újra leszinkronizálni az a pár részt, mint ahogy az általad említett House-nál sem tették. Amúgy én nem számítok hüde nagy kiadásra. Szerintem egy sima Amaray tokban kapjuk a 3 lemezt és örülhetünk ha kapunk (feliratos) extrát. Bár ne legyen igazam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Én is örülök, mert így meg lesz angolul és magyarul is jó minőségben. Még mindig reménykedek benne, hogy a kicsik egyszer csak igazán felfedezik, hogy milyen jó az SW és ha igazi rajongók nem is lesznek, de majd tarthatunk maratonokat együtt pár év múlva ebből is. OFF A témát most kezdik pedzegetni a TCW kapcsán, szerintem nemsokára leülök megnézni velük rendesen a filmeket is egymás után apránként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Jó hír, hogy nálunk is kiadják az 1. évadot, ha tehetem, mindenképp be fogom szerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Csak DVD jön, de az is több mint a semmi. Kíváncsi leszek milyen lesz. Nem lepődnék meg, ha apránként hoznák csak ki, egy DVD-n 3-4 résszel és mindig hónapokat kéne várni a következőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Nem lepődnék meg, ha apránként hoznák csak ki, egy DVD-n 3-4 résszel és mindig hónapokat kéne várni a következőre.A nyugati kiadás jön, magyarosítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. A nyugati kiadás jön, magyarosítva. Az éppen jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Ez jó hír, remélem nem lesz a szokásos magyaros betegségekkel megtűzdelve: Joda, össze-vissza álló-fekvő borító, ilyesmik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Kijött egy második évados DVD és Blu-Ray reklám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Olyan régen nem láttam már TCW részt, hogy a trailer szinte újdonságként hatott. De jó kis vásárlási kedvcsináló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 20. Én már a magyar polcokon látnám szívesen (legalább az első évadot) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. (szerkesztve) Remek kommentárt olvastam ma az októberben megjelenő TCW második évados BR kiadványról. A tavalyihoz képest annyi előrelépés van, hogy négy lemezes lesz a kiadvány, és a hangja most már garantált DTS-TRUE HD formátumban kerül a korongra (talán ezért is lesz négy lemez). Azért egy Geonosisi csatát DTS-THD -ban nézni.... Alig várom már, hogy megjelenjen!! Szerkesztve: 2010. Augusztus 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Remek kommentárt olvastam ma az októberben megjelenő TCW második évados BR kiadványról. A tavalyihoz képest annyi előrelépés van, hogy négy lemezes lesz a kiadvány, és a hangja most már garantált DTS-TRUE HD formátumban kerül a korongra (talán ezért is lesz négy lemez). Azért egy Geonosisi csatát DTS-THD -ban nézni.... Alig várom már, hogy megjelenjen!! Az Dolby TrueHD lesz, Ody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 1. Az Dolby TrueHD lesz, Ody. Bocsi', True nélkül. Szóval DTS-HD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. (szerkesztve) Én már kiadtam, az első évadot DVD-n Bár a magyar hang csak AC3 2.0 Az első 12 rész még 720p-Mpeg2 konverzió, a második 10 - mivel közben megjelent USA-ban- az eredeti NTSC DVD képanyagát használja. A menüket újra kreáltam a az eredeti DVD-k alapján. Sőt elkészítettem, a Clone Commandos DVD magyar változatát is, ez beetetésként még a teljes első évad előtt jelent meg. Sőt úgy 3-4 évvel ezelőtt a 2D-s Clone Wars DVD-it is megcsináltam. Az eredeti DVD-k, borítók, megtalálhatók egy Brazil Star Wars rajongói oldalon. (lafurenza.net) Blu-Ray lemezt nem veszek, mert nincs lejátszóm és írható lemez sincs, így nem is tudnám magyarítani. Maradok a HD képes mp4 (PMP) lejátszóklál, meg a Western Digital HD playaernél. Szerkesztve: 2010. Szeptember 22. - kenand Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Jómagam megvettem az eredeti amcsi BD kiadást a TCW első évadjából. Egyszerűen tökéletes kiadvány! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. November 3-án jön a TCW első évada http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=100957...628369939666918 (Én mondtam Ody ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Nagyszerü hír. Már aznap veszem is meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Szomorú hír. Megint el kell költenem egy rakás pénzt a Star Warsra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Szomorú hír. Megint el kell költenem egy rakás pénzt a Star Warsra Pedig sörre szántad nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. BLADE RUNNER WOO! (Tudom, hogy nem témábavágó, de ki kell örömködnöm magam valahol. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Csak sajnos BD-n nem jön, csak DVD-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. BLADE RUNNER WOO! (Tudom, hogy nem témábavágó, de ki kell örömködnöm magam valahol. ) Erre ott a filmek topik. Csak sajnos BD-n nem jön, csak DVD-n Köszi a figyelemfelkeltést. Remélem hamarosan jönnek a részletek is. Egyébként én nem veszem meg, hisz megvan BD -n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Pedig sörre szántad nem? Nem csak arra Azért remélem nem lesz annyira nagyon drága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 11. Max 5000 lesz szerintem. Nem csak arra Azért remélem nem lesz annyira nagyon drága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.