Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerintem SW esetén annyira nem számít, hogy van-e rajta magyar szöveg, kivéve, ha gyerek is nézni fogja. Utóbbi esetben nélkülözhetetlen, amúgy meg ismerjük a szöveget, így nincs nagy jelentősége Hát azért gáz ha nincs.Pl az extráknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Sajnos a filmeknél sincs az extrákon magyar felirat, ezt már megszoktam, azért nem is gondolkodom extrákban (egyébként meg az extrák esetén is lehetne angol felirattal nézni, de túl sok a szöveg, és a filmektől eltérően nehéz is, mert tele vannak néhol szakszövegekkel), de igaz, hogy jó lenne, ha lenne. Ezért is tudok többet a LOTR készítéséről, mint a SW-ről, ott a tekintélyes mennyiségű extrák majdnem mindegyikéhez volt magyar felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Hát szerintem meg elég gáz, hogy Magyarországon magyar nyelv és szöveg nélkül adjanak ki valamit. Ez a nemzet lenézését jelenti számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. (szerkesztve) Oldfighter egyetértek. Az egy dolog, hogy ma már (sajnos) a boldoguláshoz alap feltétel legalább egy idegen nyelv ismerete, ami többnyire az angol. De könyörgöm, azért mi mégis magyarok vagyunk. Évről évre korcsosul a nyelvezetünk... ezt látni kellene. A nyelvművelés és megóvás egyáltalán nem szégyen, sőt... Inkább erre ügyelnénk a nyugat majmolása helyett. Azért remélem nem jön el az a kor, amikor ciki lesz magyarul beszélnie a magyar embernek Magyarországon! Hasonló a véleményem a "fúúúúj szinkron éljen eredeti nyelv" vitáról is! Szerkesztve: 2009. Július 2. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Hát szerintem meg elég gáz, hogy Magyarországon magyar nyelv és szöveg nélkül adjanak ki valamit. Ez a nemzet lenézését jelenti számomra. Sajnos nem mi határozzuk meg, kerüljön-e rá magyar szöveg vagy nem egy "hazai" kiadványra. Kis hely vagyunk mi ehhez nem túl nagy eladási forgalommal. Azért remélem, hogy a hazai DVD-re vagy BR-re mégis kerül magyar felirat az extrákra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Szinkron, felirat, számomra tök mindegy, engem az "Extraként lesznek rajtuk rendezői változatok az epizódokból" szakasz fogott meg, nem kicsit, nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 2. Szinkron, felirat, számomra tök mindegy, engem az "Extraként lesznek rajtuk rendezői változatok az epizódokból" szakasz fogott meg, nem kicsit, nagyon. Akkor lehet, hogy láthatjuk Panakát is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. 6900 ft egy sima mezei Blue Ray film...mondjuk egy sima DVD kétszerese bár inkább csak olyan 30 % az árban a különbség. Nem akarok saccolni, de szerintem az ára mondjuk 20 - 30 ezer forint környékén fog mozogni. 14 900 volt a díszdobozos trilógia, na de azért az mégis az első hivatalos DVD kiadása volt a klasszikus filmeknek, itt pedig csak egy sorozatról van szó, ami ráadásul nem is élőszereplős. Azért kicsit félek az ártól.... Lehet a magyar piacra be sem fogják hozni a díszdobozos Blue Ray változatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Nekem elég lesz a sima BR is, vagy a DVD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Idehaza eddig ahogy nézem csak a Tudorok 1. és 2. évada jelent meg 3-3 BR lemezen egyenként ~15k-ért. Ezzel szemben DVD-n 8k-ért lehet kapni, ami egy normális sorozat DVD ár. Szerintem hasonló árakra lehet számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hatalmas prezentáció lesz a Comic-Con -on a DVD és a Blu-Ray kiadásról is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. November 3 -án jelenik meg az USA -ban a DVD és a Blu-Ray kiadás. Áruk 45 illetve 60 dollár lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Így első ránézésre húzósabb lesz egy átlag sorozatnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Kíváncsi vagyok, vajon a magyarok is ennyiért adják-e majd Ft-ban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Csak kicsit drágább, mint egy átlagos sorozat, annyi meg még belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. (szerkesztve) Ezt meg kell venni! Vajon hány lemezből fog állni? Itt a nagy felbontású verzió is. http://www.starwars.com/img/theclonewars/n...0715/tcw_bg.jpg Szerkesztve: 2009. Július 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. 4 lemezes lesz Menten elszáll az agyam az extráktól: Ezek lesznek rendezői változatok: Rising Malevolence, Shadow of Malevolence, Lair of Grievous, Rookies, Storm Over Ryloth, Innocents of Ryloth and Liberty on Ryloth Making of videók, valamint a 64 oldalas könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megéri majd az árát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. remélem ez is digi-bookban lesz, nemcsak a kék lemez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Jól néz ki, és az extrák is jól hangzanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Na ezt én is megveszem, ha Magyarországon megjelenik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. (szerkesztve) Na ezt én is megveszem, ha Magyarországon megjelenik.Szerintem meg fog jelenni. Az FHE kiadja. Csak az a kérdés hogyan. Ha ugyanígy, annak nagyon-nagyon tudnék örülni Szerkesztve: 2009. Július 16. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 16. Jaj, ez a borító nagyan jól néz ki! És a rendezői változatokra én is kíváncsi vagyok, vajon egy 20 perces epizódnál mi lehet a különbség: hosszabb és/vagy változnak benne dolgok a leadotthoz képest? Talán azt is megmagyarázzák, hogy miért nem ezek maradtak, épp mint a kivágott jeleneteknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Nem tudom, mi oka lenne, hogy ne ugyanígy adják ki nálunk Valóban jól néz ki. Szerintem itt nem számít annyira a műsoridő, mint a tévében, így talán kibővített részeket kapunk rendezői változatként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Nem tudom, mi oka lenne, hogy ne ugyanígy adják ki nálunk Azért mert olyan mélyzuhanásban van most a DVD piac, mint ihaj.A kiadóknak nem éri meg exklúzív anyagokat dobni a piacra, amiknek csak pár ezer forint az ára, mert nagyon kevesen vagyunk akik megvesszük őket. Az átlag ember a Tesco meg Auchan turkálójából veszi a 99-999 Ft közötti dvd-ket amin csak a film van. Az átlag vásárlót nem érdekli, hogy milyen szép kiadvány vagy milyen érdekes extrák vannak rajta, csak az, hogy occsó legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Azért mert olyan mélyzuhanásban van most a DVD piac, mint ihaj.A kiadóknak nem éri meg exklúzív anyagokat dobni a piacra, amiknek csak pár ezer forint az ára, mert nagyon kevesen vagyunk akik megvesszük őket. Az átlag ember a Tesco meg Auchan turkálójából veszi a 99-999 Ft közötti dvd-ket amin csak a film van. Az átlag vásárlót nem érdekli, hogy milyen szép kiadvány vagy milyen érdekes extrák vannak rajta, csak az, hogy occsó legyen. Nagy igazság van abban, amit mondasz Phobos. Kíváncsi leszek, meghagyják-e ezt a szép formátumot? Az ára sem lesz piskóta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Azért mert olyan mélyzuhanásban van most a DVD piac, mint ihaj. Igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Nagy igazság van abban, amit mondasz Phobos. Kíváncsi leszek, meghagyják-e ezt a szép formátumot? Az ára sem lesz piskóta. Biztos kiadják így is. Ha máshol nem hát az xpress -en. De nem jelenik meg, akkor megrendelem az amazonról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Biztos kiadják így is. Ha máshol nem hát az xpress -en. De nem jelenik meg, akkor megrendelem az amazonról. Gondolom a magyar megjelenés nem idén lesz. Vagy lehet rá számítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Általában közel egy időben jelennek meg a DVD-k. Általában... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.