Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars DVD és Blu-Ray

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
És még Te nem is vettél. ;) Bár oldie remélem nem maradt le róla.

Megjegyzem, mást sem, ami jobban is tetszett :P Mostanság könyvre is alig adok ki, nem hogy lemezre :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nekem valami malőr jött közbe mert megrendeltem még anno a kétlemezest(a legelső alkalommal, mióta lehet), aztán nuku e-mailben értesítés.Pedig már 6 hete megjelent.Megrendeljem újra?Viszont az a gáz hogy nagyon lelombozott az hogy nincs az extrákon felirat.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem valami malőr jött közbe mert megrendeltem még anno a kétlemezest(a legelső alkalommal, mióta lehet), aztán nuku e-mailben értesítés.Pedig már 6 hete megjelent.Megrendeljem újra?Viszont az a gáz hogy nagyon lelombozott az hogy nincs az extrákon felirat.

Ha mégis kell neked, szerintem először reklamálj ott ahol rendelted nehogy duplán küldjék ki. Én a helyedben megvenném valahol Pesten.

Hozzászólás ideje:
Ha mégis kell neked, szerintem először reklamálj ott ahol rendelted nehogy duplán küldjék ki. Én a helyedben megvenném valahol Pesten.

Végülis úgy döntöttem, hogy akkor valahol megveszem.De a kétlemezest árulják boltban?

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Szerintem nincs semmi baj azzal ha kijön, nem mindenki tudja elvégre letölteni jó minőségbe, de még semennyire se. Igaz, négy rész így elsőre nekem is kevésnek tűnik. Nem olyan hosszúak ezek az epizódok, hogy ne bírná el a kiadás ha az első évadot két részben adnák ki. Node ugye amíg van pénz benne.....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.