Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Február 11-én kezdtem el készíteni. :D Mondjuk húsvétig mindössze két kategória volt csak (legjobb zene és epizód), a legtöbb munkát az elmúlt napokban tettem bele. :hehe: Képek is lesznek, hogy tudjátok, mi micsoda. :P

Már csak a mellékszereplők (mamma mia!) vannak hátra, illetve hozzájuk társítani képeket (és még az összecsapásokhoz is kell kép), aztán már kész is vagyok a nehezével. Mondjuk nem tudom, hogy felszíni járművet indítsak-e, mert 3 helyen is meglestem az epizódokat és össz-vissz 3 járgányt írtam össze. Azt lehet kiveszem.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Szerintem öt az a három:

LAAT/le járőrhajó

614-AvA robogó (Sabine vasparipája)

AT-TE lépegető

Corelliai szállítójármű (amin Hera, Ahsoka és az aktatologató utazott a Corellián)

Noti podok

Abból a szempontból talán érdemes lehet, hogy az új noti podok elég jelentős szerepet kaptak, és érdekes lenne látni, van-e esélyük a veteránok ellen, pláne a cameózó, de elég nagy erőkkel nyomolú AT-TE-vel szemben. Bár azért na, nem ez az öt az SW felszíni felhozatalának legcombosabb felhozatala. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi Dzséjt. :peace:

Az AT-TE és a Corelliai szállítójármű nálam kimaradt. Pedig utóbbi a szemem előtt volt. :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kedves Fórumtársak!

Hosszas várakozás után elérkezett a pillanat, amikor az Ahsoka legjobbjai is megmérettetik magukat. A szavazás a szokásos módon zajlik, az alábbi linken elérhetővé válik a szavazólap, a kategóriák a megszokottak, hasonló újítások történtek, mint a legutóbbi Mandalore 3. évadánál, tehát a zenénél a youtube videót elindíthatjátok és meghallgathatjátok, epizódra szedve. A többinél pedig a képek segíthetik a döntést. :)

Szavazni április 24-ig tudtok este 20 óráig.

Eredményhirdetés: április 27 (de lehet alkudozni :D)!

A szavazólap:

https://bence1997.survey.fm/ahsoka-1-évad-szavazás

ahsoka__2023___1__by_kahlanamnelle_dg63bbt-pre.jpg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Látom őket, köszi. Valaki amúgy jól elidőzött rajta, mert 21 perc alatt töltötte ki. A fő, hogy biztosra ment az illető. :D

Hozzászólás ideje:
2024. 04. 08. - 20:00, Bence1997 írta:

Látom őket, köszi. Valaki amúgy jól elidőzött rajta, mert 21 perc alatt töltötte ki. A fő, hogy biztosra ment az illető. :D

Én szoktam ennyit vacillálni rajta, pláne ha ennyi jóság közül kell választani, de ez most kivételesen nem én voltam, mert épp most töltöttem ki. :P Azért megizzasztott ez is :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi szépen. Bár gondolom a hét első felében szavaztál, mert legutóbb 2 napja jött szavazat (az is Németországból :D).

Eddig 11 szavazatnál állunk, ami egyelőre nem rossz, pláne, hogy sejtésem szerint a fórumon még vannak tagok, akik nem szavaztak (közöttük vagyok én is :D).

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Akkor valami homokszem került a gépezetbe, mert én a komment megírása előtt szavaztam. 

Próbálj meg újra szavazni. Hátha másodjára sikerül. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi, látom. :peace:

Hajnali egykor kaptam két listát ugyanarról az IP-címről, szóval az egyiket törlöm, a válaszok amúgy ugyanazok voltak. Jelenleg (a törlés után) 13 szavazatnál járunk, ezzel beértük a Resistance első évadát. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy hét van még hátra, jelen állás szerint 20 szavazat érkezett be (a mai nap sikerült nekem is szavaznom). Csak hogy egy kis statisztikát mondjak: a kategóriák kétharmadánál még bármilyen irányba elmehetünk, nagyon szoros, szóval aki még nem szavazott, ne fojtsa magába. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.