MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Én tuti nem veszem meg, mostanában egyáltalán nem veszek dvd-t, inkább könyvekre fáj a fogam. De hát Oldie-nak úgyis meg lesz, majd csak kölcsönadja nézésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Én is megrendeltem, úgyhogy a Sötét lovaggal együtt hamarosan érkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Már nincs egy hét a megjelenésig! Ki veszi meg eredetiben? Már nekem is elő van rendelve, amióta kikerült az Xpress-re. Ha SW, akkor csak eredeti (meg a biztonsági másolatok ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. The Clone Wars DVD Spoiler: Star.Wars.a.klonok.haboruja.2008.CUSTOM.HUN.NTSC.DVDR-Knight Beszarás skaccok. Belenéztem az elejébe és valami hihetetlen az egész. A kép majdnem leugrik a képernyőről, győnyörűek a színek, a magyar hang remek, a zene nem nyomja el a párbeszédeket......és odacsap a Dolby hang amikor kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Már alig várom! Jöhet akármilyen rip, a gyári az igazi. Főleg a hang és a kép tekintetében. Mert ugye milyen DVD.rip az ami 700 megás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Már alig várom! Jöhet akármilyen rip, a gyári az igazi. Főleg a hang és a kép tekintetében. Mert ugye milyen DVD.rip az ami 700 megás? Az enyém négy és fél gigás. Érintetlen kép, hang Blu-rayről Egyedül az extrák hiányoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Az enyém négy és fél gigás. Érintetlen kép, hang Blu-rayről Egyedül az extrák hiányoznak. Akkor is az igazi kell, mert szép és mert....eredeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Akkor is az igazi kell, mert szép és mert....eredeti. Hát igen, tényleg gyönyörű egy szép nagy plazma TVn, de inkább a sorozat akkor is. De azért megnézem ezt most párszor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
GorkyZero Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. (szerkesztve) Azt nem tudjátok, hogy a 2 lemezes Xpress változatban az extrákon van-e magyar felirat? Ott nem írják sajnos. Írtam nekik levelet ezzel kapcsolatban, de még nem válaszoltak. Szerkesztve: 2009. Január 15. - GorkyZero Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Azt nem tudjátok, hogy a 2 lemezes Xpress változatban az extrákon van-e magyar felirat? Ott nem írják sajnos. Írtam nekik levelet ezzel, kapcsolatban, de még nem válaszoltak. Szerintem lesz rajtuk mert ez Warner kiadvány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Átrakták 27-ére a megjelenését. Na mindegy, úgyis csak 29-én mentem volna be, mert Dr. House-sal együtt rendeltem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Azt mondják, a sorozat is meg fog jelenni BD-n. (Persze Amerikában.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Itt valószínűleg nem érné meg kiadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Itt valószínűleg nem érné meg kiadni. Szerintem még a DVD sem valószínű... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Nem baj megrendeljük német honból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Délután megnéztük teljes egészében a Klónok háborúját. No skaccok, lehet tesztlemezt kiáltani, illetve esetemben "csak" tesz anyagot. De tekintve, hogy minőségromlást nem követett ez a változat, a különbség elhanyagolható lesz az eredetihez képest. A hang brutális, dinamikus, a zene mindvégig érezhetően szól és ezzel a együtt a párbeszédek is jól érthetőek maradnak. A kép az pedig hihetetlenül gyönyörű, pixelhiba nuku. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Remek....csak ne tolták volna a megjelenést még egy hetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Remek....csak ne tolták volna a megjelenést még egy hetet. Személy szerint én örülök neki, mert így talán azonnal küldethetem (sajnos lógnak nekem némi pénzzel, ami a DVD-re van szánva). Bár gondolom, ez titeket nem vígasztal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Kedden már semmi sem akadályozhatja meg, hogy átvegyem a TCW DVD-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Ó, dehogynem, egy szállítmányozói vagy hasonló sztrájk Nyugi, csak vicceltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Én meg anyagi okokból kénytelen vagyok elhalasztani jövő hónapig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Jó neked... Én bizonytalan időre halasztottam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Most jött az üzenet, hogy már átvehető a DVD az xpress-nél, de beteg vagyok, és nem tudok érte elmenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Lesz egylemezes változat is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én meg most nézem az emailjeimet és: "Örömmel közöljük, hogy rendelésed feldolgozásra került, így rövidesen várható, hogy becsenget hozzád csomagunkkal a GLS-futárszolgálat munkatársa." Van kemény kétezerötszázam. Mit csináljak? Már nem tudom lemondani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Most jött az üzenet, hogy már átvehető a DVD az xpress-nél, de beteg vagyok, és nem tudok érte elmenni. Nekem is megjött az értesítés, hogy feladták, így holnap megkapom végre. (Jobbulást Pildi) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Lesz egylemezes változat is? Lehet olyat is rendelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én meg most nézem az emailjeimet és: "Örömmel közöljük, hogy rendelésed feldolgozásra került, így rövidesen várható, hogy becsenget hozzád csomagunkkal a GLS-futárszolgálat munkatársa." Van kemény kétezerötszázam. Mit csináljak? Már nem tudom lemondani... Kérj kölcsön a szüleidtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Kérj kölcsön a szüleidtől. De nem akarom megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. De nem akarom megvenni. Akkor minek rendelted meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.