MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Lehet Viszont azt jelenti, hogy fogy a lemez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Lehet Viszont azt jelenti, hogy fogy a lemez És még Te nem is vettél. Bár oldie remélem nem maradt le róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Újra lehet amúgy most már rendelni. Ennyit a limitált szériáról. Ahol ugye kereslet van...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. És még Te nem is vettél. Bár oldie remélem nem maradt le róla. Megjegyzem, mást sem, ami jobban is tetszett Mostanság könyvre is alig adok ki, nem hogy lemezre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Hát még nekem sincs meg a The Clone Wars DVD. ( Gyün végre Az Ork király és arra kellett elkülönítenem 3 rugót. ) Azért még kapható, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Simában persze, a két lemezesre meg elfogadnak rendelést (viszont nincs garancia, hogy kapható lesz még, csak ha a "megfelelős számú rendelő összejön"). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Akkor jó. Ugyis simában akartam megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Nekem valami malőr jött közbe mert megrendeltem még anno a kétlemezest(a legelső alkalommal, mióta lehet), aztán nuku e-mailben értesítés.Pedig már 6 hete megjelent.Megrendeljem újra?Viszont az a gáz hogy nagyon lelombozott az hogy nincs az extrákon felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 8. Nekem valami malőr jött közbe mert megrendeltem még anno a kétlemezest(a legelső alkalommal, mióta lehet), aztán nuku e-mailben értesítés.Pedig már 6 hete megjelent.Megrendeljem újra?Viszont az a gáz hogy nagyon lelombozott az hogy nincs az extrákon felirat. Ha mégis kell neked, szerintem először reklamálj ott ahol rendelted nehogy duplán küldjék ki. Én a helyedben megvenném valahol Pesten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Ha mégis kell neked, szerintem először reklamálj ott ahol rendelted nehogy duplán küldjék ki. Én a helyedben megvenném valahol Pesten. Végülis úgy döntöttem, hogy akkor valahol megveszem.De a kétlemezest árulják boltban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Végülis úgy döntöttem, hogy akkor valahol megveszem.De a kétlemezest árulják boltban? Nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hamarosan megjelenik bár már most is jönnek ki DVD-k, de pár részt megvenni nem tudom mi értelme van. Szerintem megérdemel egy új topikot, főleg ha nálunk is megjelenik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. (szerkesztve) Itt van a borítója a 2. kiadásnak: http://www.dvdactive.com/news/releases/the...-commandos.html Szerkesztve: 2009. Május 31. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. (szerkesztve) Nem jön be semmi. Esetleg fel tudnád rakni valahova? Szerkesztve: 2009. Május 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Már nekem se... Felraktam ide: http://starwars-3d.uw.hu/clonewarsclonecommaart.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. (szerkesztve) 404 -es hiba. SZERK: már jó Szerkesztve: 2009. Május 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hm... remélem, ha kijön a teljes évad, nem ilyen össze-vissza lesz a sorrend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerintem ha egy lemezen lesz akkor a sorrend az adott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerintem nincs semmi baj azzal ha kijön, nem mindenki tudja elvégre letölteni jó minőségbe, de még semennyire se. Igaz, négy rész így elsőre nekem is kevésnek tűnik. Nem olyan hosszúak ezek az epizódok, hogy ne bírná el a kiadás ha az első évadot két részben adnák ki. Node ugye amíg van pénz benne..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Én a novemberi full kiadásra várok, azt veszem majd meg. Azt még nem tudom, hogy milyen formátumban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Csakis amiatt adhatnak ki néhány részt külön lemezen Nem sok értelmét látom így külön-külön, egyben már annál inkább jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Úgy látom elég össze vissza jön ki a sorozat. Az 1. DVD mely epizódokat tartalmazza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Az Ambush és a Malevolence-trilógia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Köszönöm a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Hmm... mintha picit tematikusan szednék össze a részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. A sorozatokat általában több, különborítós dvd-ből rakják össze. Pl. a lost 1. évada is hat különböző dévédé, hat különböző borítóval. Gondolom ez csak egy a 4-5 dvd közül, ami a pakkban lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Remélem, hogy nem így össze-vissza lesznek a részek a lemezeken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. De miért lennének összevissza? A Phobos által belinkelt képen csak egy Winduws-borítós DVD-tokot láttam, az simán lehet a 20-23 részek tartója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Amit belinkeltem borító, az a szeptemberi megjelenéshez tartozik amin a Rookies és a Ryloth-trilógia lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 31. Jah, értem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.