Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars DVD és Blu-Ray

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én tuti nem veszem meg, mostanában egyáltalán nem veszek dvd-t, inkább könyvekre fáj a fogam. De hát Oldie-nak úgyis meg lesz, majd csak kölcsönadja nézésre ;)

Hozzászólás ideje:

The Clone Wars DVD

Spoiler:

Star.Wars.a.klonok.haboruja.2008.CUSTOM.HUN.NTSC.DVDR-Knight

Beszarás skaccok. :D Belenéztem az elejébe és valami hihetetlen az egész. A kép majdnem leugrik a képernyőről, győnyörűek a színek, a magyar hang remek, a zene nem nyomja el a párbeszédeket......és odacsap a Dolby hang amikor kell. ;)

Hozzászólás ideje:
Már alig várom! Jöhet akármilyen rip, a gyári az igazi. Főleg a hang és a kép tekintetében. :D Mert ugye milyen DVD.rip az ami 700 megás? ;)

Az enyém négy és fél gigás. :P Érintetlen kép, hang Blu-rayről :P:D Egyedül az extrák hiányoznak.

Hozzászólás ideje:
Akkor is az igazi kell, mert szép és mert....eredeti. :D

Hát igen, tényleg gyönyörű egy szép nagy plazma TVn, de inkább a sorozat akkor is. ;)

De azért megnézem ezt most párszor. :D

Hozzászólás ideje:

Azt nem tudjátok, hogy a 2 lemezes Xpress változatban az extrákon van-e magyar felirat? Ott nem írják sajnos. Írtam nekik levelet ezzel kapcsolatban, de még nem válaszoltak.

Szerkesztve: - GorkyZero

Hozzászólás ideje:

Délután megnéztük teljes egészében a Klónok háborúját. No skaccok, lehet tesztlemezt kiáltani, illetve esetemben "csak" tesz anyagot. :D De tekintve, hogy minőségromlást nem követett ez a változat, a különbség elhanyagolható lesz az eredetihez képest. :) A hang brutális, dinamikus, a zene mindvégig érezhetően szól és ezzel a együtt a párbeszédek is jól érthetőek maradnak. :) A kép az pedig hihetetlenül gyönyörű, pixelhiba nuku. :D

Hozzászólás ideje:
Remek....csak ne tolták volna a megjelenést még egy hetet. :)

Személy szerint én örülök neki, mert így talán azonnal küldethetem (sajnos lógnak nekem némi pénzzel, ami a DVD-re van szánva). Bár gondolom, ez titeket nem vígasztal :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Most jött az üzenet, hogy már átvehető a DVD az xpress-nél, de beteg vagyok, és nem tudok érte elmenni. :oops:

Hozzászólás ideje:

Én meg most nézem az emailjeimet és: "Örömmel közöljük, hogy rendelésed feldolgozásra került, így rövidesen várható, hogy becsenget hozzád csomagunkkal a GLS-futárszolgálat munkatársa." :oops:

Van kemény kétezerötszázam. Mit csináljak? Már nem tudom lemondani... :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én meg most nézem az emailjeimet és: "Örömmel közöljük, hogy rendelésed feldolgozásra került, így rövidesen várható, hogy becsenget hozzád csomagunkkal a GLS-futárszolgálat munkatársa." :oops:

Van kemény kétezerötszázam. Mit csináljak? Már nem tudom lemondani... :D

Kérj kölcsön a szüleidtől. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.