Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 25. 18 órával ezelőtt, sirszalhasogato írta: @Darth Revan9, új kiadása jön a Darth Plagueis-nek? Gondolom, max a borító kap Legendák-csíkot, más változás nem lesz; de ezek szerint nagyjából elfogyott az előző, és kaptak engedélyt a további értékesítésre. Miért lenne új kiadás? Én úgy látom még rendelhető. A terjesztői rendszerben még lehetnek Legendák csík nélküli verziók is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2020. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 25. 21 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Miért lenne új kiadás? Én úgy látom még rendelhető. A terjesztői rendszerben még lehetnek Legendák csík nélküli verziók is. Rosszkor nézted Tegnap még az volt kiírva, hogy megjelenés: március 25. Ezért kérdeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 25. 40 perccel korábban, sirszalhasogato írta: Rosszkor nézted Tegnap még az volt kiírva, hogy megjelenés: március 25. Ezért kérdeztem. Akkor esélyes lehet az utánnyomás. De benne van a pakliban, hogy időközben kaptak visszárut máshonnan, szóval lehetnek csík nélküliek is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Most olvasom A Jedik gyermekei c. kötetet, és enyhén szólva is hagy kívánnivalót maga után. De amin eddig a leginkább lehidaltam az az, hogy az öreg Palpatine-nak volt egy kiskorú, tizenéves ágyasa (Irek Ismaren). Ez azért elég meredek szerintem... 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. 27 perccel korábban, Darth Sky írta: Most olvasom A Jedik gyermekei c. kötetet, és enyhén szólva is hagy kívánnivalót maga után. De amin eddig a leginkább lehidaltam az az, hogy az öreg Palpatine-nak volt egy kiskorú, tizenéves ágyasa (Irek Ismaren). Ez azért elég meredek szerintem... Igen, sajnos a 90-es évek Bantamos SW könyvei között sok olyan van, amitől égnek áll az ember haja. Nekem a Szökevények (Courtship of Princess Leia) volt ilyen, amiben bár sok jó dolog is volt, Leia és Han totál karakteridegen viselkedése, és egyéb hasonló hülyeségek egy igen nehéz olvasmánnyá tették. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Szerintem a Szökevények egész tűrhető könyv, de a katasztrofális fordítás és a korrektúra teljes hiánya sok helyen élvezhetetlenné teszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. 18 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Most olvasom A Jedik gyermekei c. kötetet, és enyhén szólva is hagy kívánnivalót maga után. De amin eddig a leginkább lehidaltam az az, hogy az öreg Palpatine-nak volt egy kiskorú, tizenéves ágyasa (Irek Ismaren). Ez azért elég meredek szerintem... Én a nosztalgiafaktor miatt nem tudok haragudni a Jedik gyermekei-re (az egyik első SW-könyvem volt), de amúgy tényleg elég meredek dolgok vannak benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. (szerkesztve) 20 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Most olvasom A Jedik gyermekei c. kötetet, és enyhén szólva is hagy kívánnivalót maga után. De amin eddig a leginkább lehidaltam az az, hogy az öreg Palpatine-nak volt egy kiskorú, tizenéves ágyasa (Irek Ismaren). Ez azért elég meredek szerintem... Szerintem akire te gondolsz az Roganda Ismaren, nem pedig Irek, Irek ugyanis a fiú volt. És Roganda elvileg 18 volt (vagy valamivel több), mikor összejöttek Palpatine-nal, szóval nem volt kiskorú. Szerkesztve: 2020. Április 12. - HeirToGrievous Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Nem is tudom, Hambly könyveinél van-e lejjebb. A Jedi Herceg sorozaton legalább lehet röhögni. Ez a két könyv viszont nyűg és szenvedés, annyira száraz a stilisztika és sivár a világ ábrázolása, hogy tényleg minden egyes mondatért meg kell küzdeni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 12. (szerkesztve) Ízlések és pofonok én a Jedi herceg sorozaton nem tudtam nevetni, nekem az az alja meg a Holiday Special. Sőt inkább csak a HS, mert a könyveket még csak-csak elolvastam, de a lélek nem visz rá, hogy a HS-t megnézzem egyszer is. Szerkesztve: 2020. Április 12. - Darth Cupsy 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. 7 órával ezelőtt, HeirToGrievous írta: Szerintem akire te gondolsz az Roganda Ismaren, nem pedig Irek, Irek ugyanis a fiú volt. És Roganda elvileg 18 volt (vagy valamivel több), mikor összejöttek Palpatine-nal, szóval nem volt kiskorú. Igen, Rogandára gondoltam, csak elírtam. Most visszaolvastam, és a jelek szerint, félreértettem a dolgot. Leia 18 évesen került be a Birodalmi Szenátusba, és Roganda legfeljebb két évvel volt idősebb nála akkor. Valamiért úgy maradt meg, hogy az ágyas két évvel fiatalabb, mint 18. Bár a lényegen nem sokat változtat, mert így is 60 év korkülönbség volt az öreg és a lány között. A következő kötetetek (Sötétkard, Alkonybolygó) mennyire függnek össze ezzel a sztorival? Ha jól tudom, ez a hármas alkotja a Callista-trilógiát. Remélem, a minőségük jobb lesz, legalább magyar szöveg terén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. 9 órával ezelőtt, Darth Sky írta: A következő kötetetek (Sötétkard, Alkonybolygó) mennyire függnek össze ezzel a sztorival? Ha jól tudom, ez a hármas alkotja a Callista-trilógiát. Remélem, a minőségük jobb lesz, legalább magyar szöveg terén. Inkább az első és a harmadik kötet (a két Hambly-könyv) függ össze, a Sötétkard azért ettől különálló, de időben a kettő között játszódik. Valójában a Callista-trilógia csak egy nem hivatalos elnevezés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. 14 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Igen, Rogandára gondoltam, csak elírtam. Most visszaolvastam, és a jelek szerint, félreértettem a dolgot. Leia 18 évesen került be a Birodalmi Szenátusba, és Roganda legfeljebb két évvel volt idősebb nála akkor. Valamiért úgy maradt meg, hogy az ágyas két évvel fiatalabb, mint 18. Bár a lényegen nem sokat változtat, mert így is 60 év korkülönbség volt az öreg és a lány között. A következő kötetetek (Sötétkard, Alkonybolygó) mennyire függnek össze ezzel a sztorival? Ha jól tudom, ez a hármas alkotja a Callista-trilógiát. Remélem, a minőségük jobb lesz, legalább magyar szöveg terén. Anna Nicole Smith és a férje között 63 év volt, és az fickó sem volt egy kifejezett Don Juan. Fiatalon talán igen, de amikor hozzáment, biztosan nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. A Pengeélen című regényt olvasta közületek valaki? Lehet, hogy a közeljövőben azt is becélzom. Többen a Tolvajbecsülethez hasonlítják. Azt én olvastam, nekem viszonylag tetszett (először 10/7-et adtam rá, aztán 10/8-at). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Nekem a Pengeélen regénnyel nem volt bajom, de azt tudom, hogy sokaknak nem tetszett. A molyon 70%-on áll 24 csillagozás alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Lehet, hogy teszek vele majd egy próbát. A Gray-féle Leia-regény nagyon tetszett (ugyan az egy más típusú iromány), az alapján a hercegnő nagyon szuper regényőszereplő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Ha még olvastad volna a Vérvonalat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. 9 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Inkább az első és a harmadik kötet (a két Hambly-könyv) függ össze, a Sötétkard azért ettől különálló, de időben a kettő között játszódik. Valójában a Callista-trilógia csak egy nem hivatalos elnevezés. Így igaz, a Sötétkardnak annyi köze van a másik kettőhöz, hogy Luke kicsit depis Callista miatt. Nekem amúgy a Sötétkard egyáltalán nem tetszett, klisés ötlet volt gyerekes tálalással. Az Alkonybolygót se szerettem, de ott legalább az ötlet jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. (szerkesztve) 12 minutes ago, Iqvi said: Ha még olvastad volna a Vérvonalat. Nem hiszem, hogy valaha is olvasni fogom, de ha mégis, akkor se hiszem, hogy tudnám élvezni... Nem részletezném, hogy miért, szerintem már tudod. Szerkesztve: 2020. Április 13. - caseyjones 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. On 4/17/2019 at 9:58 PM , Darth Sky said: Én jókat olvastam róla, állítólag jobban sikerült mint az Ahsoka. On 4/17/2019 at 4:14 PM , Nute Gunray said: Külföldön mik a vélekedések erről a könyvről? Csak mert nekem az írónő első könyve, az Ahsoka elég nagy csalódás volt, és nem akarom, hogy túlzott várakozásaim legyenek, ha esetleg ez sem sikerül jól. Erről jut eszembe: hol tudok olvasni külföldi véleményeket SW-regényekről? (Legenda vagy Kánon, teljesen mindegy). Olyan helyekre gondoltam, ahol regényekre lebontva tudok véleményeket olvasni, mint ahogy ezen a fórumon is vannak topicjai a Kánon-könyveknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Azt hiszem az eucantina ilyen hely, de nem tudom, hogy létezik-e most. Utóbbi időben a goodreads-en nézek véleményeket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Goodreads szerintem jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. On 3/18/2020 at 12:36 PM , Nute Gunray said: Ez a könyv nekem is szenvedős volt, mikor elolvastam 10-12 évvel ezelőtt. Amíg nem lehetett kapni az új, szukitsos kiadást, a régit legjobb esetben is 8-9000 Ft-ért lehetett kapni. Jó, hogy annak idején nem vettem meg. Ezt a 3 ezer valahány forintot is soknam érzem érte az elolvasása után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 17. On 11/26/2019 at 9:12 AM , Pildi said: Jól értem, hogy a Legends kapcsán az USA-n kívüli piacokról kivonásról van szó? Mert ha az USA-ban még kaphatóak lesznek ezek a könyvek, akkor végső esetben onnan még lehetne rendelni. Igaz, angolul, de legalább új lendületet kapna tőle a nyelvtanulás. Pont most jutott eszembe nekem is ez. Minden rosszban van valami jó. Sőt, azt számoltam, hogy anyagilag is jobban kijövök, már ami a The New Jedi Ordert illeti. Ugyanis, ha magyarul megjelent volna mind a 18-19 vagy tudom is én hány regény, azt be kéne szorozni legalább 3.500 Ft-tal, ami legjobb esetben is minimum 63.000 Ft. EBay-en meg találtam teljes pakkokat, szállítással együtt 40-50.000 Ft között. De még darabonként is jobban megér(het)i: az első részét használtan már szállítással együtt is meg tudom rendelni alig több mint 2.000 Ft-ért. Annak mondjuk, aki nem tud angolul, illetve nem is akar tudni, ez nem megoldás. De nekem nem jelent problémát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. On 10/30/2019 at 9:24 PM , HeirToGrievous said: Mármint a "New Jedi Order"höz? Nem igazán, leginkább csak utalások történtek a Vongokra, vagy a NJO-ben lévő eseményekre, pl. a KOTOR játék első részében, a "Töréspont"ban stb. Bár "Az Álmok Bolygóját" azért érdemes előtte elolvasni. Sőt, azt el is kell előtte olvasni. De mi az, ami miatt feltétlenül szükséges elolvasni Az álmok bolygóját a TNJO előtt? Én elolvastam, említik benne a vongokat, de visszatér esetleg valamelyik fontosabb szereplő belőle a TNJO-ban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. 39 perccel korábban, caseyjones írta: De mi az, ami miatt feltétlenül szükséges elolvasni Az álmok bolygóját a TNJO előtt? Én elolvastam, említik benne a vongokat, de visszatér esetleg valamelyik fontosabb szereplő belőle a TNJO-ban? Egy olyan szereplő visszatér, akire csak utaltak Az álmok bolygójában. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Olvasgatom a Rogue Planet Wookipedia oldalát, de nem tudok rájönni, ki az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Vergere, gondolom én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. 17 minutes ago, Darth Cupsy said: Vergere, gondolom én. Több mint valószínű. Viszont a Wookipedia szerint ő rá nemcsak utaltak a Rogue Planetben, hanem valamilyen üzenet formájában meg is jelent Anakinnak. (Rémlik is valami, talán Ami egyik álmában jelent meg - bár nem vennék rá mérget, nem hagyott sok nyomot bennem a könyv...) Habár nem tudom, Revan mit értett pontosan utalás alatt. Mindenesetre csekkoltam már Wookie-n, és Vergere több TNJO-műben is tiszteletét teszi, szóval, nagy valószínűséggel rá gondolt Revan. De majd jön úgyis, és megerősíti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 18. Igen, Vergere-re gondoltam. Ő hús vér alakban nem szerepelt Az álmok bolygójában. Emlékeim szerint viszont A megtévesztés leplében ott volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.