Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars DVD és Blu-Ray

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Csak DVD jön, de az is több mint a semmi. Kíváncsi leszek milyen lesz. :D

Reménykedem, hogy olyan boritója lesz mint az amerikai kiadásnak, a vörös vállfestéses klón. Különben elöbb-utóbb szerintem BR-en is kijön, csak meg kell várni.

Hozzászólás ideje:

Hmmm... Ez egy jó hír. Vajon a DVD verzió más lesz, mint amit a tévében adtak le? Mert az amerikai kiadásban ugyebár volt pár plusz jelenet, és egy-két módosított jelenet is. Habár, a House ötödik évadjának magyar kiadásában is ugyanaz a megvágott Last Resort epizód került, ha jól tudom, holott az az epizód körülbelül 7 perccel hosszabb az átlagosnál.

Hozzászólás ideje:

Szerintem a TV-ben leadott kerül rá. Azért a + pár (másod)percért nem fogják újra leszinkronizálni az a pár részt, mint ahogy az általad említett House-nál sem tették.

Amúgy én nem számítok hüde nagy kiadásra. Szerintem egy sima Amaray tokban kapjuk a 3 lemezt és örülhetünk ha kapunk (feliratos) extrát. Bár ne legyen igazam.

Hozzászólás ideje:

Én is örülök, mert így meg lesz angolul és magyarul is jó minőségben. :lol: Még mindig reménykedek benne, hogy a kicsik egyszer csak igazán felfedezik, hogy milyen jó az SW és ha igazi rajongók nem is lesznek, de majd tarthatunk maratonokat együtt pár év múlva ebből is. :D

OFF

A témát most kezdik pedzegetni a TCW kapcsán, szerintem nemsokára leülök megnézni velük rendesen a filmeket is egymás után apránként. :)

Hozzászólás ideje:
Csak DVD jön, de az is több mint a semmi. Kíváncsi leszek milyen lesz. :)

Nem lepődnék meg, ha apránként hoznák csak ki, egy DVD-n 3-4 résszel és mindig hónapokat kéne várni a következőre.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Olyan régen nem láttam már TCW részt, hogy a trailer szinte újdonságként hatott. :D De jó kis vásárlási kedvcsináló. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remek kommentárt olvastam ma az októberben megjelenő TCW második évados BR kiadványról. A tavalyihoz képest annyi előrelépés van, hogy négy lemezes lesz a kiadvány, és a hangja most már garantált DTS-TRUE HD formátumban kerül a korongra (talán ezért is lesz négy lemez). Azért egy Geonosisi csatát DTS-THD -ban nézni.... ;) Alig várom már, hogy megjelenjen!!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Remek kommentárt olvastam ma az októberben megjelenő TCW második évados BR kiadványról. A tavalyihoz képest annyi előrelépés van, hogy négy lemezes lesz a kiadvány, és a hangja most már garantált DTS-TRUE HD formátumban kerül a korongra (talán ezért is lesz négy lemez). Azért egy Geonosisi csatát DTS-THD -ban nézni.... ;) Alig várom már, hogy megjelenjen!!

Az Dolby TrueHD lesz, Ody. :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Én már kiadtam, az első évadot DVD-n :D Bár a magyar hang csak AC3 2.0 :hehe:

Az első 12 rész még 720p-Mpeg2 konverzió, a második 10 - mivel közben megjelent USA-ban- az eredeti NTSC DVD képanyagát használja. A menüket újra kreáltam a az eredeti DVD-k alapján.

Sőt elkészítettem, a Clone Commandos DVD magyar változatát is, ez beetetésként még a teljes első évad előtt jelent meg.

Sőt úgy 3-4 évvel ezelőtt a 2D-s Clone Wars DVD-it is megcsináltam.

Az eredeti DVD-k, borítók, megtalálhatók egy Brazil Star Wars rajongói oldalon. (lafurenza.net)

Blu-Ray lemezt nem veszek, mert nincs lejátszóm és írható lemez sincs, így nem is tudnám magyarítani.

Maradok a HD képes mp4 (PMP) lejátszóklál, meg a Western Digital HD playaernél.

Szerkesztve: - kenand

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
BLADE RUNNER WOO! :D

(Tudom, hogy nem témábavágó, de ki kell örömködnöm magam valahol. :D )

Erre ott a filmek topik. :D

Csak sajnos BD-n nem jön, csak DVD-n :)
Köszi a figyelemfelkeltést. Remélem hamarosan jönnek a részletek is. Egyébként én nem veszem meg, hisz megvan BD -n. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.